Direktlänk till inlägg 18 januari 2008

En helt vanlig fredag

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mamma så åkte hon på djurkleniken med diesel så nu sitter jag här och är barnvakt åt felicia. Har typ ingenting att göra, skulle behöva städa rummet men har ingen lust. Gnistan är helt borta, finns ingen lust till någonting mer än att ligga i sängen och tänka.


Ikväll ska jag vara med min andreas, som jag saknat hur jävla mycket som helst. Världens finaste och snällaste kille, mycket mycket kärlek till dig gubben. Snart har vi varit tillsammans i ett halvår =)


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

s.j

18 januari 2008 15:58

kanske alla tårar också kan bero på graviditeten? inte för det är något dåligt, men i den här åldern är det nog svårt att veta om man ska behålla eller inte. jag har själv varit gravid och gjort abort så jag vet vad du går igenom. sen kan det säkert bero på mer, som problem med folk som snackar skit och sånt. Hoppas det löser sig iaf! :)

 
Ingen bild

Josefin

18 januari 2008 16:22

Jag tycker det är synd att något/någon har fått dig att må så här. Jag tycker synd om dig för att du gått igenom så mycket, inte synd riktigt, men.. du förtjänar bättre. Vi är alla människor. Hoppas du mår bättre snart, saknar LINA! kram

 
Ingen bild

Josefin

18 januari 2008 16:23

Och grattis till halvåret, :)

 
din mäsi

din mäsi

18 januari 2008 18:07

lina, du är världens bästa! jag skulle inte kunna tänka mej ett liv utan dig. när du är ledsen blir jag ledsen. jag vet ju själv hur svårt det är att skita i hur mkt folk anstränger sig för att göra en upprörd men det måste man. du har alltid mej o gråta ut på, och jag kommer också alltid göra allt för att få dig glad igen. jag älskar dig min bästa!

http://www.finest.se/userBlog/?uid=27546

 
Ingen bild

Hahah

20 januari 2008 14:16

Så man har bäddat får man ligga;) Jag tycker inte ett dugg synd om dig, du får helt enkelt skylla dig själv, livet är inte dans på rosor;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Av lina - 17 januari 2008 17:46

Sitt och tro att allt var så jävla bra, att det var du som satte pungt och att du fortfarande är önskvärd. Du har så jävla fel, under 2 månaders tid var du lurad. Du är så jävla patetisk din tjockis! =) Jag vann, som jag alltid gör.   För övrigt är j...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se