Alla inlägg under december 2007

Av lina - 22 december 2007 11:05

lördag. åh jag vart så glad när andreas kom till mig igår, ville bara pussa honom hela tiden. Såg ut som en glad unge, log hela tiden och allt kändes perfekt. förutom att felicia tog över andreas direkt, satt i hans knä och kikade på barn filmer licksom.. så jag satt själv vid pappas dator och kollade på någon tjej film =P Aja sen åkte jag och andreas på statoil, hyrde en jätte bra film tyckte jag fast han var missnöjd och ville som vanligt ha en rå action. Vi träffade maja där, hon höll på att vi skulle hyra shrek 3 men den har vi ju sett på bio, med henne =P haha hon älskar shrek. det blev i alla fall "underbar och älskad av alla, och på jobbet går det jätte bra" den var rooolig. även att jag och andreas köpte en varsin glass, en såndär dyr och god jävel. 55kronor styck kostade dom, men gott var det =) Fast efter filmen var vi mer hungrig så vi åkte in till stan och åt en varsin hamburgare sen var vi tvungna att hyra en till film. "I know who killed me" eller vad den hette. Med lindsay lohan i alla fall, grymt äcklig men bra film.


Runt 3 tiden somnade vi, då var andreas slutkörd och ni kan ju gissa varför =D haha.. Aja han åkte nyss till stan för att byta bil, han har fått tillbaka sin egen nu så det är ju bra. sen ska han handla julklapp till mig, fast jag måste handla till honom igen också. så ska åka med, men inte gå med honom, ni fattar va? haha.. inte så jävla intressant men endå, nu orkar jag inte sitta här mer. ska duscha och klä på mig, känner mig som en trött lodis.


hejpa

kram från linis

ANNONS
Av lina - 21 december 2007 13:57

fredag. så är jag barnvakt igen, felicia kissade nyss på sig och det var ju lagom jobbigt att få på henne nya kläder eftersom hon klagar på allt hela tiden =P sen har jag städat undan lite, dansat med felicia och nu sitter hon vid tv:n. jag är halvt svettig, blir så röksugen när jag inte har något att göra så jag håller på att avlida. hela kvällen igår låg jag och tittade på avsnitt av lustgården, jävligt bra program. Fattar inte att jag missat när det gick på tv!


mamma ringde nyss också, tyvärr fanns inte mobilen jag ville ha i rosa.. men i guld! får se hur det blir med det där, på julafton =) saknar ida gör jag också, så tyst när hon är borta. även om jag blir psykist störd av att gömma alla mina kläder och vakta mitt rum när hon är hemma, så blir man lite tom när hon inte är närvarande. längtar tills andreas är hemma, han är på väg hem nu skulle jag gissa på =)


ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vara med älsklingen min i alla fall. bara mysa blir nog bra! skriver lite senare idag/ikväll, nu ska jag höja volymen och damsuga nedervåningen. välldigt ospännande!


hörs sen

kram från linis

ANNONS
Av lina - 20 december 2007 22:25

kommentar om att jag inte längre har en rolig blogg, skratta eller gråta? känns som att det fanns mycket mer i mitt liv som var "spännande" för folk att läsa, innan jag upptäckte (förmodligen stavfel) lugnet och kärleken. Så, kanske ska ta och notera mina intressanta upplevelser, lite mer noggrant.


we will seee

Av lina - 20 december 2007 21:42

Faktum är att det bor en vildakatt i vårat stall, sen en tid tillbaka har mamma ställt ut kattmat på våran altan. Den kommer hit och äter lite då och då, såg den nyss genom fönstret. Våran lilla katt, fast jag tror mamma vill att den ska vara här bara för att äta mössen =) haha

Av lina - 20 december 2007 21:19

torsdag. nu har dagen passerat, det är kväll. har suttit och kikat på "tre brudar och en klänning" eller vad det hette. usch vad äcklad jag blev! käns som att allt man äter är vidrigt. dagen har bestått av felicia, hon är rolig att passa endå. hon får mig att skratta ständigt! fast har spelat en hel del "emil i lönneberga" spel, älskar det spelet =D Haha jag är så bäst på det.


sista natten nu innan gosis kommer hem, åh vad mysigt det ska bli! imorgon ville mamma att jag skulle passa felicia igen, då ska dom nämligen handla julklappar åt mig =) roligt roligt. något mer har jag inte inplanerat i mitt liv, men blä vad tråkigt jag har just nu. har suttit och laddat hem massa filmer, fast på pappas dator. jag orkar inte gå ner och titta på dom, sitter kvar här istället. väntar på att andreas ska ringa! önskar att jag inte tittat på julkalendern förut idag, då hade jag kunnat fördriva tiden med att se det nu. fan också, jag är allt bra girig jag!


WHO DO YOU TRY 2 BE?  Jag blir så irreterad.

kram från linis

Av lina - 20 december 2007 13:32

knarkarjävel!!

Av lina - 20 december 2007 13:15

torsdag. idag ska jag vara mamma, sa min mamma. hon ska handla julklappar åt felicia och åka till nagelkliniken. jag ska ta han dom felicia, det är vad jag ska göra idag =) inatt hade jag svårt att sova, vet inte varför. Mamma hade sovit i idas rum för det var en mus som hade krafsat i väggen, haha då sa hon att jag hade snarkat hur mycket som helst. jag trodde inte jag snarkade, ingen har någonsin sagt att jag gör det. Annie har sagt att man kan tro jag är död när jag sover för jag är så tyst, så det var lite underligt =P


har ingenting att skriva typ, välldigt oflyt har jag i hjärnan just nu. hoppas den här dagen går riktigt snabbt, så det kan bli fredag någon gång =) JUL LOOOV! det tackar man för.


ha en kung dag

kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se