Direktlänk till inlägg 11 januari 2008

Dålig bloggare

Av lina - 11 januari 2008 23:16

Jag har inte haft tid eller lust att blogga dom senaste dagarna, har varit upptagen med annat. Mins inte riktigt vad jag gjort sen sist jag bloggat, iaf var jag och åkte i backen med aida, palulis, andreas och sork i backen. Mitt i natten, klockan halv 3 var jag och andreas hemma i sängen igen. Sen tror jag det var igår jag, andreas och palulis drog in till stan och köpte thai mat som vi sedan åt med aida, hemma hos dom =) Sen har jag besökt ungdomsmottagningen, och nu är det klar gjort. Har många känslor innom mig, vet inte vad vi ska göra. Andreas och jag diskuterar det fortfarande..


Idag har jag spenderat hela dagen i bilen med andreas, från klockan 5 imorse. Vi har levererat möbler, gick vell sådär i snövädret. Kom hem för någon timme sen, maja och jag ville dricka men vi fann inget att göra. Nu har jag spelat The Sims ett bra tag, har så jävla tråkigt!!!!! Andreas har suttit i köket med mamma och pappa i flera timmar nu, dom dricker och snackar. Jag är sur, jag vill ju vara med andreas. BLÄ PÅ ER! Orkar inte sitta där med dom heller, samma gammla snack som vanligt. ORKA!


Imorgon ska jag iaf hämta ut mitt löshår och lite annat fint jag beställt, sen ska jag ut och suuupa! Jag ska fan inte ha tråkigt! Fast först ska jag och andreas till willys och handla lite mat.


JUST JA, om 2 veckor ska jag och andreas börja kolla efter lägenhet. Vi ska flytta ihop! Hur underbart som helst, längtar hur mycket som helst. Vi ska ha en 2:a i stan, sen ska vi renovera den precis som vi vill ha den. Ser som sagt fram emot det. Men nu orkar jag inte sitta här mer, ska försöka hitta på något annat. Kanske städa och duscha.. Eller något sånt roligt?!


kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

sigrid

12 januari 2008 13:29

är du gravid?

 
Ingen bild

Undrande

12 januari 2008 14:55

Är du med barn? :o

 
Ingen bild

F

13 januari 2008 01:39

du kan ju inte supa om du är gravid!!

 
Ingen bild

johanna

13 januari 2008 13:13

Hoppas att det löser sig, och lycka till när du och andreas ska flytta ihop =)

 
Ingen bild

rebecka

18 januari 2008 13:43

okej jag måste berätta en jävligt sjuk sak nu.
Jag läste en bok, som jag vill vara av katarina vom bredow och den handlade om en 15 årig tjej som blev gravid. Sen så råkade jag sätta på kanal 5 där det var en dokumentär om Unga mödrar. Sen så har min faster precis fått en unge, och nu är du utav vad jag har förstått. Det är sjukt, allt kretsar runt graviditeter. Och om du är gravid, så jag vet ine jag hade behållt det men om de är sant som alla säger att du festat varej helg så är bebisen nog inte friskt. Do whatever you want
men ta hand om dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se