Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Banan och solglajjor

Av lina - 17 januari 2008 12:28

Yeas, sitter med solglajjor och äter en banan, för det är soligt ute och jag är hungrig. Är skit nöjd över hur lätt det är att äta nyttigt för mig, man kan äta i stort sett allt man brukar fast på ett nyttigare sätt. Wiho, jag känner mig stolt. Aja, natten spenderade jag med ida, precis som hela dagen igår. På dagen fotograferade jag henne, sen redigerade vi bilderna i photoshop o grejade, var ganska roligt faktiskt även om jag måste träna lite mer på det =) Sen på kvällen vart vi lite flummiga, vi satt och pratade gammla minnen, skrattade och sen lekte vi the sims gubbar. Alltså vi vet att vi är omogna, men det är så jävla roligt att leka the sims =) Vi skrattade tills vi låg raklånga på golvet, fan vad härligt det var. Somnade kanske runt 1 tiden, men det var det värt.


Så ringde andreas och väckte mig imorse, nu har jag klätt på mig och väntar på att få åka med mamma in till stan. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, hoppas dagen och kvällen går fort så det blir fredag och jag får träffa min älskade andreas igen!


Sen ska jag ta och klämma in lite ord, för jag är grymt irreterad på en tjej som alltid ska lägga sig i -vad det än gäller. Att bli helt hysterisk över några bilder och sitta o jämföra, herregud vad har människorna här i världen för liv? Jag skulle aldrig i hela mitt liv lägga ner tid på något sånt, utan att skämmas. Det är ju så grymt pinsamt, som att personen är rädd för någonting? Jag och ida får redigera och ha roligt med bilder hur jävla mycket vi vill, måste du/ni förstöra då eller? Det är ju sorgligt, men det kan ju inte finnas så mkt mer att göra där ni bor. Nästa gång ni har en åsikt kan ni ju alltid ringa mig, så jag kan få skrika öronen av er så ni kan krypa ner och gömma er i någon jävla tattar pöl med negrer.


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

elin

17 januari 2008 16:44

på nilsson? nope, du tar du nog fel på person, är nog inte hon :)

 
Ingen bild

JOSSSSIIIIIS

17 januari 2008 19:23

Ojdå Linis, jag trodde inte att du kunde bli så upprörd över en sån sak.. Men tack för att du tog dig tid att skriva en sån lång rad om mig, det tog nog längre tid än att leta upp tjockisbilden på dig;) Du säger att ditt självförtroende inte går att rubba, men ändå polisanmäler du i princip alla tjejer/killar som säger att du är tjock/ful/äcklig. Dubbelmoral, baby.. Dubbelmoral.

Lycka till med babyn iaf, JÄTTEglad för din skull. Verkligen. Fast om du behåller den kan det ju bli lite konstiga kroppsdelar här och där, och säkert några som saknas, med tanke på att du dricker som ett jävla svin.

Puss

 
lina

lina

17 januari 2008 19:27

jag skrev inte om dig pucko. jag skrev om en annan flicka i din närhet. kram på dig för du gjorde bort dig :)

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

JOSSISSSS IGEN

17 januari 2008 21:29

HAHA, var det alltså fler som jämörde bilderna? COOOOOLT, vem var det då? henne vill jag isf ha kontakt med:D

 
Ingen bild

Jenny

18 januari 2008 12:06

men allvarligt, vart fan ligger problemet? känns som att det alltid ska bli någon livlig diskussion på din blogg Lina, och visst är det roligt för oss läsare och kanske för dig med att debattera litegranna ;) Men ni som håller på och skriver, vart vill ni komma? Ni är dom som är pinsamma. Kom igen, chilla ;)

 
Ingen bild

:O

18 januari 2008 14:04

Men håll käften Jenny, du verkar vara en lika stor fjortis som Lina, du kanske t.o.m känner henne. Fan, ni verkar vara lika skabb både två, fast det är ju bra för då kan ni trösta varandra juh:(

 
Ingen bild

mia

18 januari 2008 21:29

den tjejen måste vara jag =) hahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se