Direktlänk till inlägg 27 november 2007

- 071127 (igen)

Av lina - 27 november 2007 16:54

tisdag. så var den här dagen avklarad, nästan. vaknade av att ida poppade musik vid halv 8 imorse, kravlade mig upp och lyckades vakna till liv när jag insåg att min nyaste sminkborsta fattades. men jag hittade den, lycka. efter att ha gjort mig klar hoppade jag in i bilen med mamma, felicia, ida och jacke. när vi släppt av ida på hennes skola så insåg jag att jag inte hade med mig mobilen, vart less så in i helvete men mamma hade inte tid att vända så hon skjusade in mig till stan så jag var på skolan vid 9. sen hade jag samtal med min mentor i typ 40 minuter, fick massa papper och grejs. nu ska jag ge gärnet, sug på den ni =) efter det mötet gick jag ut och tog en cigarett, insåg då att jag även glömt mina vantar! fan vad jag frös, kunde inte heller se vad klockan var så jag försökte gissa.. stog på busshållsplatsen alldeles för länge innan jag tog en promenad ner till navet, då hade jag sån tur att bussen stog där och bara väntade =)


hoppade av bussen i svartvik brevid pappas jobb, så var jag där hela dagen på APU. Jag fick städa för det mesta, men det var skönt att göra någonting tycker jag. Runt 3 tiden kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem och nu sitter jag här. har städat lite och tagit mig en treo, hade sån jävla huvudvärk. har pratat i telefon med min älskling andreas också, såklart. längtar så tills det bli torsdag, ni fattar inte hur glad jag är över att jag har honom.


nu ska jag kika vidare innan det blir middag och skolarbete, ikväll kanske det är något spännande på tv. man kan alltid hoppas! måste sova i tid, ska upp vid 8 imorn till pappas jobb, ska damsuga och damma möblergrupperna för det är nya annonser utlagda =) Jag känner mig helt enkelt aktiv, värst vad bra jag är!

 

ha en mysig tisdag kväll & använd vantar

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se