Alla inlägg under november 2007

Av lina - 15 november 2007 11:55

torsdag. så var man hemma igen, vid datorn. andreas ringde och väckte mig imorse och en hårt jobbig dag har det varit, allt jag kan säga =P just nu håller jag på att koka makaroner och steka köttbullar, men det går så fruktansvärt seeeegt så satte mig vid bloggen medans. Idag hade jag tänkt mig att kunna åka till IKEA och köpa dom där fina lådorna och klädställningen, men jag orkade bara inte ta bussen dit och tillbaka! ska fråga andreas om han vill åka med mig dit, imorn =) sen hände inte så mycket mer igår, satt med mamma, vicky och syrran o kollade nya skolkatalogen. Hahaha jag skrattade så jag höll på att dö åt mamma, det var en tjej som hade händerna i fickorna när hon satt ner, då utbrister mamma: "HAHAHHAHA DET SER UT SOM UNGEN HAR HÄNGBRÖST JU!" Och syrran frågade om mamma kunde gissa hur gammal hon var, då sa mamma "Ja runt 65 om du tittar på brösten!! HAHAAH" hon är så jävla härlig. Sen gick jag upp och la mig i sängen, pratade med andreas och sen somnade jag ganska snabbt.


nu ska jag fixa med maten, innan det fjuttar eld på huset vår't! skriver några rader senare, om det händer något spännande.


trevlig torsdag girls and boys

kram från linis

ANNONS
Av lina - 14 november 2007 15:18

onsdag. hahahaha jag måste bara berätta vad jag och syrran gjorde nyss. Vi hittade två bilder på jätte fula råttor (mamma är LIVRÄDD för råttor) sen fejk skrek ida och låtsades grina allt hon kunde, sen gjorde jag och felicia likadant. Sen hörde vi mamma från övervåningen "VAD ÄÄÄR DET?!?!?!?!!?" skit rädd! sen springer jag och ida upp med datorn på toaletten, då ser vi mamma stå på toalettstolen helt livrädd, hon får se bilderna på råttorna och får ögon lika stora som te fat =D Sen fattade hon att vi drev med henne, hahaha men ni förstår inte hur rädd hon såg ut!


that´s it

kram från linis

ANNONS
Av lina - 14 november 2007 14:55

onsdag. så sitter jag här igen, framför datorn och har tråkigt lika always. imorse var jag pigg och glad efter att andreas ringt och väckt mig, gjorde mig klar och tog 07:50 bussen till skolan, första lektionen hade vi genomgång sen prov i försläjning och service. Jag tycker provet gick bra, om jag får säga det själv, men man vet aldrig. sen skulle jag köpa mig en macka på cafét, dom kostar 15 kronor men så säger ena killen: "nej det blir 28 kronor, vi har gormé skinka nu så vi höjde priset!" Jag blir förtvivlad och börjar springa och ska hämta mer pengar, men då börjar dom as garva och berättar att dom drev med mig.. guuud vad pinsamt =) ja sen gick jag och käkade lunch med carro, lollo och amanda. Men det var så äcklig mat att jag höll på att spy! Ja sen efter skolan tog jag bussen hem, träffade andreas wernesol. Han visade sin förlovningsring och berättade massa roliga saker! Sen hämtade mamma upp mig i bommen, vi åt ägg med bacon, korv och potatis. Sen har jag och syrran passat felicia och lodat framför varsin dator.


pratade nyss i telefon med andreas igen, han berättade att om 2 veckor ska han kanske börja jobba i oslo, då är han borta två veckor och hemma två. Hoppas det inte blir allt för jobbigt bara.. =/ Sen haver jag ikke gjort något mer, ska plugga lite matte nu jag! hööööres..


have a nice day

kram från linis

Av lina - 13 november 2007 21:12

tisdag. Just nu har jag skapat mig en liten egen nedräkning! Den räknar ut exakt hur lång tid det är kvar tills jag blir vuxen, 18 år! Klicka in och se vad snabbt tiden går: http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=apr&d=29&h=0&mi=0&t=MIN-t5518-t55-5c55RS-t55DAG&yn=Lina-t55Tallberger&c=re&mc=3


fortsatt mys kväll

kram från linis

Av lina - 13 november 2007 20:07

tisdag. jaha så hade jag ett stort problem inatt också, jag kunde inte sova pga min störande axel som skulle göra så förbannat ont! kvällen spenderade jag i alla fall i telefon med maja, lättade lite på hjärtat om i lördags samt skrattade ständigt (som det brukar vara när jag pratar med henne) och sen ett gonatt samtal med min älskling andreas såklart. Sen låg jag och kikade på svensson svensson, på svt.se samt spelade massa tråkiga spel. Det var allt jag gjorde, när jag inte alls kunde sova.


sista gången jag kollade på klockan var den runt 5 på morgonen, men somnade i typ en timme, vaknade upp av smärtorna när jag som vanligt vänt mig i sömnen och lagt mig på sidan = ont i axeln. Försökte somna om, gick inte, försökte igen och lyckades någon timme. Jag var helt död första gången jag klev upp på toaletten. Sen lyckades jag somna i 3 timmar, underbart, fast var sliten endå. Runt halv 4 tiden på eftermiddagen gav jag upp! Klev upp och tog en "go morron cigg" lagomt tills solen gick ner, och pratade i telefon med andreas. Sen har jag ätit middag med mamma och felicia samt gjort lite skolarbete. Har precis pratat i telefon med andreas igen, han förklarade lite roliga saker för mig, haha han är så söt =) Han känner sig inte manlig om han sitter med sina kollegor (dom är runt 30+ och uppåt) och säger "hej min gosnos" eller "jag älskar dig gumman" som han brukar, för han påstår att dom inte gör det till sina gammla kärringar. HAHAHA, så jävla rolig.


Nee fan för mig har dagen precis börjat, och klockan är snart 9 på kvällen? ska ner och hälla upp kaffe, inte så bra med tanke på att jag ska försöka somna ikväll.. fan fan fan, satans jävla skit! =p Nu ska jag i alla fall lyfta arslet från sängen, innan mamma kommer hem och ser att jag fortfarande ligger här. Besök gärna min modeblogg: www.linasgarderober.tjejsajten.se


ha en fin dag (kväll)

kram från linis

Av lina - 12 november 2007 19:00

måndag. jag kan ju börja med att berätta hur svårt jag hade att somna igår, blä allt jag låg och tänkte på så fort jag släckte lampan var allt jag gjorde och sa i lördags! haha, inte för att jag var otrevlig eller så men det är endå pinsamt när man absolut inte mins någonting och folk skriver saker som "hehe kul i lördags? du pratade på friskt =)" men aja sånt har man vart med om förut! Låg i alla fall vaken till 2 och kikade på alla avsnitt av andra avenyn, väntar nu bara på att dom nya ska komma ut på sidan. älskar verkligen den serien! Ja sen pratade jag med andreas också, såklart. imorse ringde han även och väckte mig runt 7 tiden, det är mycket lättare att vakna när det är han som väcker en =) sen när vi pratat klart så gjorde jag mig klar och tog 07:50 bussen till stan, syrran som skulle möta mig med mina kläder och skor, kom inte.


på skolan hade vi invigning, drack julmust och åt pepparkakor. små pinsamt eftersom jag inte gjort så mycket, om vi säger så. sen hade vi lektion till halv 12 som vanligt, då följde jag med julia, anna, amanda och issa till mc donalds. dessvärre så fick jag och issa äta rester, för vi hade no money =P Life is hard, och vi var hungriga. Efter skolan åkte jag hem, hade skickat ett sms åt mamma att ringa men hon gjorde aldrig det. fick alltså ta min 1000 kilos väska och GÅ från bommen till mig. Var egentligen bra, men grymt jobbigt när väskan vägde som den gjorde. Väl hemma gjorde jag lite spagetti, kikade film och sen fick vi även strömavbrott i en halvtimme. Har inte gjort så mycket mer, snackat lite med andreas och nu ska jag ringa honom igen. Fast först ska jag berätta för er att jag har en huvudvärk som tar kål på mig!! Satan i gatan.. Ingenting mer att knappa in här, förutom en sak: ni vet tjejen jag skrev om igår, som var lesbisk och raggade på mig i lördags? jag berättade det för joel, så säger han: "jasså, var hon blond med piercingar?" och det var hon ju. Visade sig att hans syrra stött på henne också, haha så då fick jag bekräftat att hon verkligen raggade på mig. Uuuh, det käns läskigt. Har gått och tänkt på det hela dagen, hoppas jag inte drömmer om det inatt bara..


sov gott vart än i världen ni befinner er

kram från linis

Av lina - 11 november 2007 17:40

söndag. damn it people, veckan har verkligen rusat förbi. hela veckan har jag varit med min älskling, fan vad kär jag är i karln =) Har sagt det förut och jag säger det igen: the best boyfriend! Nej nu kanske jag ska berätta för er om hur galet vilsen jag var igår/inatt..


Jag och andreas käkade frukost med min familj sen åkte vi direkt hemt till honom, han var lite små bakis efter whiskyn kan jag lova så vi låg och kikade massa avsnitt av andra avenyn. Sen bestämde vi oss för att åka och äta på pizzerian, vräkte i mig en kebab tallrik jag! Sen vidare hem till roos, som har permis. Vi satt och kikade på travet med han och hans mamma, trevlans. Efter det skjusade andreas hem mig och jag gjorde mig klar medans han åkte o köpte lite stufs utav oscar =P När jag var klar kom andreas igen, vi umgicks lite med syrran innan weiman kom och plockade upp oss, han skjusade in oss till holmén i stan. Där satt jag och andreas o förfestade med gröning och massa andra killar. Hur kommer det sig att jag alltid hamnar med massa grabbar? Aja det var trevligt att sitta o lyssna på deras snack om stora bröst och så vidare, haha. Sen kom sorken också, då vart jag gladast eftersom han hade med sig tändare! Vi tog en rök, palulis hade skjusat dit sork så då hade han även med sig deras hund cicci. Hon är så söt, jag gick runt med henne i koppel o gosades med henne =) Sen drog vi in och fortsatte våran förfest, vart mer grabb snack och dom berömde mig för hur snygg dom tyckte jag var. Blää, genant tycker jag men glader blidde man! Ja någonstans där tappade jag i alla fall förståndet, dammmmmn. Vet inte vad klockan var men vi skulle i alla fall på krogen, jag gick med sork och andreas i backen ner mot stan.. Faan vad vilsen i huvudet jag var, vet inte vad jag höll på med men andreas höll på att börja grina för jag ramlade hela tiden och han var helt förtvivlad, han började tjata om att ta taxi hem. Men nee inte ville jag det heller! Sork skulle till oscars så jag och andreas gick till coppers. Fast just det, först träffade jag Ana utanför liquid också, hehe ja du vi snackade om en del saker och jag vart lite små sur på en viss person hon berättade om.


Andreas och jag kom i alla fall in på coppers, efter att jag träffat malin och angelica o någon kille dragit iväg mig in. Vi var lite vingliga där, men träffade emil, simon, olle och acke. Andreas skulle ut och möta palulis en snabbis så jag slog mig ner i ackes knä, vi pratade på som vanligt och det var trevligt! Sen köpte andreas någon drink till mig som var hyfsat stark, alltså jag undrar vad jag sa till alla stackare jag satt med =P Någonstans där träffade jag larry och eric också, dom skrattade mest åt mig, haha förståligt! =) Sen skulle jag dansa med malin och angelica men hittade helt plötsligt fanny där så blev kvar med henne. Vi pratade hästar och fester vi varit på, var roligt att träffa henne igen. Sen helt plötsligt när jag står där "lalala" så är det en tjej som knackar mig på axeln.. Hon hälsar på mig och sen börjar hon berömma mig för mitt hår, mina kläder och utseende. Jag tackade och vart glad, men insåg när hon ville ha mig i hennes knä att något inte var normalt där =P Hon började smeka mina ben och höll fast mig så fort jag skulle gå upp, snackade någon av mina tjej polare med mig så började hon krama mig och fråga varför jag inte pratade med henne =S haha.. Till slut reste jag mig upp och ropade på andreas, då presenterade jag honom som min pojkvän och då fattade hon galoppen =P Tur var vell det! Ja sen vet jag inte vad jag höll på med, men var vell roligt.


Sen gick jag och andreas ut för att röka, då träffade jag en krullhårig kille som jag kände igen från någonstans. Alltså, jag fattar inte hur jag bara vågade prata på som jag gjorde med killen. Jag sa att han hette ivar och hade gått i min skola, men han sa såklart att det inte var så men jag fortsatte kalla han ivar =S Sen kom vi båda på att det var han och hans kompisar som jag och jora träffat utanför bion en gång, då hade han och hans polare velat haft med mig på fest och stått o skrikit en massa om att jag var sexig och snygg. Då hoppade jora på dom, haha. Sjukt att man träffade honom! Ni kan ju tänka er att han uppskattade att jag var tillsammans med andreas nu, haha. Ja sen tog jag och andreas en taxi till mc donalds, köpte oss massa mat sen åkte vi hem till mig. På vägen hem så vet jag inte vad vi höll på med, hahahaha.. Sen hemma så käkade vi lite, men sen lämnade vi allt och gick till sängs istället. Efter att jag försökt väckt syrran tio gånger =P


Imorse mådde jag absolut inte bra, fy satan. Jag var på krigs stigen dessutom, sprang runt och gormade som en häxa. Stackars gos andreas vart nästan rädd för mig?! =p Ja men sen käkade vi frukost och sen åkte vi o handlade på ica sen vidare hem till honom. Jag drack tusen liter vatten, sen skrattade jag som fan åt att andreas pappa hade värsta mongo bilden på mig, på sin telefon. Fast han ville inte radera den heller =( hahaha.. Ja sen la jag och andreas oss i sängen, käkade kyckling sallad och tittade på massa avsnitt av andra avenyn. Sen gosades vi välldigt mycket, alltså jag måste bara få säga en sak: DET VAR SÅ JÄVLA UNDERBART. Förlåt, men det var grymt. Ja sen var klockan halv 5, andreas skulle åka till stockholm och jobba =( Han skjusade hem mig och vi pussades hejdå mååånga gånger, jag saknar honom REEEEEEEEDAN!! Väntar bara på att han ska komma fram någon gång så han kan ringa mig. Ja på fredag kommer han igen, fan vad jag längtar! Kan den här veckan gå fort?


Nej har precis käkat korvgryta och pratat med pappa och mamma som misstänkte att jag var lite för slirig inatt =P Nu ska jag hoppa in i duchen, göra kaffe och lägga mig i sängen för att se andra avenyn. Först blir det till att plugga, företagsekonomi och allt annat - vad det nu heter. TRÅK! Skola imorgon.. Hur ska jag överleva kommande morgon, snälla gud svara mig det?=P


ÄLSKAR MIN ANDREAS MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN <3


ha en mysig söndag kväll

kram från linis

Av lina - 10 november 2007 12:11

lördag. igår åkte jag med andreas på bio, vi såg på 1408. Den var läskig, jag hoppade till några gånger i alla fall =) Den filmen var i alla fall bättre än den vi såg sist, hehe. Efter att vi sett den filmen åkte vi och köpte oss mat på mc donalds, andreas vart välldigt missnöjd =D hahaha rätt åt han, nee jag skoja gosis. sen åkte vi hem till mig, vi bestämde att vi skulle se på andra avenyn men så fort man kom innanför dörren skulle jörgen ha upp mig i hans knä och alla skulle förklara hur mycket dom älskade mig och andreas. Haha, det var lite små jobbigt =) Jörgen försökte sticka åt mig groggar, haha det lyckades i början men sen såg pappa det och spillde ut den =( Fast andreas han satt och drack whiskey med pappa, jag vart utmobbad =P Sen blev vi vell kvar där till 2 på natten, när pappa och jörgen gick o la sig.


Vaknade inatt av att ida och några kom in i huset, någon kissade minst 4 liter i toaletten och jag vart alldeles chockad. sen somnade jag om, vaknade imorse runt 11-12 tiden. sitter i köket och käkade frukost med andreas, mamma och felicia. Jag och andreas ska åka hem till honom nu snart, ska se på andra avenyn tänkte vi. ikväll får vi se vad vi hittar på!


Jag älskar min gosnosis <3


ha en soft lördag

kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se