Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

På skolan

Av lina - 14 januari 2008 09:54

Nu sitter jag på skolan, är inte det minsta trött vilket är förvånande med tanke på när jag somnade. Allvarligt talat, när jag låg där i sängen inatt vid 4 och stirrade i väggen så tänkte jag skita i att sova helt. Men på något sätt somnade jag endå, tur var vell det. Vaknade vi kvart över 7 av att mamma gormar, var bara att kliva upp. Jag och syrran tog 07:50 bussen sen har jag haft svenska fram till nu, har rast för tillfället men sen ska jag fortsätta jobba med svenskan. Vid halv 12 ska jag möta maja vid körskolan, så ska vi ta en subway macka till lunch och snacka lite =) Sen ska jag förmodligen gå direkt till nagelkliniken. Funderar på att springa till pappas solarium BLING efter att jag gjort naglarna, så jag får lite färg. Sen vidare till ungdomsmottagningen, jag har nerver inför det kan jag lova..


Sitter och äter frukost nu för övrigt, en päron loka och en bagette =) Längtar tills jag får komma hem, måste göra hårinpackning och fixa med löshåret. Sen ska jag städa upp lite mer på rummet, damsuga och skura osv. känner mig motiverad till städning idag =O Jag är röksugen, blä det är inte bra men jag kommer förmodligen ta en pinne innom 10 minuter..


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

V

14 januari 2008 18:02

är det solariumet som ligger i det där blå huset i stan? :)

 
linuslina

linuslina

14 januari 2008 18:56

yeas, det är det :D

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se