Direktlänk till inlägg 3 januari 2008

Hundvakt & en 18 årig kusin

Av lina - 3 januari 2008 17:11

Imorse blev jag väckt fruktansvärt tidigt utav mamma, jag skulle passa diesel när hon jobbade. Fast jag och diesel la oss och sov en timme, sen var han i full gång så ingen idé att sova mer. Har passat honom tills mamma kom hem och sen har jag mest lökat med ida och jacke, pratat i telefon med andreas och har precis gjort en inpackning och duschat osv. ska snart klä på mig och göra mig klar, ska äta ute med massa girls ikväll för maja fyller ju 18 bast licksom =) Imorgon ska jag köpa henne en fin present, måste bara fundera ut vad det ska bli. Tror hon blir glad i vilket fall, annars jävlar =p


något mer har inte hänt denna snöiga torsdag, inte allt för tråkig men fort gick den. nu ska jag i alla fall hoppa vidare till badrummet så jag blir klar någon gång, klockan 7 ska vi åka. ni som inte önskat maja grattis, gör det annars får ni skämmas =D


trevlig kväll

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se