Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Mitt hat mot dig

Av lina - 17 januari 2008 17:46

Sitt och tro att allt var så jävla bra, att det var du som satte pungt och att du fortfarande är önskvärd. Du har så jävla fel, under 2 månaders tid var du lurad. Du är så jävla patetisk din tjockis! =) Jag vann, som jag alltid gör.


För övrigt är jag hemma nu, buhuuu vad jobbigt det var idag. Höll för övrigt på att frysa ihjäl när jag väntade på bussen hem, träffade maja där också så hon bjuppade på en cigarett. Intresseklubben antecknar med höjda ögonbryn. Spelar the sims och pluggar, lite variation kan aldrig skada! Nu är jag hungrig, måste springa ner och se vad det bjuds på för härligheter idag. Förresten, min stora dröm är fortfarande att få se dig på riktigt nära håll (haha maja och annie är nog dom enda som förstår).


  


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

haha

17 januari 2008 20:54

men det är juh du som är lurad...

 
linis

linis

17 januari 2008 21:06

näääe äre sant, har jag kontakt med en alien här på min blogg? :O *blink*

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ida

17 januari 2008 22:08

har du inte fattat att det är du som är grundlurad? ojoj. och dom där bilderna? MÄNNISKA!!

 
linisen

linisen

17 januari 2008 22:45

ida? :)

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se