Direktlänk till inlägg 15 januari 2008

Ennu tröttare linis

Av lina - 15 januari 2008 21:17

Kvällen har bestått av att läsa inför provet, se tv, spela the sims, äta päron, prata med jacke och ida samt rasta diesel. Visst är jag aktiv? Nu har jag precis tvättat mig och smörjt in mig, grymt bra ansiktskräm har min mamma =) Sitter och lyssnar på en av dom bästa låtarna jag vet, Alphaville - forever young. Det är mysigt, tänt ljus har jag gjort också fast hyfsat rädd var jag. Anledningen till det är att jag alltid lyckas bränna mig på naglarna så det luktar brända popcorn och jag måste fila ner dom, det vill jag inte råka göra nu när jag har så fina =)


Jag är så klantig, det vet alla som känner mig (speciellt maja och andreas), idag gjorde jag ris och kyckling till mig och felicia. Jag hade så brottom med riset eftersom hon äter vanligt ris och jag fullkornsris, så jag ramlar in i bordet med allt ris över mig, fy fan vilket utbrott jag fick. Sen skulle jag slå mig ner vid bordet när jag väl städat upp, tro på fan att jag slår ner armen i tallriken så jag får ennu mer ris över mig =@ För övrigt gjorde jag jordens fulaste vurpa inatt när jag pratat klart med andreas i telefon, jag har licksom inte lyckats plocka undan min resväska sen vemdalen så den står precis brevid sängen. Jag skulle vara aktiv så jag hoppade licksom upp i sängen, men landar i väskan som i sin tur glider så jag vurpar med arslet rakt ner i väskan.. Det small hyfsat, fast jag höll på att skratta ihjäl mig. Kan inte vara många som är lika begåvad som jag =D


Nu vill jag bara sova, är så fruktansvärt trött. Huvudvärk har jag också, får jämt det när jag inte röker.. =( Men ska vänta tills andreas ringer, om han inte råkat somna, inte så svårt med tanke på hur mkt han har att göra där i norge (han har iofs en tv, fast den funkar inte) HAHA stackars snoppis. Även att när han kom dit i söndags var alla element avstängda så han frös som en kinesisk naken katt, fast inte i kina utan.. jaja ni fattar. ÅH vad jag saknar honoooom, 2 och en halv dag kvar nu bara!kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

duu

16 januari 2008 07:23

käkade du inte p-piller eller något? slarvade du kanske?

 
maji

maji

16 januari 2008 09:11

hahahah du är så klantig lina!! :D

http://mtallberger.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se