Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

hjärtat mitt

Av lina - 2 januari 2008 03:23

Nu ska jag göra ett försök till att sova, men jag kan inte sova för jag saknar min andreas så fruktansvärt mycket. Ni förstår inte hur lycklig jag är med honom, jag längtar till fredag för då ska jag hålla om honom hela natten. Bara min fina älskling! God natt på er, vart än i världen ni befinner er.


En sak till:

I lördags när vi skulle på hotellet gjorde annie en smart sak:

vakten: hur gammal är du?

annie: 18.. 17!

vakten: är du både 18 och 17?

annie: jag är 17!

vakten: då får du gå hem

annie: men.. ni serverar ju mat här!


Haha hon är charmig på sitt sätt äggart =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se