Direktlänk till inlägg 21 november 2007

Sexuella böjelser

Av lina - 21 november 2007 17:12

Alltså det var en sak till mina kära blogg läsare.. Expressen skriver om en kille som blev påkommen på ett hotellrum medan han hade sex med en cykel. (Ja. C-y-k-el. Snacka om att sätta käppar i hjulet.)

Man tar även upp "andra trafikrelaterade" sexuella preferenser. Som britten som arresterades i början av 90-talet för att han hade sex med trottoarer.

Cyklar kan jag ändå teoretiskt begripa. Det finns ju dam- och herrcyklar och tuffa mountainbikes och lite snällare Crescents. Tandemcyklar är väl en vanlig fantasi kan jag tänka mig. (Spelar man fotboll i FC Thun är det tydligen trehjulingar som gäller.)

Men trottoarer? Hur fasen funkar det? Finns det slampiga trottoarer som man tar på vägen hem från krogen? Och en annan, lite prydare, som är mer flickvänstrottoar?


uppdatering 18:08

hej bloggen jag är uttråkad


 
ANNONS
 
Ingen bild

Kocken

26 mars 2008 21:40

Trottoarer är inte att föredra, jag hånglade med en sådan på fyllan en gång och det var bara smärtsamt och blodigt, bättre att ge sig på människor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se