Direktlänk till inlägg 15 november 2007

- 071115 (igen)

Av lina - 15 november 2007 18:30

torsdag. asså guud, jag gick nyss upp på idas rum för att röka. när jag kom in i hennes rum så kändes det som att gå in i en begravning objuden, det var ljus överallt i rummet och värsta kärleksmusiken, sen låg ida och jacke där i sängen och tittade varandra i ögonen, ida hade även tårar i ögonen, sen låg jacke och smekte henne på kinden och sånt där.. Jag satte mig där i fönstret och rökte. Alltså det var så rörande att jag fick tårar i ögonen, dom sa inte ett ord men dom såg så himmla rörande ut så jag pallade inte. Sen var jag tvungen att sitta där i 2 lugna låtar bara för att jag inte vågade kliva upp, sen sprang jag ut därifrån. Herre min skapare vad jag blev rörd!


i alla fall har jag precis städat klart, gjort 2 kapitel i matten och gjort alla svenska uppgifter jag inte var klar med. så nu käns det bra, väntar på andreas som ska ringa upp. Sen ska jag kika tv resten av kvällen och sitta här, fast först ska jag ta mig en dusch.


ta hand om varandra där ute i mörkret

kram från linis

 
ANNONS
 
Ingen bild

M

16 november 2007 15:06

Har du tänkt på att din syster kanske inte vill att du skriver sånt här om henne? det lät ganska personligt...

 
lina t

lina t

16 november 2007 15:48

hehe nja jag tror inte att hon bryr sig. tror mer att hon blir glad.

http://www.linuslina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

maria

16 november 2007 23:08

kan du inte lägga ut en bild på den där tomteklänningen du har på din presentations bild:)?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se