Direktlänk till inlägg 4 januari 2008

Året som gick

Av lina - 4 januari 2008 00:38

Första halvåret då, firade nyår i åre tillsammans med polare. Sen träffade jag jora och vi blev tillsammans. umgicks nästan ständigt med emma eller cassandra. Hade fester i joras lägenhet samt antes lägenhet. Åkte på fest i forsmark, åkte till stockholm med jora o hälsade på anna, Fyllde 17 år och gick sista terminen på IV då jag pluggade upp matten. Sommarlovet fick en skit start, bråk och annat sunkigt. När det tog slut mellan mig och jora vart det grymt jobbigt, vart sårad och allt vart skit i mitt liv. sa upp min vänskap med emma och ångrade grymt hela mitt förhållande med jora. Umgicks mer med camilla och firade midsommar hemma hos katja.


i juni/juli började jag umgås mer med annie och maja, hade mina vrålfester, träffade nytt folk och allt var roligt igen. Bodde två veckor i annies syrras lägenhet, med tjejerna. 21 juli träffade jag andreas, gav en komplimang om hans ögon och vi blev ju ett par. Ja i början hade jag mina rökstunder med honom på nätterna, han bjöd mig på mc donalds och vi blev riktigt kära i varandra. Drog även på yran och hade skit roligt, hade fler fester hemma, tävlade lite med carina, blev kompis med stefan och så vidare. I augusti drog jag till täby med familjen, kollade på våran lilla kung konrad som hoppade SM, befann mig där några dagar på ett fint hotell.


efter sommarlovet började jag först på altinska (hotell och restaurang) men bara efter några dagar fick jag besked om att jag kommit in på entrepenör linjen, på john bauer. började skolan där, fick en snäll klass. Blev bara kärare och kärare i andreas och sen flöt tiden vidare.

hösten kom och sen vintern, camilla fyllde 18, pappo fyllde 18. Ida drog till lanzarote i några veckor. dan före julafton spelade vi binglotto hos annie och fredde. på julafton fick jag underbara julklappar av andreas, sen åkte jag till mormor och morfar med min kära mor och far, samt felicia. Vi hade en riktig mys jul och fick allt jag önskade mig. senare på kvällen hämtade andreas mig och vi myste helt ensamma hemma i huset med vin och annat. Efter jul fick vi en hundvalp, som heter diesel. Den 29/12 åkte som sagt jag, andreas, annie, fredde, olle, prim och robert till vemdalen. åkte skoter på fjällen, myste, hade roligt och jag fick uppleva mitt livs bästa nyår - tillsammans med min älskade andreas.


Nu är det nya året här, allt ser ljust ut! Mitt och andreas år, mitt och tjejernas år. Nu har maja fyllt 18, jag fyller snart, malin fyller snart, sist annie, men vad gör det vi har körkort och allt i sommar så då blir det galej runt hela sverige. Bästa med 2007? ANDREAS och mina girls såklart. Sämsta med 2007? Jora och dom övriga personerna jag förträngt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se