Direktlänk till inlägg 15 januari 2008

Trött och gosig

Av lina - 15 januari 2008 13:30

Somnade fan riktigt bra igår kväll, runt 12 tiden gäspade jag ständigt så jag kröp ner och somnade direkt. Innan det satt jag och såg på några hundprogram med mamma, pratade med andreas och fulade mig bara. Hårt ointressant kväll ska jag säga er. Vaknade runt 6 imorse när andreas ringde och väckte mig, dessvärre var jag för trött för att komma ihåg vad vi sa till varandra. Men jag mins endå att vi pratade, haha sjukt. Åkte till skolan efter lite frukost, var så jävla trött. Första 3 timmarna hade vi naturkunskap, ett nytt ämne eftersom det är ny termin. Jag höll seriöst på att somna på genomgången, inte blev det bättre av att vi sen skulle läsa 9 sidor. Men när det äntligen blev lunch rast gick jag och skulle käka med några i klassen, men fy fan vad äckligt det var =( Vi tog en rök istället, sen vandrade jag in till stan och där stötte jag på maja. vi babblade på över en cigg sen tog jag bussen hem, var så less på blasket överallt att jag ville skrika rakt ut.


Nu är jag hemma i alla fall, har bytt om till mjukisar och har ingenting annat för mig än att skriva ner meningslösa ord i denna überbraiga blogg. Ikväll ska jag plugga, har prov imorgon i företagsekonomi samt matte prov på torsdag. flaggan i toppen, vilken kul kväll jag kommer få *ironi på hög nivå. näe nu är jag trött i fingrarna, pallaaaa! ville bara klämma in några ord till en viss person: vi har inte gjort någonting fel, du kan inte klandra oss genom att hålla käft. det finns telefonlurar.. tills vidare. Bjud på dig själv, va den personen du var förut, vi älskar ju dig för den du är!


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

annie

16 januari 2008 08:54

men lina, jag har vell inte klandrat dig/er? elr?

 
linis

linis

16 januari 2008 13:18

Jag pratar inte om dig :p isf hade jag vell sagt det till dig, inte skrivit på bloggen :p

det är till en familjemedlen vid namn ida tallberger !

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se