Alla inlägg under december 2007

Av lina - 9 december 2007 18:03

söndag. I have no time for this, jag ska faktiskt göra något annat nu. Bloggar senare, om ni har riktigt tur!


Jag ska bara säga att jag älskar min andreas så jätte jätte mycket!


softa lugnt

kram från linis

ANNONS
Av lina - 7 december 2007 02:11

Den filmen måste ses, har precis kikat klart på den! Här har ni trailern:

ANNONS
Av lina - 6 december 2007 19:03

torsdag. börjar vell med gårdagen då, käns väll bäst så. på lunch rasten sprang jag på stan och bokade klipp tid samt åt en macka. sen hade vi matte, jobbade på bra tycker jag. efter skolan tog jag bussen hem like always, sen hämtade andreas upp mig. vi åkte till ånge o tillbaka för att leverera några möbler sen var vi hemma runt halv 10, då sprang jag upp på andreas rum för att titta på sista halvtimmen av top model! det är spännande må jag säga, hawa kommer ju lätt gå till finalen =) sen åkte vi till statoil för att köpa ciggisar samt en dricka. hemma hos mig låg vi och kikade på någon film, fast vi såg bara några minuter sen hittade vi på något mycket roligare =D hihi.. somnade iaf i hyfsad tid, trodde jag..


imorse var jag trött som ett as, försov mig extremt mycket så skolan missade jag. bra, eller så inte. jag som verkligen måste gå dit, i tid! jag tog iaf bussen till stan för att gå till Jess där jag bokat klipp tid. Fick bli klippt utav en jätte snäll tjej som hette anna. Det är så härligt när dom ska tvätta håret, då fick man ligga i en massage stol och dom maserade hårbotten. Höll på att somna! =) Sen klippte hon mig jätte fint, så nu är jag nyklippt och nyfärgad. Sen träffade jag även annie på hemtex, hon var besviken för att hon ville med oss till åre men inte fredde =P Får vell se om dom små hänger med! sen träffade jag även paulina utanför mc donalds, hon kände knappt igen mig för att jag klippt mig =) haha! Efter att jag ätit så skulle jag springa in på gina en sväng, en kille gick snett framför mig, sen stannar han tvärt och vänder sig mot mig "damerna först!" jag blev lite små chockad med fick fram ett skratt, sen skrattar han tillbaka "det där har du inte varit med om så många gånger i ditt liv va?" jag bara flinar och går vidare, när jag vänder mig om står han och vinkar =P Ja sen träffade jag stina också på bussen, som också var en trevlig prick dagen till ära, hon gillade mina kläder =) Fått många komplimanger idag, fast fick en till. Väl i bommen träffade jag katjas pappa, vi pratade lite sen sa han "jo just det, jag och kim var inne på  moore.se och röstade på dig! du var snyggast av alla där måste jag säga" jag svarar då "haha jaha tack tack. fast dom flesta där lägger vell upp nakenbilder?" då säger han "haha ja men hade du lagt upp något naket hade man vell svimmat" =D


väl hemma pratade jag i telefon med andreas, gosisen är påväg långt upp i sverige för att levera möbler. Han kommer nog inte hem förren inatt, fast imorgon slutar han tidigare. Då ska jag vara med honom hela hela fredagen, inte min pappa som snor honom ifrån mig =D hahaha! aja, nu umgås jag med syrran lite. ska snart städa rummet och göra klart en uppgift tills imorgon, det blir nog bra det.


På nyår blir det ÅRE! Så jävla härligt, nu längtar man verkligen. Ska ringa maja nu och berätta den roliga händelsen =)


 

ha det kung gung

kram från linis

Av lina - 5 december 2007 10:32

yeas that's me. även om jag bara äter talbletter när jag får mens, men det är samma sak. jag kan inte live a life utan en ipren minst en gång i månaden! mensverken tar över min kropp och ger mig självmordstankar. kaffe lyser upp en kall och jävlig dag, mys pys som ger mig kaffe uppstötningar. right now. cigaretten som ger en fimp lukt om mina fingrar, den där goa morgon ciggen eller gonatt ciggen. ett måste efter maten. när man fryser som en naken gris där vid busshållsplatsen, fördriva tiden och göra rökringar i luften.


jag känner mig omänsklig, whats up with that!? men så länge jag inte överdriver är läget lugnt, men måste bara få undra ibland. vi människor lever inte av oss själva, jävligt mysko detta.. nej nu ska jag fortsätta mitt hårda arbete här i skolan (ironi på hög nivå) nej men i alla fall.


lev ett fortsatt gott liv

kram från linis

Av lina - 5 december 2007 09:12

onsdag. haha jag skriver igen nu då eftersom jag inte har något att göra på programhanteringen. Nu sitter jag vid min dator, den är mycket bättre än andreas =D i måndags efter att andreas slutat för dagen på pappas jobb så åkte jag och han på bio. Vi såg "american gangster" och den var bra! Fast när vi sett klart den kom andreas på att han laddat hem den på datorn, och jag kom på att pappa har bränt ut den på dvd.. kändes surt, men ingenting är vell som en bio upplevelse (inte ens vårat hemmabio system, sorry haha!). sen åkte vi hem till mig och gosades lite innan vi somnade =)


igår vaknade jag runt halv 8 och var klar för skolan vid kvart i 8. Då åkte andreas och jag på strumpbyx jakt, på alla statoil som fanns.. Men inte fan hittade vi några, så dagen till ära hade jag trasiga strumpbyxor =P sen släppte han av mig på skolan. vi hade någon uppgift om olika företag, jag och stina jobbade ihop. efter skolan åkte jag till mammas jobb så jag åkte med henne till dagis för att plocka upp felicia. då vart hon skit besviken för att jag kom med mamma och inte andreas, haha jag är mobbad =( sen väl hemma bytte jag om sen åkte jag med mamma o felicia till stan för att plocka upp vicky o ida. sen släppte vi av felicia hos mormor o morfar innan vi drog till birsta. ida skulle köpa resväskor och sen vart det till att åka på rusta o leta nå skit. fast slutade med att vi handlade för 1000 kronor, vi ville ha massa saker. på rusta licksom! =P Ja sen åkte vi till mormor o morfar, fikade och pratade. sen fick ida o jag en varsin sjal som dom köpt i egypten till oss, min var skit fin!! =D sen när vi fikat klart åkte vi till pizza playa och käkade midadag, jag åt självklart en kyckling wok! Det var grymt gott och vart grymt mätt, ÄVEN.


när vi kom hem igen så hade andreas slutat jobbet, så då kom han o hämtade mig. Då var jag ute i stallet o mockade åt carina, andreas är fortfarande lite rädd för carina =P haha tönt! Ja sen drog vi hem till honom en stund, jag satt vid datorn medans andreas åt middag. Då låg elvis i mitt knä, han var så lek sugen att jag inte kunde sitta vid datorn. Han lekte med mina fötter, tår och fingrar! =P Fick leka med honom. Sen såg jag o andreas lite tv innan vi drog på statoil o hyrde film samt köpte en burk jätte god glass med hasselnötter och chokladsås. Fast filmen visade sig vara sämst, vi pallade inte se den så vi kikade på alla avsnitt av "stå upp" så det var kuligt =) Sen vart vi lite gos sugna... efter det somnade vi ganska snabbt!


Imorse vaknade jag klockan 6, ganska precis. var uppe och färgade håret, målade naglarna och duschade. Håret vart faktiskt fint, lite mörkare än jag tänkt mig men det går vell ut sig lite efter nå duschar. Sen drack jag kaffe med mamma och pratade lite om julklappar, jag önskar mig en ny mobiltelefon, en ny digitalkamera, presentkort på monki och massa annat. Får inte så jäklans mycket julklappar i år, för i april ska pappa o mamma betala körkort och bil åt mig =D=D fan vad man längtar! Hm sen väckte jag andreas runt halv 8 så vi kunde dra på statoil o köpa cigg innan jag tog bussen till skolan.


Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli min tur att snacka med bitte, ska nog ut och röka en cigarett först. Joel ville nämligen smoke with me. Aja, efter skolan ska jag springa och boka tid hos någon frisör. Mamma tyckte jag hade så slitet hår! Sen blir det tv kväll, top model och bonde söker fru! Det ser man ju fram emot hyfsat =) sen tänkte jag plugga lite också, så jag slipper det i helgen.


19 dagar kvar!

ha det fint

kram från linis

Av lina - 5 december 2007 07:01

onsdag. KUKEN!!!!! VARFÖR SATTE JAG MIG VID ANDREAS DATOR?!?!! HÄR HAR JAG SKRIVIT I EN HALVTIMME, SEN RADERAS ALLLLLLLTTTT! Dö jävla dator jävel.. skriver ikväll istället, ska skölja ur färgen nu och sminka mig innan skolan.. sug !!!!


ha det bra

kram linis

Av lina - 3 december 2007 16:18


What if God smoked Cannabis?
Do you suppose He'd have a bust?
When He made the platypus
When He created Earth our home
Does He like Pearl Jam or The Stones?
And do you think He rolls His own?
Up there in Heaven on the throne
And when the Saints go marching home
Maybe He sits and smokes a bowl


Av lina - 3 december 2007 14:32

måndag. JAG BLIR TOKIG PÅ ANDREAS JÄVLA DATOR FITTA, den är över avancerad och jag raderar inläggen gångk på gång. Jag orkar fan inte med det här snart. Ja i alla fall ska jag skriva ennu en gång om vad jag gjorde i lördags! Jag och andreas åkte o käkade middag, hem till honom så han kunde göra sej klar och sen till mig där jag gjorde mig klar. sen satt vi och drack cider, eller jag drack cider dom andra grogg. pappa o kenneth berättade roliga historirer om deras ungkarlsliv, jag vart små rädd =P efter nån timme så skjusade robert mig o andreas till oscar, vi stannade inte allt för länge där utan jag åkte vidare till annie o andreas till kim. Hos annie var det jag, annie, acke, fredde, maja och det var trevligt! Efter våra flumsnack och några cider till så skulle johan skjusa mig till kim där andreas var, då vart det massa skit bråk mellan annie och andreas, sen på johan också. Sen vart hon arg på mig, men endå annie brukar bli när hon är på fyllan =P Nu har hon endå bett om ursäkt så det är lugnt! Ja iaf så skjusade johan och acke mig till kim i haga, satt där med han, andreas och linnéa. det var trevligt tills andreas somnade när vi ringt taxi, så fick dra ut karln! Vart små less på honom, men sen bjöd han på mc donalds. men då fick vi står o vänta i 20 minuter eller mer, taxin bara tickade mer och mer. jag vart friend med taxi chaffisen, haha =) sen fick vi tillbaka pengarna för maten, maten plus 7 gratiskuponger! Gratis mat på mc donalds, haha vilken lyx =P Sen åkte vi hem till mig och käkade upp det. vi hittade kenneth sovandes på en stol i köket. rolig du karl!

söndag morgon bestog mest av vatten drickande och lite frukost innan jag o andreas åkte till pappas jobb o packade lastbilen sen drog vi ut och levererade möbler i några timmar. Vi åkte till timrå, indal, ljusta och stöde. När vi var klara med det så åkte vi och köpte mat på knuten sen åkte vi hem till mig. Andreas åkte hem en stund, jag satt och tittade på våran söta lilla häst som startade på östersundstravet, han var skit bra som vanligt! Han vart instängd lite för länge så han blev tvåa, hade han kommit loss 1 meter tidigare hade han vunnit. =) sen umgicks jag o andreas med syrran o vicky ett tag innan vi åkte till murtsson en sväng. Efter det la vi oss o kikade på svensson svensson. as bra som vanligt! Sen somnade andreas, jag låg vaken och kikade på alla nya avsnitt av andra avenyn =D haha! sen somnade jag också.

imorse var det osannolikt, jag klev inte upp och tur var vell det. har ont i magen som satan, faaan varför?! har iaf hjälpt mamma lite med maten, ska snart äta! Sen ikväll ska andreas och jag på bio =) myyys!

HOPPAS PÅ ÅRE NU BARA, vi har hittat världens bästa stuga =)

ha en fin kväll
kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se