Alla inlägg under november 2007

Av lina - 1 november 2007 15:22

torsdag. yeas nu sitter jag och bloggar igen, har ingenting att göra. skulle shoppa med maja, men tydligen gick hon med annie och malin, ingen hörde av sig till mig =( buhu, så nu sitter jag här själv. Igår kväll så satt jag och kikade tv exakt hela kvällen med mamma, åt glass och mådde bra! Sen la jag mig i sängen runt halv 3, haha jag kommer få svårt att vända på dygnen nästa vecka.. Sov till ett idag, så jävla härligt. Vaknade av att det lät som hela huset skulle blåsa bort, damn vad det blåser ute! Har precis ätit pizza till lunch med jacke och ida, nu skulle dom knulla, och då står jag gärna över deras sällskap =) haha!


Nå, vad ska jag göra idag då? Inte ett skit, funderar på att åka in till stan själv istället och shoppa. Behöver köpa lite saker, men det käns tråkigt att gå själv.. =/ Nej jag ska höra med ida om hon vill med och sola, jag känner mig blek som fan! Måste få lite färg, så man blir ennu snyggare menar jag =D Nej fan vad jag spårar ut, ska sluta skriva här nu. Eller en sak till, imorgon kommer min älskling hem! Åh vad jag saknar honom, ska pussa ihjäl honom. Min gosnos, är det bästa jag har här i världen <3


ha en fin dag i blåsten

kram från linis

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se