Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

tusentalstårarfrånminkind

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom tror att dom är så jävla speciella. Vad har jag gjort för ont? Jag lovar att såhär ledsen har jag inte varit på över ett år, det verkligen skär och jag kan bara inte sluta gråta även om det käns som att jag blöder i halsen. Jag kan inte lugna ner mig, jag kan inte andas lugnt. Det är läskigt för jag har aldrig blivit såhär upprörd någon gång, jag försöker förstå vad det är som gör mig så trasig. Jag tror att allt jävla tjat om gravid och tjafs om biler, trackasserier över bildredigering, försök till att göra mig svartsjuk, allt. Jag bryter ihop och orkar inte ta emot mer skit, jag känner mig så jävla värdelös. Plötsligt ser jag bara elaka människor överallt, jag känner mig så jävla ensam och förstörd så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag  orkar inte längre stå upp mot allt. Jag orkar inte fortsätta slänga mig efter hoppets stjärna, för det finns inget sånt i min värld.


Jag vill bara lägga mig under täcket och blunda, drömma mig bort och låtsas att jag inte fanns på den här planeten. Jag vill hålla min älskade andreas i handen och bara försvinna, och jag är så jävla seriös så jag blir rädd för själv. Jag känner att allt i mitt liv bara gör ont, så jävla ont. Jag kan inte gå någonstans utan att känna mig ovälkommen, jag känner att jag är ivägen överallt och ingen tar mig i första hand. Jag vill inte det här längre, jag vill bara leva ifred och göra det jag känner för utan att bli trakasserad. JAG SKITER I ERA ÅSIKTER OM ALLT SOM HAR MED MITT LIV ATT GÖRA, VAD I DEN JÄVLA MENINGEN ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR? Jag skulle kunna skriva det resten av mitt liv, skrika det från berget du aldrig sett och drunkna i mina egna tårar.


jag orkar inte mer. jag gör inte det. hade jag inte haft min älskade andreas hade jag lämnat det här stället för länge sedan, sett en värld som för vissa personer inte exicterar. En värld full av kärlek.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nikki Sixx

18 januari 2008 01:47

Jag fattar ingenting....Jag har följt din blogg nu ett tag..Jag har aldrig skrivit något, men nu måste jag ....Varför pratar du om att du är värdelös? Varför är du upprörd? Jag tycker att du borde lugna ner dig och prata med din mamma eller pappa eller en psykolog om detta....Du måste få hjälp....Du verkar inte må bra.....Ta tag i dig nu för fan....

 
Ingen bild

frida

18 januari 2008 11:33

Att du är öppen med hur du känner bevisar att du är starkast i längden.

 
Ingen bild

M

18 januari 2008 12:13

Lina, du kommer klara de här! jag känner dej inte, men jag VET att du har haft de förjävligt.. Tjejer kan vara så jävla elaka mot varandra. Därför har jag bara en tjejkompis=P Men du har klarat det förut och kommer klara det igen! Hoppas det går bra! (F)

 
Ingen bild

Ellinor

18 januari 2008 14:40

Du ÄR starkast i världen Lina! Alla har upp och nedgångar i sina liv, just nu har du en nedgång. Jag kan själv inte förstå varför så många är elaka och på dig hela jävla tiden, för jag tycker du verkar vara en jättesöt tjej med fötterna på jorden! Okej, du har säkert varit elak mot många, men för det är man inte värd att bli behandlad så som du blir. Det bästa för dig vore att få gå och prata med någon, en psykolog eller kurator kanske? Dumpa alla ovärdiga kontakter du har om du nu har det, var bara vän med dem som får dig att må bra, det är sådana du är värd! Okej att det här absolut inte är den bästa lösningen, men om du vill bli kvitt alla idioter här i Sundsvall kanske du borde ta med dig pojkvännen (som verkar helt underbar) och flytta till en annan stad och börja om på nytt? Det har hjälp många som mår dåligt. MEN det är självklart att du ska bo här i Sundsvall ändå om du vill det, det är helt upp till dig!

Btw, om du väljer att behålla barnet kommer h*n bli jättevacker, precis som mor sin! :)Och du kommer bli en jättebra mamma, bara du lägger ned festandet och helst rökandet. Ha det bra Lina och stå på dig! Kram

 
lina

lina

18 januari 2008 14:49

Nikki Sixx: Idag har jag pratat lite med min mamma om det. Förvånandsvärt vad lätt det är när man väl tagit modet till sig.. kram

frida: jo så kanske det är.. men det är omedvetet! kram

M: jo men det är alltid påfrestande att aldrig få vara ledsen. pressar man sig till att skita i sina känslor så brister det till slut, då gör det riktigt ont. tack tack för dina fina ord. kram

ellinor: Dina ord är bara en simpel kommentar för många, men jag blev jätte glad över att du skrev så snällt. Jag har funderat på att flytta till någon annan stad, men jag tror inte att min kille skulle uppskatta det eftersom han trivs bra här och har sina vänner. Jag tänker inte göra det sämre för honom på något sätt! Jo jag har funderat på det ett tag, att prata med någon. Men jag har alltid svårt att ta just det där steget.. Jag har redan dumpat alla mina kompisar jag hade, dom ställde till det för mig och det gjorde mitt liv till ett helvete. Jag har itne så många vänner kvar, men dom jag har är av äkta vara så dom ska jag aldrig förlora.

Tack för dina fina ord, kram.

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ellinor

18 januari 2008 14:51

Oj, det blev fel på internet så jag trodde inte min förra kommentar kom med och skrev en ny. Godkänn inte den! :P

 
Ingen bild

v

18 januari 2008 15:53

Lägg inte upp så många bilder dom kan klaga på då..vi vet alla att dom bara vill jävlas för att dom känner sej hotad av din skönhet :)

 
Omid

Omid

23 januari 2008 19:25

Det är svårt när man befinner sig mitt uppe i det, men lätt när man väl kommit över det.

http://omid.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Av lina - 17 januari 2008 17:46

Sitt och tro att allt var så jävla bra, att det var du som satte pungt och att du fortfarande är önskvärd. Du har så jävla fel, under 2 månaders tid var du lurad. Du är så jävla patetisk din tjockis! =) Jag vann, som jag alltid gör.   För övrigt är j...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se