Direktlänk till inlägg 4 januari 2008

Trött och halv sjuk

Av lina - 4 januari 2008 07:07

Vaknade för 10 minuter sen, mamma skulle jobba och jag var tvungen att kliva upp och passa diesel. ida skulle egentligen göra det idag, men hon var självfallet inte hemma. Spelar inte så stor roll, jag tycker om att passa gosen =) Jag har fått mina vanliga problem nu när det är kallt ute, ont i magen och när jag kissar. Blä jag hatar verkligen det, hoppas det går över snart =/


Igår kväll åkte jag in till bite line med maja, annie, annie och malin. Det var välldans trevligt, som det brukar vara med dom tjejerna! =) när vi ätit klart tog vi kvart över 9 bussen hem igen, jag fick vänta i 10 minuter på min mamma så jag vart orolig och började gå men hon kom i alla fall. sen satt jag bara och försökte mixtra ihop en banner till min mode blogg, vart rätt ok. snacka om starr i ögonen efter det, så fick lägga mig och sova. har haft hur varmt som helst hela natten, bara för att jag har så ont. Ikväll ska vi uuuuut, blir myspys det där. Räknar timmarna tills andreas kommer också, ikväll ikväll ikväll =D puss puss på snoppis (kan inte sluta kalla han snoppis). Nu är diesel och jag hungriga, så skriver vell vid ett senare tillfälle =)

  

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se