Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

När livet aldrig vill bli rätt

Av lina - 16 januari 2008 20:25

Allt jag gör blir fel, varje steg. Jag önskar att jag kunde få beröm någon gång, för dom sakerna jag anstränger mig för att göra rätt - men ingen ser. Det skär innom mig att höra ord som dom du säger, jag blir förtvivlad och ledsen på riktigt. Ni vet, den där känslan som inte tar stopp, det verkligen gör ont och det käns som att ingenting i hela världen vill dig väl. Jag tar åt mig så jävla mycket att jag går ner på knä, skrapar upp huden och låter det svida in i mina öppna sår. Släpper hämningarna och lyfter blicken efter den där livlinan upp till lyckan, då man står där på toppen och känner sig behövd och älskad. Att man uppskattas och får ta del av livets ljusa sidor, bli väl bemött och le tillsammans med andra. Just nu är jag ensam innom mig, det är hårt när inte andreas finns hemma och kan hålla min hand, även om jag vet att han bara är ett telefonsamtal bort får jag endå inte känna hans famn runt mig och känna mig trygg. Jag är så lycklig för att han finns, och för att han verkligen älskar mig och visar det på alla sätt som finns. Har pratat med honom länge i telefonen för en stund sen, och även om han sa dom finaste orden i världen så blir jag bara ledsnare för att han inte är här nu när jag behöver honom.


Ibland önskar jag att jag aldrig föddes, att jag förblev luften alla andas. Jag är less på alla förgiftande människor i min omgivning. Jag är less på alla elaka ord, jag är less på meningarna och lögnerna som inte säger ett skit. Jag vill fly rakt över världens höga torn och tillbaka, jag önskar alla elaka människor fick  känna riktigt smärta. Smärta som när man hoppar med nakna fötter över glas, ramlar handlöst ner från toppen och landar i djupet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ellinor

16 januari 2008 20:54

Vet du, du skriver riktigt bra, även om det är en deppig text. Tummen upp för dig! Kämpa på och ta ingen skit ifrån andra.

 
Ingen bild

Josefin

16 januari 2008 22:48

Du är så stark Lina. Du är så bra. Mer tycker jag inte att jag behöver säga för att du ska förstå hur bra du egentligen är, du lyser. Kämpa på, och skit i alla idioter ute i världen som inte uppskattar dom små saker man gör åt dom! :) you go girl

 
Ingen bild

;)

20 januari 2008 14:25

Men josefin, vilken tur att du är så smart då, och resten av världen är idioter då. Jävla satkärringar ni är båda du och lina.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se