Direktlänk till inlägg 14 november 2007

- 071114 (igen)

Av lina - 14 november 2007 15:18

onsdag. hahahaha jag måste bara berätta vad jag och syrran gjorde nyss. Vi hittade två bilder på jätte fula råttor (mamma är LIVRÄDD för råttor) sen fejk skrek ida och låtsades grina allt hon kunde, sen gjorde jag och felicia likadant. Sen hörde vi mamma från övervåningen "VAD ÄÄÄR DET?!?!?!?!!?" skit rädd! sen springer jag och ida upp med datorn på toaletten, då ser vi mamma stå på toalettstolen helt livrädd, hon får se bilderna på råttorna och får ögon lika stora som te fat =D Sen fattade hon att vi drev med henne, hahaha men ni förstår inte hur rädd hon såg ut!


that´s it

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se