Alla inlägg under december 2007

Av lina - 14 december 2007 22:27

fredag. så var jag här igen framför min lilla dator, tända ljus och elementet på extra hög grad. Det är svin kallt ute och jag fryser halvt ihjäl när jag ska ta mina ciggisar på en rast (röka). Hoppträningen var rolig, alla var jätte duktiga. Träffade lilla gilmer, min förra ponny. Han var verkligen ljusare än jag trodde, på bilderna jag har på väggen i mitt rum är han jätte mörk grå! Aja, var där i två timmar, efter sista koppen kaffe och massa gullande med alla söta hundar åkte jag och mamma till mormor o morfar, berättade vad jag önskade mig i julklapp, tittade på mormors grejer och så vidare. Efter en stund åkte vi till ica, inhandlade kycklingfilér och massa annat gott. Maja ringde en sväng och ville hitta på något, men annie skulle fixa med hennes o freddes lägenhet så jag, maja och malin har suttit och tittat på Legally blonde, fast inte med varandra. Sen har jag ätit middag, pratat med andreas och sen lite med mor och far. Nu är filmen slut, sitter här och filosoferar.


Imorgon skulle vi kanske dricka några glas, får la se vad som händer. jag ska i alla fall springa på stan, vilket jag inte orkade dagen till ära. väntar på ett telefon samtal från min älskling, ska nog fördriva tiden med att titta på julkalendern och äta chees balls. Alltså, jag tycker julkalendern är bra! Elfrid är så jävla rolig, haha jag är så fruktansvärt barnslig så det bara skriker om det.


Har knåpat ihop en halpatetisk önskelista, vet att mamma läser bloggen så hon ska få se hur allt ser ut =) Haha, i fall någon var intresserad licksom. Nej nu räcker det, kanske skriver lite senare. Just nu sitter mamma och halvgråter i köket för hon hör någon mus under diskmaskinen, fattar inte vad hon har emot den lilla söta musisen?=)Mobiltelefon - samsung

Digitalkamera - sony

Jackor - fjällräven (jag vill helst ha en mörk grön, finns inte den så en blå!)

Presentkort - monki (snyggt va? haha)


Sen önskar jag mig massa små saker som underkläder och bla bla.. Även nagelförlängning vore fint. Aja får la se vad tomten har att erbjuda en flicka som mig.


sov gott & fortsatt skön fredag

kram från linis

ANNONS
Av lina - 14 december 2007 12:21

fredag. Ja tack jag vet hur dålig jag är, jag har fan ont i magen bara för det nu. helvetes jävla skit också, nej nu jäklans ska man på hoppträningar för leif hall. mycket spännande att se dom nya hästarna, sen ikväll kan jag vara snäll att blogga lite mer för er.


ska klämma in att jag vaknat tusen gånger inatt av idas nervösa sms om flygresan till lanzarote. hon är så söt, kommer sakna henne med den lilla jobbiga ungen!


Haha igår när jag pratade i telefon med andreas sa den elaka satan såhär:

jag: hurru vet du vem som var  på felicias dagis idag? hon som jobbar på min favorit butik!

andreas: vilken favorit butik?
jag: men vad tror du! där du köpt jätte mycket saker åt mig!

andreas: jaha, mc donalds!!

tyst minut

jag: men jävla idiot!!
andreas: men förlåt älskling
jag: dumma jävel, det är inte ens en butik!
andreas: ja men MONKI då, hehe 


ett rolig grej till (tycker jag) hände när jag låg i sängen med andreas för några dagar sen och var as grinig för ida som vanligt snott mina saker.

Jag: alltså andreas du tycker jag är fjantig som är så här upprörd över lite kläder!

andreas: nej gumman jag är inte det

jag: du förstår inte!!!!

andreas: sluta vara ledsen älskling..

en tyst minut

andreas: vill du att jag ska dansa för dig?

jag: HAHAHAHAHHAHAHAHA

andreas: nakokaratcha nakokaratcha nananananana nakokaratcha

och så dansar han och sjunger den låten tills jag garvar ihjäl mig. hahaha


hejpa

kram från linis

ANNONS
Av lina - 13 december 2007 11:59

torsdag. jaha då var det lucia, i år igen. vaknade runt 7 imorse och gjorde mig klar, sen åkte jag med mamma och felicia till hennes dagis. Där hade hon och alla andra barnen lucia tåg samt fika. Gud vad söta alla barnen var, man fick passa sig när man gick så ingen hamnade under (!). Efter en timme där åkte vi hem igen, har gjort klart en uppgift till skolan samt sett julkalendern. Min mentor tyckte jag skulle skippa fotbollen idag o jobba hemma istället, det tackar man för.


Ida är jätte sur för hennes cigaretter är slut, mamma är sur för att ida gnäller och jag är happy. Idag ska jag kanske bege mig till stan och inhandla något snyggt till garderoben, och julklapp till andreas. men jag tvekar på min ork och lust, får se om jag kanske tar det imorgon istället. På tal om imorgon, har redovisningar då i skolan. Damn vad jag hatar sånt, speciellt när jag känner mig små utanför i klassen. Inte för att jag är mobbad (!) utan för att jag inte känner någon. Inte för att jag har något större behov av det och har gett det en chans, jag ser bara skolan som en plikt och inget nöje, men endå. Vore små skoj med lite sällskap.. Ibland! Mohaha, det låter som jag är värsta utbölingen. Andreas brukar skratta åt mig när jag säger det, men jag blir små less ibland. Min klass är snäll, faktiskt så är det så =)


Näe, nu orkar jag inte komma på något mer. Måste duscha, käns som att det behövs. Fint väder är det ute också, fast att det är kallt, men så ska det vara! Ville bara tacka annie för det charmiga sms:et här om kvällen: "Hörde just på radion att det springer en naken tjej med ölmage och små snea tuttar på stan. vill du att jag ska hämta dig gumman?" haha mitt självförtroende når toppen! =)


NU BLIR DET LUNCH, jag är hungrig och mamma ska bege sig till affären. Vid 2 tiden åker ida till stockholm, imorgon bitti åker hon och jacke med familj till lanzarote. Sol, bad, värme, fest. FAN VAD JAG ÄR SVARTIS. Hoppas dom får 2 juvliga veckor där nere, det får vell jag här hemma också.

Glad lucia på er

kram från linis

Av lina - 12 december 2007 22:45

onsdag. jag känner verkligen hur kylan kryper in i mig varje gång jag tar ett steg ut på altanen för att röka. det är hur kallt som helst, jag fryser om mina "små" tår. OK fine dom är inte så små, men endå. dagen har gått snabbt vilket jag är tacksam för, har städat, bloggat, sett massa finlare på tv (bonde söker fru samt top model) rätt vinnare i alla. enligt mig! sen har jag druckit kaffe, ätit mannagrynsgröt (oh yeas, andreas vart svartsjuk) and snackat med mor och far. nu återstår bara att titta på avsnitt av julkalendern, försöka sova samt skriva klart en önskelista. sitter och kikar runt för att komma på vad man önskar sig i julklapp egentligen. blähä, jag är tom på förslag!


imorgon bitti har felicia lucia på dagis, jag ska infinna mig där med mamma. Ska bli roligt, hon sjunger nog högst av alla förmodar jag. sen ska jag på stan och handla grejer, något jag ser fram emot något fruktansvärt. som den slösaren jag är! har kommit på vad andreas ska få i julklapp också, hoppas han blir glad när dagen kommer =) vad mer kan jag berätta om morgondagen? förmodligen ingenting, måste plugga och gå an.. låter inte allt för spännande i mina tankar, men vad gör man?


hoppas dagarna fortsätter rusa iväg, vill hoppa 2 veckor framåt till skolavslutningen och andreas hemkomst. har pratat i telefon med honom ett antal gånger, han är hårt onöjd över stället dom bor på i oslo. Fast han får vell infinna sig i det hela, min gosnos saknas av både mig och felicia.

Later Peeps and Creeps 

kram från linis

Av lina - 12 december 2007 14:14

jag springer ner i köket för att visa hur bra min nya klänning satt på mig
(jag hade ingen bh under)

pappa: nu är du vell en stolt man andreas
felicia: hurru andreas, kolla man ser linas bröst, äckligt va?

*flera as garvar

andreas: hmm, ja!

Jag sitter i andreas knä och tittar på tv, då kommer felicia och börjar knuffa bort mig. Till slut sätter jag mig i andra soffan.

Felicia: hurru andreas, kolla vad ensam lina är.
andreas: haha ja, tror du hon vill sitta i mitt knä?
felicia: haha jaa, men det får hon inte för här sitter jag. hon får sitta där borta och det är rätt åt henne!

Jag, andreas och felicia sitter i bilen medans mamma är på ica. Då börjar jag och andreas pussas.
Felicia: MAN FÅR INTE PUSSAS I BILEN! Fattar ni de eller?

Jag: Mmmmh andreas älskar mig puss puss

Felicia: Dumma äckelbarn, nu säger jag till mamma..
Andreas: är du svartsjuk?
felicia: Jag är aldrig svartsjuk, sådeså!!

Felicia leker katt och hund med kenneth.
Kenneth: är du min katt nu, som är brun med vit nos?
Felicia: nääe, jag är andreas katt som han lånat! Den är vit och svart.

Kenneth: kan du inte vara min katt då?
Felicia: nääe vet du va, jag tycker mycket mer om andreas katt!!


Jag och ida sitter vid matbordet, vi tittar på roliga filmer där man klipper in sina kompisar ansikten. Först kollar vi på min där andreas är med, sen på idas kompisar.

Felicia: usch vad dålig din är ida, kan vi inte kolla  på andreas igen?

Jag: men neee

Felicia: hör du dåligt? andreas är så sööt och så snäll. BYYYYT FILM! 


Huh, min lillasyster envisas med att få andreas att gilla henne mer än mig. Det krävs endel försök för det, hon kommer aldrig lyckas =) haha..

Av lina - 12 december 2007 11:09

onsdag. jag suger på detta, var uppe 5 imorse för andreas skulle åka till norge. jag pussade honom miljoner gånger och nu saknar jag ihjäl honom. varför kan det inte bli den 20:e december? aja igår kväll efter att jag hjälpt mamma och ida med städning åkte jag med honom in till stan, först på bolaget sen skulle han köpa massa mat som skulle med till norge osv. sen drog vi hem till honom en stund, vi hade hyrt en jätte bra film som vi tittade på och åt choklad, ostbollar och julmust =D när den var slut mötte vi annie o fredde utanför ett tag innan vi gick in och myste. somnade på andreas axel, som vanligt, så jävla härligt.


det är licksom vad som har hänt dom senaste timmarna, jag är ap trött och har inte den minsta aning om vad jag ska göra ikväll. Käns så jävla ensamt utan gosisen, blä nu får han komma hem!


Fan vad jag läääängtar till julafton, vemdalen och min födelsedaag! Livet får en ny vänding när det blir 2008, det är jag säker på. Varför kan jag inte säga, men ni kan gissaaaa..

 

ta det lugnt

kram från linis

Av lina - 11 december 2007 13:37

Och när jag går förbi står pojkarna på rad.
Dom visslar och ler och trugar och ber.
Kom med oss ut ikväll, kom med oss inatt.
hur ska dom nånsin kunna veta att jag bara älskar ANDREAS.
och som om inget hänt, som nånting gud har sänt.
Jag fortsätter gatan fram och går hem till andreas.
- - -

Lina lina ballerina, hon är en drottning som
går på bal och alla pojkarna står på rad!
(det var min mamma som alltid sjung det

för mig när jag var mindre)

Av lina - 11 december 2007 10:33

tisdag. jag har inte haft tid eller ork för bloggande, men nu finner jag ro så det funkar bra med lite bloggning nu =) be happy för fasiken!


ja helgen var lyckad tycker jag, fredagen spenderade jag i lugn och ro med min älskling andreas. Vi kikade film och åt glass, myste och pussades jätte mycket. Lördagen klev vi upp vid 11 för att göra oss klara och sen åkte vi på travet med roos, hans mamma och fredde björk. Det var god förrätt samt varmrätt, jag spelade ingenting vilket andreas gjorde. dessvärre galopperade alla hästar han spelade på, fast björk som inte visste någonting om det där han hade rätt hela tiden =P det var trevliga timmar, vi drack en massa öl också innan vi åkte vidare med holmén och roos pappa till timrå matchen, där delade jag och björk på pluntan. Vart lite små filuriga där! För övrigt så var timrå sämst, fan vilken dålig match. När vi kikat klart på den så var andreas trött och illamående, så holmén fick skjusa hem oss till honom. Där kröp vi ner under täcket, åt ostbågar samt kikade på film. Sen somnade jag nästan direkt, efter lite gos.


söndagen var vi glada och pigga, ingen bakfylla här inte! fast vi fick vell i oss endel, tror jag. kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, eller jo vi åkte bort med hellsens bil till bommen. Där satt vi och snackade lite med matte, olle, oscar och grahn. Sen kom min mamma och pappa samt felicia till andreas för att hämta oss två. Vi åkte med dom till bite line i stan, där käkade vi jätte god mat =) Mysig kväll! Väl hemma hos mig igen så låg vi under täcket och tittade på alla nya avsnitt av andra avenyn samt "stå upp".


På måndagen då, då vaknade jag runt 7 tiden. Gjorde mig klar, fikade och pussade andreas hejdå. Han var så söt när han låg där och halvsov, huva min älskling. Sen tog jag 07:50 bussen till skolan, var en lugn dag. Vi hade prov första 3 timmarna, gick nog ganska bra skulle jag tro. Men man vet aldrig! På lunchen mötte jag upp annie, maja och fredde. Vi åkte till mc donalds och käkade oss en redig lunch! Smakligt, oh yeas. Sen efter all skoltid så hämtade mamma mig i stan, efter att jag la världens jätte fet vurpa utanför oscars.. BUHU! Väl hemma hann jag knappt innanför dörren innan andreas kom och hämtade mig, vi åkte direkt till birsta city. Där hittade jag en jätte fin tröja på H&M samt ett linne från monki =) Sen när vi var klara där drog vi hem till honom, han käkade middag och jag halvsov vid tv:n. Sen drog vi hem till mig, kämpade ihop oss om stugan i vemdalen (yeas det blir inget åre, måste testa åka till vemdalen också!) så pappa kunde betala stugan från sitt konto.


Vi åkte och hämtade pengar av annie, fredde samt robert. Maja ballade ur i sista sekund så andreas vart hyfsat irreterad, men det fixade sig! Nu är stugan bokat, fett jävla fin är den! Vi åker den 29:e och kommer hem den 3:e =) Fan vad mys mys mys! Blir mycket skoter åkning, öl drickning, bastande, festande och massa sånt där ni vet! Fan vad vi ser fram emot det.


aja efter att vi bokat stugan åkte vi hem till andreas igen, vi åt nudlar och tittade på nya american pie "beta house", fast jag somnade. Efter lite gos. Jag var helt slut! Så imorse klev vi upp tidigt, jag var så trött att jag ville börja grina. Aja dagen rullar på, ska snart äta lunch! Sen ska jag vell vara med andreas såklart, undra sa flundra vad vi hittar på. Något mysigt! Han åker nämligen till norge imorgon och kommer hem den 20:e, hur länge som helst.. Men sen är han hemma över jul och nyår! =)


Aja no more i skallen, förutom att igår åkte carina till sin nya ägare. Dom har ett jätte fint stall och en jätte söt tjej som ska rida henne, hoppas hon får det bra. Mamma och jag gjorde henne jätte fin! Sen kan jag säga att min lillasyrra åker utomlands på torsdag, fan vad härligt =D Haha fast lite tråkigt att hon inte firar jul med oss. Hm, vi hörs kanske senare. Dags att plugga lite suckers, för jag är så jävla duktig (!).

ta hand om er

kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se