Alla inlägg under januari 2008

Av lina - 16 januari 2008 13:54

Alltså, snacka om att man kan bli lurad av ett tidninsomslag:

ANNONS
Av lina - 16 januari 2008 13:27

Blä, igår kväll när jag skulle läsa inför provet visade det sig att ida tagit väskan som mina papper låg i, och lämnat dom hos jacke i stan!! Fan vilket utbrott jag hade där, efter det utbrottet la jag mig och sov. Fan vad sur jag var! Vaknade tidigt imorse, fick pengar av mamma till nya kollegie block osv. men tro på självfaste fan att allt ska gå åt helvete för mig hela tiden. Nu sitter jag här hemma och är sur, för att jag säkert kommer få IG på allting bara för jag inte kan provet.. JAG DÖR. Alltså, dagens ris till ida och dagens ros till mig själv för det är synd om mig.


aja har precis ätit mig en viktväktar låda med spagetti, haha "allt du behöver förlora på att äta denna låda är några hekto" skrattade hyfsat. sen har jag vräkt i mig massa gurka, vatten och sen bara suttit här som ett fån. Måste in till stan, fixa massa saker tills imorgon, men jag vet inte om jag har så stor lust. Imorgon ska jag iaf till skolan och göra matteprov, det är jag iaf förberedd på (så vida inte ida får för sig att låna min hjärna).


måste göra hårinpackning idag, tycker det är bäst att göra 2 gånger i veckan, minst. Istället för bara en gång, för mitt hår blir fruktansvärt slitet av all hårspray hela tiden. Förvånandsvärt så är ida hemma idag, ojoj hon är så kallad barnvakt, men hon lyckas inge bra om jag får säga det själv.


kram från linis

ANNONS
Av lina - 15 januari 2008 21:17

Kvällen har bestått av att läsa inför provet, se tv, spela the sims, äta päron, prata med jacke och ida samt rasta diesel. Visst är jag aktiv? Nu har jag precis tvättat mig och smörjt in mig, grymt bra ansiktskräm har min mamma =) Sitter och lyssnar på en av dom bästa låtarna jag vet, Alphaville - forever young. Det är mysigt, tänt ljus har jag gjort också fast hyfsat rädd var jag. Anledningen till det är att jag alltid lyckas bränna mig på naglarna så det luktar brända popcorn och jag måste fila ner dom, det vill jag inte råka göra nu när jag har så fina =)


Jag är så klantig, det vet alla som känner mig (speciellt maja och andreas), idag gjorde jag ris och kyckling till mig och felicia. Jag hade så brottom med riset eftersom hon äter vanligt ris och jag fullkornsris, så jag ramlar in i bordet med allt ris över mig, fy fan vilket utbrott jag fick. Sen skulle jag slå mig ner vid bordet när jag väl städat upp, tro på fan att jag slår ner armen i tallriken så jag får ennu mer ris över mig =@ För övrigt gjorde jag jordens fulaste vurpa inatt när jag pratat klart med andreas i telefon, jag har licksom inte lyckats plocka undan min resväska sen vemdalen så den står precis brevid sängen. Jag skulle vara aktiv så jag hoppade licksom upp i sängen, men landar i väskan som i sin tur glider så jag vurpar med arslet rakt ner i väskan.. Det small hyfsat, fast jag höll på att skratta ihjäl mig. Kan inte vara många som är lika begåvad som jag =D


Nu vill jag bara sova, är så fruktansvärt trött. Huvudvärk har jag också, får jämt det när jag inte röker.. =( Men ska vänta tills andreas ringer, om han inte råkat somna, inte så svårt med tanke på hur mkt han har att göra där i norge (han har iofs en tv, fast den funkar inte) HAHA stackars snoppis. Även att när han kom dit i söndags var alla element avstängda så han frös som en kinesisk naken katt, fast inte i kina utan.. jaja ni fattar. ÅH vad jag saknar honoooom, 2 och en halv dag kvar nu bara!kram från linis

Av lina - 15 januari 2008 13:45

OK min presentationsbild på nightlife är bilden då jag är utklädd till tomte, eller ska man säga tomtemor? Nu är det oerhört frustrerande att få samma gästboks inlägg flera gånger om dagen, från olika killar för alla ser ut ungefär såhär:

Nr: 800 Postat: Igår, 17:48 [privat]
Vill du vara tomte hos oss nästa jul? *S*


Nr: 802 Postat: Igår, 18:30 [privat]
Tomten finns!!!! =)


Nr: 784 Postat: 2007-12-26, 12:19 [privat]
Hejsan Tjejen!
Oj Oj vad du är Vacker och Sexig.
Kommer tomten till mig??? Kram


Nr: 738 Postat: 2007-11-29, 13:54 [privat]
ser alla tomtelisor ut som på din bild?

Nr: 691 Postat: 2007-11-12, 17:26 [privat]
Tyvkte att jag var snygg som tomte men du är nästan snäppet bättre...


och så vidare, och vidare...... och vidare

SVAR: NEJ jag tänker inte komma hem till alla er och leka tomte. god jul i förskott

Av lina - 15 januari 2008 13:30

Somnade fan riktigt bra igår kväll, runt 12 tiden gäspade jag ständigt så jag kröp ner och somnade direkt. Innan det satt jag och såg på några hundprogram med mamma, pratade med andreas och fulade mig bara. Hårt ointressant kväll ska jag säga er. Vaknade runt 6 imorse när andreas ringde och väckte mig, dessvärre var jag för trött för att komma ihåg vad vi sa till varandra. Men jag mins endå att vi pratade, haha sjukt. Åkte till skolan efter lite frukost, var så jävla trött. Första 3 timmarna hade vi naturkunskap, ett nytt ämne eftersom det är ny termin. Jag höll seriöst på att somna på genomgången, inte blev det bättre av att vi sen skulle läsa 9 sidor. Men när det äntligen blev lunch rast gick jag och skulle käka med några i klassen, men fy fan vad äckligt det var =( Vi tog en rök istället, sen vandrade jag in till stan och där stötte jag på maja. vi babblade på över en cigg sen tog jag bussen hem, var så less på blasket överallt att jag ville skrika rakt ut.


Nu är jag hemma i alla fall, har bytt om till mjukisar och har ingenting annat för mig än att skriva ner meningslösa ord i denna überbraiga blogg. Ikväll ska jag plugga, har prov imorgon i företagsekonomi samt matte prov på torsdag. flaggan i toppen, vilken kul kväll jag kommer få *ironi på hög nivå. näe nu är jag trött i fingrarna, pallaaaa! ville bara klämma in några ord till en viss person: vi har inte gjort någonting fel, du kan inte klandra oss genom att hålla käft. det finns telefonlurar.. tills vidare. Bjud på dig själv, va den personen du var förut, vi älskar ju dig för den du är!


kram från linis

Av lina - 14 januari 2008 19:07

Timmarna har passerat och ni kanske vill veta vad jag gjort av dom? När vi äntligen fick lunch rast så mötte jag upp maja, vi gick på subway och käkade oss mätta. Vi vandrade runt på stan en stund, snackade på om allt möjligt. Sen ställde maja upp att visa sitt sexiga legg så jag kunde få cigaretter, det tackar jag för *glimten i ögat. Efter att hon dragit till sin skola vandrade jag bort till min, klockan tickade långsamt och jag väntade på att den skulle bli 13:00 så jag kunde gå till nagelkliniken. När jag väl sitter där och röker, dricker dricka och filosoferar kommer gubben jag mötte 10 minuter innan efter mig. Han ställer sig cirka 10 cm från mitt ansikte och viskar "jag ville bara tala om hur läcker du är" och jag hörde inte vad han sa utan svarade "frågar du vad jag röker?" så han skrattar och säger igen "nej, jag sa att du var himmla läcker" och fy bubblan vad tyst jag blev. En äckel gubbe som förföljt mig, buhuu jag skickade ett snyftande sms i hopp om tröst.


Klockan ett hade jag min tid, ida som jobbar där är så snäll. Det första hon sa när hon började fixa mina naglar var "men gud, du måste vara petras dotter?" när jag sa att jag var det sa hon "ja det syns, ni har precis lika fina naglar!" så satt jag där ett bra tag. Hon är grymt duktig faktiskt, så när det var klart bokade jag ett återbesök om 3 veckor sen solade jag 20 minuter och tog bussen hem. Mamma, jag och felicia åkte på ica och handlade mat. Jag plockade på mig Vikt väktar lådor, lätt mjölk, mörkt bröd, fullkorns ris, broccoli, frukt och så vidare. Så som ni fattar så ska jag börja äta nyttigt igen, finnemang. Men man är så hungrig hela tiden just nu.. Ni kanske förstår varför =) Aja, sen har jag suttit barnvakt, hundvakt och så vidare. Vräkt i mig massa broccoli och pratat i telefon med andreas. Nu ska jag fortsätta med min engelska, efter det ska jag göra min efterlängtade hårinpackning. Köpte mig en idag faktiskt, mitt hår är grymt torrt (typ blä).


puss på min andreas, jag saknar dig så himmla mycket! du betyder verkligen allt för mig, du är en del av mig och min familj <3 japp världens finaste snoppis!


 
 


kram från linis

Av lina - 14 januari 2008 09:54

Nu sitter jag på skolan, är inte det minsta trött vilket är förvånande med tanke på när jag somnade. Allvarligt talat, när jag låg där i sängen inatt vid 4 och stirrade i väggen så tänkte jag skita i att sova helt. Men på något sätt somnade jag endå, tur var vell det. Vaknade vi kvart över 7 av att mamma gormar, var bara att kliva upp. Jag och syrran tog 07:50 bussen sen har jag haft svenska fram till nu, har rast för tillfället men sen ska jag fortsätta jobba med svenskan. Vid halv 12 ska jag möta maja vid körskolan, så ska vi ta en subway macka till lunch och snacka lite =) Sen ska jag förmodligen gå direkt till nagelkliniken. Funderar på att springa till pappas solarium BLING efter att jag gjort naglarna, så jag får lite färg. Sen vidare till ungdomsmottagningen, jag har nerver inför det kan jag lova..


Sitter och äter frukost nu för övrigt, en päron loka och en bagette =) Längtar tills jag får komma hem, måste göra hårinpackning och fixa med löshåret. Sen ska jag städa upp lite mer på rummet, damsuga och skura osv. känner mig motiverad till städning idag =O Jag är röksugen, blä det är inte bra men jag kommer förmodligen ta en pinne innom 10 minuter..


kram från linis

Av lina - 14 januari 2008 01:52

Ja så var det söndag, eller ok det är måndag men jag har inte lagt mig ennu. Ska vell blogga lite om vad som hänt dom senaste dagarna då. I fredags var det inte så tråkigt som jag trodde, slutade med att jag drack vin med mamma, andreas och pappa. Vi pratade på en hel del, en mysig kväll helt enkelt. Fast jag kunde inte sova fast än alla lagt sig vid 3 tiden, jag pratade i telefon med maja i över en timme. Tack för att du alltid finns där maja, underbar vän är vad du är! Aja, lördagen vart lugn även om jag inte planerat det. Var med andreas på willys och handlade mat som han skulle ha med sig till norge, sen åt vi middag på bommen grillen innan vi åkte och hyrde en film. Den första filmen såg vi bara en kvart av efter att vi insett hur dålig den var.. Vi hyrde en ny som var mycket bättre, fast efter att vi gosats en hel del vart jag så himmla trött att jag somnade. Tydligen hade jag pratat i sömnen också, jävla dum jag är =P


Sen idag då, vaknade runt 10 hemma hos andreas. Vi myste och så innan vi åt frukost och sen packade han alla sina saker, runt 12 åkte vi på macken sen skjusade han hem mig. Vi pussades hejdå hur många gånger som helst, alltid lika jobbigt när han åker bort och jobbar.. Sen har jag varit på bio med felicia, mamma skjusade in oss vid 2, kvart i tre såg vi råttatoule eller hur sjutton det stavas. Första gången felicia gick på bio, men hon gillade det =) Fast tydligen hade vi ätit för mycket choklad eftersom när mamma hämtat oss efter filmen så kräktes hon på mc donalds =P Vi tog med maten hem istället och åt. Sen har jag städat och donat, spelat the sims, pratat i telefon med andreas, sett andra avenyn med ida och nu har jag precis satt mig här. Funderar på att sova, men har svårt för det utan andreas =( På fredag kommer han hem igen, gud vad myys. Vi ska förmodligen på bio då, men man vet aldrig.


Imorgon blir det skola, nagelförlängning, ungdomsmottagningen, barn och hundvakt sen pluggande. Så ser den kommande dagen ut, men nu fan måste jag sova. Har ställt 4 alarm, haha så jag verkligen kommer upp.


kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se