Direktlänk till inlägg 19 november 2007

- 071119 (igen)

Av lina - 19 november 2007 16:22

måndag. fan vad jag älskar andra avenyn, fan nu är det en vecka tills 3 nya avsnitt visas på svt.se! =( just nu sitter jag och kikar runt på aftonbladet, då blev jag jätte ledsen när jag läste denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1279577.ab hur kan man göra så mot oskyldiga djur?! Vad är det för fel på världen man lever i, fy fan!


nej nu ska jag ringa andreas och se vart han är någonstans! Förresten börjar jag bli lite bättre, men det är fortfarande jobbigt. Jag är sällan sjuk, men när jag är det så vill jag bara dö!
mys på

kram från linis

 
ANNONS
 
Annie

Annie

21 november 2007 20:24

Andra Aveny ÄGER:D:D:P

http://www.Luundstedt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se