Direktlänk till inlägg 20 november 2007

- 071120 (igen)

Av lina - 20 november 2007 16:11

tisdag. ja jag kan meddela att jag mår mycket bättre nu! Det käns super duper bra, fast nu är jag jätte hungrig men mamma vill inte laga någon middag idag. hon är lite knäpp, tycker jag. idag har jag i alla fall varit ute och mockat åt carina, sen har jag mest legat i sängen och haft ont.


jag sitter och väntar på att andreas ska komma hem från söderhamn, dumma pappa han tar min pojkvän ifrån mig =P och nu ligger felicia här brevid mig i sängen och frågar "när ska andreas komma hem från pappas jobb?" tuuusen gånger per sekund, ganska påfrestande =) alla vill vara med andreas, JAG MED!! =/ hahaha.. nu sa felicia "jag brukar vara med andreas mer än du, du får vara med han pyttelitet nu för sen ska jag sitta med han och se film" =O jag är mobbad av min 6 åriga lillasyster. thats hard.


felicia säger: det rycker in the rumpa

jag: vad säger du?!

felicia: hahaha, det kittlas in the puppa idiot!


alltså.. min lillasyster kan engelska och fula ord, vart kommer detta sluta?


nu ska jag fortsätta plugga matte, så jag blir ennu smartare än vad jag redan är! Eller ja, typ. Sen ska jag äntligen få åka på ikea, om nu inte farsan lurar på andreas ennu mer jobb.. då ska jag strejka! aja nog om det, nu kommer jag matteboken!


trevlig kväll mina goa bloggläsare

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se