Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Några timmar senare

Av lina - 14 januari 2008 19:07

Timmarna har passerat och ni kanske vill veta vad jag gjort av dom? När vi äntligen fick lunch rast så mötte jag upp maja, vi gick på subway och käkade oss mätta. Vi vandrade runt på stan en stund, snackade på om allt möjligt. Sen ställde maja upp att visa sitt sexiga legg så jag kunde få cigaretter, det tackar jag för *glimten i ögat. Efter att hon dragit till sin skola vandrade jag bort till min, klockan tickade långsamt och jag väntade på att den skulle bli 13:00 så jag kunde gå till nagelkliniken. När jag väl sitter där och röker, dricker dricka och filosoferar kommer gubben jag mötte 10 minuter innan efter mig. Han ställer sig cirka 10 cm från mitt ansikte och viskar "jag ville bara tala om hur läcker du är" och jag hörde inte vad han sa utan svarade "frågar du vad jag röker?" så han skrattar och säger igen "nej, jag sa att du var himmla läcker" och fy bubblan vad tyst jag blev. En äckel gubbe som förföljt mig, buhuu jag skickade ett snyftande sms i hopp om tröst.


Klockan ett hade jag min tid, ida som jobbar där är så snäll. Det första hon sa när hon började fixa mina naglar var "men gud, du måste vara petras dotter?" när jag sa att jag var det sa hon "ja det syns, ni har precis lika fina naglar!" så satt jag där ett bra tag. Hon är grymt duktig faktiskt, så när det var klart bokade jag ett återbesök om 3 veckor sen solade jag 20 minuter och tog bussen hem. Mamma, jag och felicia åkte på ica och handlade mat. Jag plockade på mig Vikt väktar lådor, lätt mjölk, mörkt bröd, fullkorns ris, broccoli, frukt och så vidare. Så som ni fattar så ska jag börja äta nyttigt igen, finnemang. Men man är så hungrig hela tiden just nu.. Ni kanske förstår varför =) Aja, sen har jag suttit barnvakt, hundvakt och så vidare. Vräkt i mig massa broccoli och pratat i telefon med andreas. Nu ska jag fortsätta med min engelska, efter det ska jag göra min efterlängtade hårinpackning. Köpte mig en idag faktiskt, mitt hår är grymt torrt (typ blä).


puss på min andreas, jag saknar dig så himmla mycket! du betyder verkligen allt för mig, du är en del av mig och min familj <3 japp världens finaste snoppis!


 
 


kram från linis

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

15 januari 2008 19:12

Hej! hittade till din blogg av nån konstig anledning, har läst lite grann och det låter som om du är gravid. Är du det? bättre att fråga direkt till dig än någon annan, ingen vill ju ha med skitsnack att göra.. eller hur? hoppas det går bra vilket du väljer. Lycka till!

http://johannamaria.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se