Direktlänk till inlägg 8 januari 2008

smärta

Av lina - 8 januari 2008 11:34

Jag har så himmla ont, jag förstår inte varför det alltid ska bli såhär på vintrarna. Bläää jag vill vara frisk! =/ Ska boka tid på vårdcentralen idag, eller ja mamma ska få göra det åt mig. Sen måste jag även in till stan och göra nagelförlängningen, hoppas det inte tar så lång tid för jag mår absolut inge bra. vill att någon ska hålla om miiiig! =(


Igår var jag iaf i birsta med mamma och felicia, köpte mig ett the sims spel som jag nu sitter och spelar ständigt bara för jag inte har någonting för mig. Efter birsta åkte jag och andreas på bio, tyckte filmen var jätte bra. Sen hämtade vi upp palulis och sork, sen vidare till mc donalds. Runt halv 1 var vi hemma i min sköna säng igen, då vart det lite mys och gos innan jag slocknade totalt.

OM INTE DU GER UPP SNART KOMMER JAG HEMSÖKA DIG BÅDE LEVANDE OCH DÖD. Gud vad jag inte tål dig, håll dig ur vägen (undrar visst hur många gånger jag eltat detta).


förstår mig inte på dig ibland..

 
ANNONS
 
angie

angie

8 januari 2008 14:12

Vart går du o fixar naglarna och vad kostar de typ??

http://morfina.bloggagratis.se

 
lina

lina

8 januari 2008 19:20

Jag går till ida på nagelkliniken :) runt 1000 kr tippar jag på!

http://www.linuslina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se