Direktlänk till inlägg 16 januari 2008

Irreterad

Av lina - 16 januari 2008 13:27

Blä, igår kväll när jag skulle läsa inför provet visade det sig att ida tagit väskan som mina papper låg i, och lämnat dom hos jacke i stan!! Fan vilket utbrott jag hade där, efter det utbrottet la jag mig och sov. Fan vad sur jag var! Vaknade tidigt imorse, fick pengar av mamma till nya kollegie block osv. men tro på självfaste fan att allt ska gå åt helvete för mig hela tiden. Nu sitter jag här hemma och är sur, för att jag säkert kommer få IG på allting bara för jag inte kan provet.. JAG DÖR. Alltså, dagens ris till ida och dagens ros till mig själv för det är synd om mig.


aja har precis ätit mig en viktväktar låda med spagetti, haha "allt du behöver förlora på att äta denna låda är några hekto" skrattade hyfsat. sen har jag vräkt i mig massa gurka, vatten och sen bara suttit här som ett fån. Måste in till stan, fixa massa saker tills imorgon, men jag vet inte om jag har så stor lust. Imorgon ska jag iaf till skolan och göra matteprov, det är jag iaf förberedd på (så vida inte ida får för sig att låna min hjärna).


måste göra hårinpackning idag, tycker det är bäst att göra 2 gånger i veckan, minst. Istället för bara en gång, för mitt hår blir fruktansvärt slitet av all hårspray hela tiden. Förvånandsvärt så är ida hemma idag, ojoj hon är så kallad barnvakt, men hon lyckas inge bra om jag får säga det själv.


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

N

16 januari 2008 14:33

ska du behålla bebisen ? (:

 
Ingen bild

;):P

20 januari 2008 13:09

What goes around comes around;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se