Alla inlägg under november 2007

Av lina - 9 november 2007 16:47

fredag. måste avreagera mig lite, JAG ÄR ARG! Jävla cp ida har snott mina nya DYRA stövlar, och nu kommer hon hem med dom - TRASIGA!!!! fan vad jag känner ilskan bubbla upp inom mig =@ Jag önskar att jag fick döööööööda!! blääää......


Sitter och kikar på andra avenyn nu, ska kika igenom alla avsnitt medans jag väntar på andreas. Vi ska nog hänga med maja, annie och fredde på bio. Lugnt ikväll, ska bli skönt det också.


Mja sen har vi lämnat tillbaka cicci också, mamma ville inte ha henne =/ Fast det är inte så konstigt, cicci var så orolig inatt och gnydde efter oscar tror jag, haha. Hon hade verkligen hem längtan, hoppas dom inte skjuter henne nu bara =( Dumma mamma, hon förstår ingenting hon.


fortsatt nice friday

kram från linis

ANNONS
Av lina - 9 november 2007 14:53

fredag. okej nu kompisar har jag åkt bil genom halva sverige, så långt som jag och andreas åkte igår har jag nog aldrig åkt. vi började åka från pappas jobb vid 10 tiden på morgonen, sen åkte vi och lämnade möbler allt eftersom. det vart mer och mer snö ju längre upp vi kom! Alltså, vi åkte typ till boden =S Sen var vi inte nära norges gräns heller, och allt hade så konstiga namn så jag fattade inte alls jag. Sen uppe i vilhelmina (eller hur det stavas) så stannade vi och käkade på frasses! Mycket gott var det, fast jag råkade beställta "plus plus" meny så det vart mycket strips =P Andreas och jag hade lite svårt att höra vad folket sa där uppe, det låter som dom har massa gröt i halsen för fan =) Sista möblerna skulle vi lämna långt ovanför umeå, då låg jag och sov. Jag låg och sov i andreas knä, så mysigt. Vaknade av att vi var i umeå, då skulle andreas gå och köpa korv åt mig =) Sen var jag vaken en stund, vi rökte massa och jag försökte verkligen hålla ögonen öppna. Jag somnade till och nästa gång jag vaknade så var vi i sundsvall! Så jävla härligt, när vi kom hem till mig var klockan halv 5 på natten, så vi hade alltså kört över 130 mil eller vad det var på 19 timmar.. Då hade jag sitt sår i rumpan kan jag lova =)


Var så skönt att klä av sig och lägga sig i sängen, somnade direkt på andreas axel. Även om man var lite sugen på annat =P Haha, men var lite för trött. Vaknade av idas väckarklocka, hon trodde verkligen att vi skulle skjusa henna till skolan. Fuck off, vi sov vidare. Sen hälsade vi på stålmannen, det var jätte skönt och mysigt =D HAHAHA. Nej nu börjar jag spåra ut!


ska iaf säga att jag älskar andreas mest av allt i hela hela hela världen, har aldrig haft en sån bra kille förut <3 Han är verkligen mitt allt!


Nu ska jag fika frukost och röka lite, det snöar lite här också! Fast, det är inte lika mycket som uppe i norrbotten kan jag säga.. haha! Vi hörs senare. Bjuder på en bild på lilla cicci:ha en rolig fredag

kram från linis

ANNONS
Av lina - 8 november 2007 09:16

torsdag. nu ska jag passa på att blogga lite, när jag har lite tid.  var jag på skolan då, hade inga lekioner utan vi målade och monterade möbler hela dagen. Det blir faktiskt fint på våran våning! Efter skolan sprang jag på stan och köpte en väska innan jag tog bussen till bommen, det var redan mörkt ute även.. sen kom andreas och hämtade mig, åkte hem till honom en sväng för att han käkade osv. sen på kvällen var jag och andreas mest hemma hos mig, såg på bonde söker fru och åt glass med mamma och pappa. Sen kom ida och vicky hem och efter en stund kom oscar till oss med cicci =) Alltså hunden. Vi fick henne och hon var jätte nervös, hon har aldrig varit hos någon annan än oscar förut. Hon var så söööt, mamma vart nog lite kär i henne hon också eftersom hon inte kunde säga nej. Sen låg jag och andreas o kikade på datorn o gosades med cicci, sen hade vi lite mys vilket var mkt mkt skönt =) Mja något mer gjorde vi inte, gick och la oss tidigt för jag var så himmla trött efter skolan.


vaknade runt 7 imorse, cicci var kissnödig! Sen klev jag upp och grejade på. Nu sitter jag på pappas jobb, andreas är nere och lastar möbler med pappa i källaren, för han ska jobba åt honom idag. Tror det var 110 mil han skulle åka och leverera möbler, spännande =p Ne nu har jag inte så mkt mer att skriva, käns som det inte händer allt för mkt på dagarna, fast jag älskar andreas och hans sällskap så det är bra =)


trevlig torsdag

kram från linis

Av lina - 7 november 2007 10:00

onsdag. förlåt mig, jag har inte varit sveriges bästa bloggare dom senaste dagarna. jag har faktiskt inte haft tid eller lust för att blogga, men nu när jag endå sitter här i skolan och har rast så kan jag blogga lite för er. känns som att det kommer bli ett långt och uttråkande inlägg (kanske) men here we go my dear:


i lördags for jag och andreas för att hämta gröning, efter att vi gjort det så åkte vi upp till murtsson. Där satt vi och förfestade lite lugnt, sen ramlade purre samt nisse in och då vart det lite mer livat. sen ringer maja runt 9 tiden och vill att vi ska hämta henne hos oscar, så jag och andreas fick låna murtssons bil. jag skulle köra dit, men det vart inte riktigt så. det var även as halt på vägen, inte så lyckat. väl hos oscar tittade vi in en stund innan annie, maja och fredde skulle åka med oss tillbaka till murten. då springer jag och maja först till bilen, så skulle maja köra.. det gick absolut inte så bra för maja, slutade med att oscars mamma tom. kom ut och undrade vad sjutton som stog på. så andreas fick inta framsätet och vi åkte till murten. när vi kom dit bytte jag om till min tomteklänning, och andreas tyckte jag var jätte sexig i den =) sen vart det fler groggar för mig och mina girls, vi spårade ut totalt. nisse tog fram kameran och skulle leka porr fotograf, han äggade upp oss så vi vart tokiga! Men tusentals bilder vart det, kan jag lova. sen började vi klä av murtsson till bar överkropp, slängde upp oss på hans axlar och så vidare.. ni förstår själva hur vi gick an! Sen vart klockan ganska mycket, precis när majas klasskompisar intog förfesten så packade alla in sig i andreas bil. Vart fullt hela baksätet och bagaget, andreas ville att vi skulle slå rekord =P Fast jag satt fint i framsätet med mycket plats, sen höjde vi sterion och gormade like superstars. väl hos oscar träffade vi min syster, hon hade klätt ut sig till polis. var en del folks där, ganska trevligt! Sen vart det känslo snack som vanligt, med matte och maja. Haha, gröning gick hela tiden runt och sa till mig "lina du är så jävla vacker, men du måste ta hand om lunkan!!"  Efter det fjantade vi på där ett tag så blev det slagsmål nummer 1, vi drog med oss folks därifrån sen hoppade vi in i andreas bil igen och drog först till purre, sen vidare ner till bommen. I bommen så vi några killar som stog vi solariumet, vi frågade om dom ville ha skjus eftersom klockan var kvart över 2 och sista bussen hade gått, men då började dom bli fett otrevliga, mot murtsson. sen vart det slagsmål där. sen skulle vi upp och be om förlåtelse eller vad fan vi sysslade med, men då hotade katja mig med knytnäven sen kom massa jävla tattar ungar ut med knivar och grejer. Det finns olika sorts människor, dom som går med knivar är en sort. Den sämsta sorten! Man är inte mänsklig om man gör något sånt! Men murtsson fick i alla fall en kniv i ryggen, min gosis fick åka bil och johan stackarn likaså.. =S Jag och syrran var tokiga, som alla andra. Sen kom massa jävla polisbilar och till slut kom ambulansen och hämtade stackars fredde. Sen skulle nicke vittna och jag, ida o vicky orkade inte vänta. Jag ringde mamma, hon var nyvaken och förvånad men kom och hämtade oss i bommen. Stackars sork hade blivit bestulen på sin mobil, ennu ett tecken på vilka jävla tattare det var. Ni vet vilka ni är. Runt 5 tiden satt jag, syrran och vicky på mitt rum. Jag var tokig, eftersom äckel poliserna tagit andreas och knuffat mig i buskarna som en liten vante - tusen gånger! Så vi satt där och kedjerökte genom fönstret, tokiga. sen när mamma ringt och skällt på oss en sista gång så somnade jag.


På söndag morgon hade andreas ringt mig runt halv 6 på morgonen, jag hade ju sagt att jag skulle hämta honom. Men tror ni jag vaknade? Haha nej fan heller, jag sov som en sten. Vaknade runt 10 tiden av att mamma kom in, sen hjälpte jag henne med att fixa inför felicias barnkalas. Jag var så trött så jag höll på att dö.. Sen kom alla barnen, dom levde om som fan men var så sööta! Käkade lite tårta och sen ringde jag andreas, sen kom han också dit. Han lekte även med felicia och sofia, haha dom var så sööta dom! Sen gjorde vi oss klara för att åka till sjukhuset, för att hälsa på murtsson. Jag, andreas, vicky, ida, oscar och hellsen åkte in. Fan vad han såg mörbultad ut, stackarn! Vi hade köpt blommor åt honom, fast slutade med att oscar och ida fick smuggla in blommorna =p Sen efter nån timme lämnade vi murtsson för att åka och käka på mc donalds, då åt jag halvt ihjäl mig. Andreas kallar mig och syrran för "systrarna skorsten" =/ haha! Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, jag var i alla fall med andreas. Tror att vi hyrde film och gosades hela natten?=) som vanligt.


Så måndagen då. Vad fan gjorde vi då? Jo just ja, andreas bil hade gått sönder dagen innan så åslund fick komma och bärga den till värkstaden. Sen åkte jag till skolan. Efter skolan låg jag och sov i andreas säng, i två timmar. Så jävla skönt! Sen åkte vi till bommen, köpte mat som jag åt hemma hos mig. Sen hjälpte jag och andreas felicia med sin nya spiderman bilbana, den var jävligt knepig att bygga ihop (fast vi är ju genier så det ordnade sig). Sen körde vi bilbana ett tag o lekte med felicia, innan jag duschade och bytte om. Sen skulle vi åka hem till andreas o sova hos honom, fast vi fastnade i köket med pappa och jörgen. Dom satt och snackade maskiner med andreas, jag höll på att avlida. Efter en timme (minst) så åkte vi därifrån, jag var trött men andreas han tyckte det var trevligt han =P Sen la vi oss i hans säng och kikade på sandor slash ida, mkt mysigt. Sen gosade vi ner oss och sov.


igår då? damn vad jobbigt att skriva.. Ja igår var jag och andreas lika trötta båda två när vi vaknade, eftersom vi inte somnade förren halv 3. Så vi sov över en del, vilket var underbart. Sen efter skolan så åkte vi in till sjukhuset för att hämta murtsson, stackarn hade legat där enda sen lördag natt. Han var lycklig över att få åka därifrån kan jag lova =P Sen stannade vi i bommen o tog oss en rök, murtsson snackade med små grabbarna, dom var jävligt intresserade må ni tro. Det ser ut som han sminkat ena ögat, helt blå =P Ja sen skjusade vi hem murten innan jag och andreas åkte hem till mig, vi lekte med felicia. sen började hon som vanligt bestämma, och jag fick inte vara med, bara andreas.. så jag fick inte längre sitta i hans knä, för det skulle hon =P Sen satt dom och retades med mig när jag försökte koncentrera mig! Till slut gick andreas ner med henne och såg på pingu, dom var så söta. Hon låg i hans famn =) Sen åt jag och andreas middag med mamma och felicia, ulf satt inne vid våran dator och vart hår nöjd för han skaffat någon sida på internet där han kan ragga tjejer =P HAHA!


Ja sen när vi ätit så åkte jag, murtsson och andreas på bio. Vi såg på "hairspray", det var en helt okej film! När vi sett klart filmen åkte vi på mc donalds en sväng, tog en hamburgare och sen skjusade vi hem murtsson. Jag och andreas åkte o hyrde en film, sen åkte vi upp till kyrkan. Där bytte vi plats i bilen, så jag skulle få övningsköra =) Det var lite läskigt i början men jag var ju grym på det där, fick inte ett enda motorstopp! Mycket bättre än sist. Körde ganska långt, sen vände jag o körde tillbaka. Efter det åka vi hem till mig och såg på filmen. Sen tog vi nån rök med vicky och ida innan vi la oss och myste, sen somnade så skönt. Fast vi låg och snackade lite ett tag också.


Och imorse då, jag klev ur sängen kvart över 7 och gjorde mig klar. Sen väckte jag andreas, som var såå sööööt och nyvaken att man ville pussa ihjäl honom =) Sen var han så snäll och skjusade in mig till skolan! vid halv 9 började den här lektionen, på rasten vart det en rök med grabbarna och sen käkade jag frukost bestående av en bagette i cafét. Nu börjar någon genomgång.. Så kan inte blogga mer! MEN SKA SÄGA EN ROLIG SAK, ikväll kommer oscars hund cicci till oss! Vi ska ha henne på prov i en vecka, om det funkar bra ska hon flytta in hos oss <3 ååh! That's all.. Kika in min bilddagbok för lite bilder sen helgen: http://linuslina.bilddagboken.se och här en söt bild på mig och älskling:ha en fin dag

kram från linis

Av lina - 6 november 2007 00:34

måndag. jag orkar inte skriva, jag ska skriva imorgon =) nu ska jag och andreas se på sandor slash ida, mkt bra!


gonatt

kram från linis

Av lina - 3 november 2007 16:02

lördag. igår kom min gosnos andreas hem från stockholm, han kom ganska snabbt till mig. Vi gosades jätte mycket, vilket jag längtat efter hela veckan =) sen klädde jag på mig så åkte vi till stan, vi bestämde att vi skulle käka på stekhuset. Jag åt kyckling filé med stekt potatis och han pepparstek, sen åt vi glass med varma hjortron till efterrätt. Mycket gott, och han var så himmla gullig som vanligt eftersom han bjöd på allt <3 Sen när vi ätit klart åkte vi till statoil, hyrde oss en skräckfilm. Sen la vi oss och kikade på den, grymt äcklig film! Jag tål verkligen inte blod, och den där var extrem! =( Sen lånade vi en film utav pappa också, fast då var klockan runt 2 tiden och andreas somnade så gulligt bakom mig. Jag kikade klart på hela filmen, den var grymt bra enligt mig. Sen rökte jag ett antal cigaretter innan jag försökte lägga mig och sova, men kunde inte somna förren klockan slog runt 5.. Fan vad jag inte kan sova på nätterna!


sen imorse, hipp hipp hurra - felicias födelsedag. Syrran var lost and gone, men vi grattade henne med alla paket! Hon var så himmla sööt, lilla ängeln min. sen somnade jag och andreas om igen, sen väckte dåren mig vid halv 9 tiden! Han petade mig i näsan, ögonen och höll på så jag blev tokig. Hade sovit max 3 timmar, sen kunde jag absolut inte somna om när ida kom in och skulle ha med oss ner och fika. Sen gick jag ner med henne och andreas o fikade, rökte, pratade o höll på. Sen försökte jag somna när vi la oss i soffan för att se film, men det var omöjligt. Sen hjälpte vi mamma att blåsa balonger o sånt, haha jag tyckte det var skit kul att göra ljud med ballongerna. Fick as ont i lungorna, men andreas blåste upp dom med ett andetag =P Sen när jag städat nedervåningen så tvättade jag mig och åkte med andreas hem till johnny och sen hem till honom. Vi la oss i sängen och såg film ett bra tag. Kom nästan nyss hem, ska äta tårta nu och sen byta om. Ska vara en tomeflicka, as sexig klänning, men ganska kort.. =P Ska se om jag hittar ett par vita stay ups. Aja, ska iaf förfesta hos murtsson sen får vi se vart vi hamnar.


ha en skön lördag kväll

kram från linis

Av lina - 2 november 2007 14:25

fredag. tack gud, det är fredag igen! fan vad skööönt.. Igår åkte jag som sagt med mamma och pappa till birsta, vi gick in på barnenshus vid 6 och en proppfull kundvagn senare började dom släcka ner stället, då hade vi varit där till stängning, lite pinsamt. Sen när vi packade upp alla felicias presenter så tog det sin lilla tid.. Mamma och pappa hade köpt födelsedagspresenter för över 3 000 kronor =p sen när vi var klara där åkte vi bort till ica maxi, där började hysterin igen. mamma och pappa skulle helt plötsligt ha skor, jag och ida fick underkläder och sen packade vi på allt möjligt där i vagnen. Skrattade som fan när pappa gav mamma den allra största vagnen som fanns på stället, hahahaha fan vad man stack ut! ni vet dom har normala och någon verson av "jätte kundvagnar" och alla hade vanliga vagnar utom vi =P Inte fan visste vi heller hur man använde en sån där smart apparat där man tröck av varenda vara själv, haha här var vi gammalmodiga. Ja när vi shoppat klart där så drog vi till bilen, det var som sagt storm ute och pappa hade tagit den minsta bilen! Haha bilen var redan proppad med kassar, så det vart ett jävla bestyr att överhuvudtaget få plats! Ja familjen kaos vart i alla fall klar sen åkte vi till statoil i dingersjö, hyrde 3 filmer. En åt mig, en åt jacke o ida samt en åt mamma o pappa. Jag valde "i see you" eftersom jag aldrig kommer kunna se den annars, för andreas har redan sett den. väl hemma åt vi middag och packade upp. Sen fick jag mitt efterlängtade cigg paket, ida också vilket kunde behövas - hon hade inte rökt på hela dagen och var på krigsstigen, ni vet "jag hatar dig jävla äckel! sluta råka peta på mig! ska jag döda dig, sluta glo?!" haha.. Ja sen la jag mig i sängen med datorn och såg filmen samt åt mina chips, med "less fat" hahaha! Ja sen pratade jag telefon med min älskling också.


När filmen var klar gick jag in till ida och jacke, precis då satt ida naken på jacke och... ja ni fattar. men det sket jag i, dom klädde på sig och tog en rök med mig. Sen vart jag kvar där hela natten med ida, för jacke sov. jag och ida pratade gammla minnen och annat, till 3 på natten. Jag somnade kanske runt 4 tiden, för det gick verkligen inte att sova! Vaknade för 2 timmar sen, var helt slut. har ätit frukost och nu städar ida hela övervåningen för hon tror att hon ska få pengar då, haha önska henne lycka till. Ja i brevlådan hittade jag även min kjol jag beställt utav alma (www.almah.tjejsajten.se) as snygg var den, thanks girl!


Något annat som låg i brevlådan var ett brev från polisen, där stog det att utredningen om mobil stölden av camilla loo:s telefon var nedlagt, härligt. Precis som jag trodde =D Jag är oskyldig, yeas I am. Nej nu ska jag ta mig en cigg, sen blir det duschen och ombyte! Ikväll ska jag ut och äta på restaurang med min andreas, kommer bli mysigt hoppas jag. Här nedanför bjuder jag på en riktig stjärna, framtiden ser ljus ut herrn - och hans namn är oscar =D


ha en fin fredag

kram från linis


Av lina - 1 november 2007 17:18

torsdag. måste bara citera mamma när felicia duschat och handuken var alldeles blöt, då satt vi ute i hallen med jacke och ida. Så kommer hon och knyter den blöta handduken runt mitt ansikte, jag säger "fan vad blöt den är!" så säger mamma: "hahahaha det är MUS SAFT!!!" uuuuuuh! =D


Ja nu ska jag byta om och åka in till birsta med mamma och pappa, felicia fyller år på lördag så vi ska köpa presenter och sånt. Blir vell trevligt! Fan är fortfarande besviken för att maja och dom inte hörde av sig idag.. Käns surt så in i helvete.. Aja, sen efter birsta ska vi dra o hyra film samt köpa gotta, sen ska jag sova i tid så det fortare blir fredag och min älskling kommer! <3


fortsatt blåsig torsdag

kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se