Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

En hel dag med maja

Av lina - 2 januari 2008 22:47

Inatt låg jag vaken länge, efter att maja ringt och pratat med mig. Hon mådde inge vidare, that's sad because me love her. kutade runt på rummet och försökte bli trött, fungerar sällan. Imorse vaknade jag av att maja ringde, jag gjorde mig redo och strax därpå hämtade hon och hennes mamma upp mig. först skulle hon skaffa pass på polis stationen, fast det sket sig eftersom systemet var ur funktion. jag och maja tog oss en halv macka på subway, självfallet tog jag med mörkt bröd. hysterisk jag är med mitt nyårslöfte "nyttigast-möjligt". Sen styrde vi fötterna till birsta bussen, väl i birsta köpte jag en ny digitalkamera på media markt. Självfallet en likadan som jag redan har, det är synd om den nu när den är trasig. Fick min nya till ett billigare pris, tummen i luften för det! Sen vandrade vi ner till birsta city, gjorde värsta fynden på monki och kikade runt i alla butiker som fanns. Jag köpte mig en hel del prylar, vart nöjda vi =) Vidare ut efter att vi båda börjat tröttna och jag fått värmeslag! Sen tog vi bussen till stan, shoppade vidare på gina tricot innan vi hade sko jakt. Slutade med att jag var i bommen halv 6, skulle hämta ut klänningen jag beställt för snart 3 månader sen, men självfallet var det försenat. SOM VANLIGT, när jag ska ha nått. Ni kan ju som vanligt kika in allt jag shoppar, på min modeblogg: www.linasgarderober.tjejsajten.se =) släpp fram en kommentar bara för att!


Diesel är sjuk, han har brutit en tå! Nu har han bandage och är ledsen hela tiden, stackars snuffsis =( Har kikat film med jacke, ida och mamma. Pratade precis i telefon med min älskade andreas, gud vad jag saknar honom! Bara en dag kvar nu sen är han här igen! Imorgon blir det firande, maja fyller 18 bast och vi ska ut och käka! På fredag kväll är det partaj för henne såklart, finnemang det där =) Om en timme är min lilla kusin äldre än mig, vuxen dessutom. Grattis i förskott! Näe nu ska jag sluta lyssna på tomas ledin och lägga mig i sängen istället, orkar inte sova en hel dag till (även om det är lockande).sleep tight

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se