Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Ny vecka, nya tag

Av lina - 14 januari 2008 01:52

Ja så var det söndag, eller ok det är måndag men jag har inte lagt mig ennu. Ska vell blogga lite om vad som hänt dom senaste dagarna då. I fredags var det inte så tråkigt som jag trodde, slutade med att jag drack vin med mamma, andreas och pappa. Vi pratade på en hel del, en mysig kväll helt enkelt. Fast jag kunde inte sova fast än alla lagt sig vid 3 tiden, jag pratade i telefon med maja i över en timme. Tack för att du alltid finns där maja, underbar vän är vad du är! Aja, lördagen vart lugn även om jag inte planerat det. Var med andreas på willys och handlade mat som han skulle ha med sig till norge, sen åt vi middag på bommen grillen innan vi åkte och hyrde en film. Den första filmen såg vi bara en kvart av efter att vi insett hur dålig den var.. Vi hyrde en ny som var mycket bättre, fast efter att vi gosats en hel del vart jag så himmla trött att jag somnade. Tydligen hade jag pratat i sömnen också, jävla dum jag är =P


Sen idag då, vaknade runt 10 hemma hos andreas. Vi myste och så innan vi åt frukost och sen packade han alla sina saker, runt 12 åkte vi på macken sen skjusade han hem mig. Vi pussades hejdå hur många gånger som helst, alltid lika jobbigt när han åker bort och jobbar.. Sen har jag varit på bio med felicia, mamma skjusade in oss vid 2, kvart i tre såg vi råttatoule eller hur sjutton det stavas. Första gången felicia gick på bio, men hon gillade det =) Fast tydligen hade vi ätit för mycket choklad eftersom när mamma hämtat oss efter filmen så kräktes hon på mc donalds =P Vi tog med maten hem istället och åt. Sen har jag städat och donat, spelat the sims, pratat i telefon med andreas, sett andra avenyn med ida och nu har jag precis satt mig här. Funderar på att sova, men har svårt för det utan andreas =( På fredag kommer han hem igen, gud vad myys. Vi ska förmodligen på bio då, men man vet aldrig.


Imorgon blir det skola, nagelförlängning, ungdomsmottagningen, barn och hundvakt sen pluggande. Så ser den kommande dagen ut, men nu fan måste jag sova. Har ställt 4 alarm, haha så jag verkligen kommer upp.


kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se