Alla inlägg under december 2007

Av lina - 19 december 2007 18:00

onsdag. så sitter jag här på arlset, igen. jävligt skönt ska jag be att få tala om! Igår kväll vart det mycket matte sen runt 23:00 tiden duschade jag och gjorde en inpaktning. Vaknade runt kvart i 7 imorse, gjorde mig klar och fixade med håret extra länge. Älskar idén med att krusa underhåret längst in i hår rötterna, då får man så bra volym! Sen packade jag väskan, lämnade cigaretterna hemma och gick till 07:50 bussen.


Första lektionen var programhantering, om jag inte mins fel. På lunch rasten gick jag på stan med 3 små snälla girls, åt lunch och sen gick vi tillbaka. hade matte, pluggade så ögonen gjorde ont. Runt kvart i 4 hade jag matte provet, skrev klart det snabbt. Jag blir hyfsat piss off om jag inte får G på detta prov, ska jag bara meddela! sen tog jag halv 5 bussen hem, mamma hämtade upp mig så när jag kom innanför dörren vart det biffar och potatis. Satan vad grinig jag blev på potatisen, haha den fastnade överallt när jag skalade. Sen har jag bytt om och tagit på mig mina hund tofflor, nu ska jag sitta här en stund innan det blir till att läsa inför företags ekonomi provet imorgon, sista testet sen är det LOOOV! =)


Ikväll blir det avslutningen på bonde söker fru och telefonsamtal med älsklingen, bara två nätter kvar nu tills jag får sova brevid honom igen =) JAG HAR INTE RÖKT EN ENDA CIGARETT IDAG, hur bra är jag inte?! Lämnade dom hemma, även om jag var allt bra sugen att ta med dom. Har inte gått en minut varje rast utan att jag velat ta en cigg, blä men jag klarade det. Jag känner mig ren och fräsh, that's hot bitches!


på återseendeeee

kram från linis

ANNONS
Av lina - 18 december 2007 17:01

tisdag. ja fan vad härligt att snart ennu en dag passerat, gaah vad glad jag blir. Snart är det fredag, då kan jag börja leva igen innombords. Då kommer andreas, pusspusspusspussspusss. Hm i alla fall då, igår kväll vart det till att dricka kaffe, äta glassbåt, titta tv, plugga matte och göra klart lite inför redovisningen. Men vi hade ingen redovisning idag, inte förren efter jullovet. här har man stressat som en idiot, blä vad less jag blir.


andreas skickade ett gulligt sms till mig förut, jag blev så glad: "Å jag kolla på bilder på dig på datorn förut, du är så himla snygg! Saknar dig så fruktansvärt mycket, älskar dig av hela mitt hjärta. Du är mitt allt. Puss å kyss"


Jag har precis ätit mannagrynsgröt, ägg och macka med mamma och felicia. Innan det damsugade, skurade samt dammtorkade jag mitt rum. Nu är det topp fint, plus att jag damsugade nedervåningen också. Nu ska jag fortsätta läsa veckorevyn innan jag ska byta ut mot en mattebok. Härligt, eller vad säger ni?! Blä säger jag bara. för övrigt kan jag meddela att jag har rökt EN ENDA CIGARETT idag. Fattar ni hur skönt det käns? Jag har blivit rädd efter att ha läst en artikel om att blodkärlen töjs ut och syns på näsan, kunderna osv. sen sa pappa att man som rökare får hål i blodådrorna, johan har skrämt mig med sin rökhosta, maja har fått mig att insé hur dyrt det är och andreas säger att det luktar äckligt. sen har jag fått för mig att jag hostar hela tiden, jag känner hur äckligt det är. Rökte en cigarett för några timmar sedan, var inte ens härligt längre. FAN VAD BRA JAG ÄR!


fimpa röken behåll glöden

kram från linis

ANNONS
Av lina - 17 december 2007 23:07

Första gången jag träffade dig var den 21 juli, sen dess har jag aldrig tänkt på någon annan. Det har varit du i mitt huvud och nu är du min, bara min. Jag är så otroligt kär i dig, det går inte att beskriva i ord. Jag vill alltid tillhöra dig, leva med dig och älska dig. Du är den finaste killen man kan ha, jag släpper dig aldrig. Det finns ingen i världen som kan få mig att svika dig, på något sätt. Det jag känner för dig är på riktigt, jag svär vid allt. Tårarna rinner för jag saknar dig så mycket, även om du bara är borta en vecka. Men jag vill ha dig hos mig hela tiden, jag är trygg med dig och när du inte är i närheten blir jag så ensam innom mig. Jag älskar dig andreas, bara min gosnos.


för dom som älskar
är det aldrig försent
För dom som älskar
är ljuset alltid tänt
För dom som älskar
dom har sin egen lag
För dom som älskar
finns alltid ännu en dag


Av lina - 17 december 2007 18:29

måndag. nu sitter jag här i mitt stökiga rum igen, trött i huvudet och söker ork till att städa. helt utan resultat kan jag medge, blä jag mår illa varje gång jag lägger mig i sängen och tänker hur stökigt det är runt om mig. aja i alla fall, jag och stina kom fram till ett helt okej projekt med hjälp utav angelica. Vi började diskutera lite på det, kom inte så långt innan lunch rasten. Jag sprang och mötte maja, hon hade klippt sig. Hon hade lugg och jag kände inte ens igen henne, men fint blev det. sen åt vi en varsin macka på subway, var längesen man åt där. sen drog vi runt på stan, jag köpte en stor fin tröja samt en sjal. har kommit på att jag inte äger ett par enda bruna skor, OCH DET SUGER! Jag har alla möjliga färger, UTOM BRUNA. Hur är det möjligt? Aja efter lunchrasten hade jag matte, repeterade en hel del inför provet på onsdag. som tur var så fick vi sluta en halvtimme tidigare, så var hemma vid halv 4.


jag är göra lös, tråkigt så in i helvete. jag har hittat jätte fina julklappar till mormor, morfar, mamma och pappa. måste bara kirra stålar, för det osar tomt i min egna lilla röda. underbart att det snart är jul, fan vad jag älskar julen. härligast är vell att vi ska fira den hos mormor och morfar, som vi alltid gjorde när vi var små och självklart att jag har andreas =) på tal om det, jag ska nog ringa honom nu. saknar hans underbara röst! tjo flöjt på er


ha en härlig kväll

kram från linis

Av lina - 17 december 2007 08:53

måndag. nu sitter jag på skolan, är inte ett dugg trött men fattar totalt noll av vad lizze lott nyss sa. igår kväll vart det massa telefonprat och tv innan jag la mig i sängen och försökte somna, jag har allvarliga sömnsvårigheter eftersom det tar minst 1 timme för mig att slockna. oftast mer! vaknade vid kvart över 5 imorse av att andreas ringde och skulle väcka mig, men han förstog inte att det var klockan 6 han skulle ringa.. istället blev jag väckt av pappa vid 7 tiden, gjorde mig klar och tog 07:50 bussen till bommen. Träffade maja där, precis när hon vinkade så skulle självklart jag vricka foten. Haha hon skrattade åt mig, vilket jag också hade gjort om jag var henne. sen snackade vi på hela vägen in till stan, och nu sitter jag här.


längtar till lunch rasten, ska springa på stan och kika efter en till julklapp åt andreas samt åt mamma och pappa. ska möta maja då också, vi ska käka tillsammans. efter skolan blir det vell till att plugga lite jag ligger efter med och sen städa. Ni förstår inte hur mycket kläder det ligger på golvet i mitt rum, jag hittade inte ens mina vantar imorse =( Sen ska jag självklart prata med andreas, försöka somna i tid är mitt största projekt ikväll! Nu ska jag filura på ett annat projekt här i skolan, vilket inte går så framgångsrikt.

fin måndag

kram från linis

Av lina - 16 december 2007 17:16

söndag. alltså fan vad kallt det är ute, kan inte sluta elta det. Fast det är vell så det ska vara, så vi får en vit jul för ovanlighetens skull =) Gårdagen spenderade jag hemma med mamma och pappa, vi drack gott vin och åt kött. Pappa hade gjort en egen potatisgratäng som var skit god, och nöjd var han. senare på kvällen kom tjorven, emelie och hasse på besök. Satt och drack kaffe med dom, pratade på tills 12 slaget. Där emellan snackade jag telefon med maja och andreas också, tittade på lite tv och hade lite halvtrist. vaknade 5 på morgonen av att andreas ringde, karln har svårt att förstå att alla kanske inte är vaken den tiden på en söndag morgon =P


imorse vart det en dusch sen bytte jag om och åkte med mamma och felicia till birsta, där har vi sprungit runt ett tag. handlat julklapp åt andreas plus massa saker till mig själv. Välldigt nöjd är jag! sen åkte vi till bite line, tog oss en god middag där så man sprängdes lite halvt. sen köpte vi med oss kina mat åt pappa innan vi åkte hem, nu sitter jag här. Ska strax packa upp alla grejer, måste hämta fler galjar och dona för det är fullt på klädställningarna.. =( Jag som nyss köpt nya klädhängare och så vidare, fasiken.


Ikväll blir det andra avenyns tre nya avsnitt samt julkalendern, lite matte får jag allt trycka in också. Sen prata med min saknade andreas, puss på dig gubben du är så underbar.


trevlig söndag

kram från linis

Av lina - 15 december 2007 15:31

Jag stöter ofta på dagarna, dagarna då ni svek mig. ALLA ni, människorna som stog mig så nära som bara vände ryggen till och sabbade mitt inre. Ilskan finns kvar än idag, även om dagarna passerar i rykande fart. Jag brukar tänka och försöka föreställa mig hur en människa kan göra som du gjorde. Det finns bara ett ord till en människa som dig: ÄCKLIG. Jag ångrar så djupt att jag ens träffat dig. Förstår inte hur jag tänkte när jag gick med på tiden med dig, den gjorde mig dagligen förtvivlad och ingenting var roligt. Sista kvällen, när även ni utomstående bara stog där och pekade på dörren. Dörren som ledde ut från dom tiderna, dörren som ledde till ett nytt kapitell. Just idag är jag så fruktansvärt lycklig att ni era falska själar stötte bort allt jag hade och ledde mig ut till ett riktigt liv. Ett liv med världens finaste och bästa pojkvän, mitt hjärta har aldrig slagit så hårt för en annan människa någon gång. Ett liv med mina allra bästa vänner, som jag alltid haft. Roliga stunder, på riktigt. Mitt liv fick en ny vändning och sista kvällen jag såg dig ståendes där lika patetisk som vanligt, kunde jag inte annat än bli lycklig och förstå hur lite du och dom andra var värd.


Men endå sitter den där jävla ilskan kvar, hur illa en människa kan göra en annan. Jag satt där utanför i timmar, bara väntade och väntade. Men det blev inte som jag hoppats, det blev stunden i mitt liv som jag gång på gång kommer stöta på. En människas liv kan förändras så jävla snabbt, jag tror det finns en mening med allt och det ena leder alltid till något annat. För mig käns det som en hämd mot er att jag mår så jävla bra. Jag blir så jävla glad när ni mår dåligt, när ni misslyckas och när ni inte kommer någon vart här i livet. Idag står jag starkare än någonsin på jorden och jag kommer aldrig mer begå sådanna misstag igen, ni är så små människor. Ni har inte ens varandra, inte på riktigt.


Och du din lilla jävel, du kommer aldrig lyckas med det du pratade om. Det du planerade, nu sitter du där och fördriver dagarna i meningslösa ting. Du kommer bli en i mängden och det käns så bra att veta, att du inte lyckas.


Jag har lärt mig vad kärlek är, på riktigt, mellan vänner och förhållanden. Jag har erfarenheter som jag kommer behöva så jävla väl, lev erat liv nu ni så lever jag mitt. Jag kommer alltid skratta åt er, jag kommer alltid vara så jävla lycklig för att ni gjorde mig tjänsten att lämna. Far åt helevete och skit, ni har ingenting. INGENTING, som jag har.


kanske världens finaste låt:

Av lina - 15 december 2007 01:08

Nu såhär i juletider kanske man inte ska sakna sommaren, men gaaah jag gör det. Hahaha jag älskar mina kära goa vänner, här har vi lite halvroliga stunder (OCH SIST EN FILM PÅ HUR GLAD MIN SYSTER IDA BRUKAR VARA):Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se