Alla inlägg under oktober 2007

Av lina - 15 oktober 2007 00:00

Jag ville bara berätta för alla er som läser hur mycket jag tycker om honom, min gosis. Jag är så glad, så himmla glad att du finns nära mig för du är den finaste som vandrat på jorden - i mina ögon.

sov gott nu vart ni än befinner er i världen

kram från linis

ANNONS
Av lina - 14 oktober 2007 18:58

söndag. fan vad sorgligt, nu är söndagen här och jag hatar det! För det första är det slut på den roliga helgen, för det andra så är det skola imorgon och för det tredje och allra tristaste så åkte min gosnos till stockholm för någon timme sen för att jobba tills på fredag.. Buhu, ge mig fredag så jag få träffa honom igen!=( Hm i alla fall kan jag ju ge er en hel del rader om lördagen som gick. Det började med att jag fick skjus hem till annie av mamma, haha annies hundar är helt crazy! Dom låter och juckar, haha jag skrattade som fan åt dom. Sen runt 6 tiden kom mickan och hennes kille för att skjusa oss till knuten i bommen. Där beställde annie en tonfiskpizza (uuh den luktar inte gott) och jag tog chiqen bits med strips =) det var nå fruktansvärt smarrigt kan jag lova. när vi ätit klart där säger annie "ja men vi går ut och ställer oss så ser vi om johan åker förbi" (vi var strandsatta för vi glömt att vi inte hade pengar på telefonen) och tro på fan när vi tittar ut så åker johan förbi. Satan vad grinig man blev! Vi tog en cigg och vandrade bort till robert, tänkte snika skjus utav honom men båda fegade ur och stog utanför som två fega hönor. sen kommer robert ut och säger "men tjena står ni är och smyger" både jag och annie var knäppt tysta och såg sedan vårat sista hopp lämna parkeringen. Sen övergav moppepojkarna oss och ingen johan körde förbi.. Då mitt i allt ringer annies mamma och då vart det happy birthday! Hon skjusade hem oss till mig, vi satte oss vid varsin dator. Då ringer andreas och säger att dom är på väg hem från hockeyn men att fredde somnat på kina restaurangen?! Vi tar det på fullaste allvar men självklart höll han på att fjanta sig som vanligt =) Sen ringer han en kvart senare och säger att dom står utanför. Så kommer pappa upp och utbrister: "men lina du klagar på min ena lilla vita bil, vad fan ska ni nu åka i?!" jag och annie tror det är murtssons mäster bil och säger det, men då säger pappa: "men för fan det är ju en traktor". Så då har dårarna packat in sig i oscars traktor! Så jag och annie krånglar in oss där med oscar, lunkan och johan. Sen börjar annie gorma när vi åker bort mot hellsen för att hämta upp honom. Oscar kör rakt över vägstoppen och sen när matte och linkon trängt in sig med några flaskor så börjar vi as garva. Annie däremot grinar och svettas samtidigt som hon skriker. Oscar åker rakt över någon jävla äng och vi drar med oss allt som kommer i våran väg.. Sen helt plötsligt öppnas bakfönstret som jag och andreas lutar oss mot, jag börjar böla och fruktar för mitt liv sen har jag en jävla spak i arslet! Sen när vi äntligen kommit fram till oscar då svänger idioten rakt ut på fältet och säger "nu ska ni få känna på att volta med en traktor" då brast det för annie och man blev dödshotad från alla håll. För efter det åkte oscar upp över ett stort jävla gupp med halva traktorn så vi låg mot fönstren och då började jag också grina. Sen när vi äntligen stannat hos oscar kunde jag inte stå på benen för jag skakade så mycket. Hade fått världens största bula även, så mycket som det guppade. Ja sen drog vi in och började festa lite där, kom en massa folk. Annie och jag hade roligt för oss själva vi, satt och tog överaskningsbilder på matte, hahahahahaha en bild vart så gränslös att han slängde sig efter kameran och krossar annies vinglas. hahaha! Sen håller vi på o flummar där ett tag innan jag, fredde, annie och andreas bestämmer oss för att dra till nolby. Vi får skjus utav acke och när han släppt av oss drar vi in på festen. fast jag hänger med andreas in till palulis och aida (eller om det stavas ayda) och hälsar på dom, sedan deras söta vovve cicci. sen drar vi till festen som är i samma trappa, där hade vi roligt som fan. Dansade, sjöng och skrattade. yeas det vart en rolig kväll där! Jag och magnus dansade bugg också, haha! Fulast var när jag, andreas, annie och fredde stog i en ring och skrek som fan åt någon jävla låt, mins inte vilken! Sen somnade fredde i soffan när vi fått lägenheten, för han som bodde där drog på krogen?! Jag, annie och andreas satt resten av tiden inne hos palulis och snackade med dom. det var roligt! aida vart kallad gammel kärring utav oss, andreas imponerade på oss genom att visa att tjej hundar särade på benen för honom, annie berättade konstiga historier och pratade via någon vent med en okänd kille?! Sen åkte palulis och hämtade andreas bil, så hoppade alla in i den och åkte till max (cicci var också med i framsätet) =) Haha obeservera att vi lämnat en sovandes fredde i den andra lägenheten. Sen käkade vi massa fet mat och drog sen vidare till njurunda igen. Sen åkte jag och andreas hem till mig, då attakerade vi ida o vicky som sov i deras rum. dom hade snott våra sängkläder och vi vart hyfsat onöjda! Sen somnade vi där runt 5 - halv 6 tiden?! Det vart en rolig och bråkfri kväll!


Imorse vaknade vi vid 12 kanske, sen myste vi och klädde på oss. Sen kom olle och hämtade upp oss utanför mig så åkte vi med honom till pizzerian i bommen. Där var också oscar, matte, murtsson osv. käkade en kebabtallrik och vart jätte mätt.. Sen åkte jag och andreas hem till honom, la oss och såg bonde söker fru innan vi slog på en film. Självklart somnade jag och drömde mardrömmar, haha! Ja sen åkte vi på ica och handlade innan han var tvungen att skjusa hem mig. sa hejdå flera gånger om jag säger så, kommer saaakna dig! <3 sen har jag umgåtts med syrran och vicky samt varit ute i stallet o mockat. Sen har jag snackat med maja i telefon också sen har det ikke hänt så mycket mer. Pappa är för övrigt skit nöjd för att hans häst blev tvåa idag och att dom skrev om den i expressen, haha =) Aja, ni kan ju kika in bilddagboken om ni vill se lite bilder från igår, fast har inte fått alla bilder ennu. http://linuslina.bilddagboken.se/


ha en lugn och skön söndag kväll

kram från linis

ANNONS
Av lina - 13 oktober 2007 16:25

lördag. Jaha så har den där fredagen paserat, lika snabbt som vanligt. Igår började det med att jag efter en dusch och sminkning hade små panik för jag inte visste riktigt hur jag skulle göra med kvällen. Men det blev i alla fall så att eric kom och hämtade upp mig runt 8 tiden sen åkte vi på mc donalds och köpte en milkshake innan vi drog hem till lars. Vi satt mest och glodde tv medans han duschade sen hoppade vi in i bilen och skjusade honom dit han skulle innan vi åkte till stan och skulle hämta upp linda, haileen och hennes kompis julia. men när vi parkerar utanför sofie så är linda totalt galen för någon idiot hade kastat en glasflaska mot henne och varit typ 1 centimeter från att träffa. Alla blev tokiga så vi drog upp till lägenheten, men där satt alla som tysta möss och ingen vågade erkänna. Efter den insidenten hoppade vi in i bilen och åkte hem till eric, där satt vi och hade det trevligt med några öl. Sen skjusade vi hem julia och haileen innan vi åkte och hämtade lars. Vi drog en sväng till daltons för lars skulle dit, sen efter det åkte linda hem och jag skulle åka till oscar. men då ringde andreas och sa att han var i bredsand istället så vi fick åka tillbaka, eric släppte av mig där så gick jag in och mötte honom. han var lite tokig för att en viss kille spillt grogg över hans panel i bilen =( aja sen åkte jag och han till oscar för att festa lite. Där hittade jag min lillasyster sovandes i soffan, inte helt reko i skallen kan jag lova (!) så jag och maja J försökte väcka henne till liv men då blev hon tokig som vanligt och hade världens damp. Sket i det ett tag så jag brottades lite med murtsson som var kaxig =D haha jag fick be om nåd när han tryckt ner mig där i soffan.. fasiken! Sen lyckades vi dra med oss ida och vicky ut i bilen. Sen hoppade oscar också in så drog vi direkt ner mot oss. Men först skjusade vi oscar till nolby innan vi åkte hem. Haha ida hon vimsade runt där medans jag och andreas gick och la oss. Tröttttt! sen ringde en idiot och störde min frid och jag började självfallet gorma och skälla på honom, då vaknade gosisen intill mig och trodde jag skällde på honom, "men lina sluta, snälla vad har jag gjort?!" haha stackarn.


Imorse vaknade jag runt halv 8 av att jag hör intill mitt öra "lina ska vi inte kliva upp nu?" HALV ÅTTA?! Karln var inte riktigt klok. Sov vidare till 10 tiden då vi myste lite istället =) Sen när jag skulle gå ner och hämta dricka så ser jag att någon jävel spytt ner toaletten, och licksom dragit med sig toarullar ut i köket samt klätt av sig där?! Haha kunde inte varit någon annan än dig ida, även om hon fet nekade =) Sen åkte gosen på hockey och jag har lagt mig för att vilat en stund, sen var jag ut och mockade samt tog in min snurrepurra carina. Nu sitter jag och väntar på duschen, ska göra mig klar för ska åka och käka lite middag på knuten med annie. Efter det ska vi nog hem till mig en sväng, eller kanske blir ändrade planer. Ikväll har tydligen oscar fest så vi tänkte infinna oss där ikväll. Men man vet aldrig! Nej nu ska jag sluta, för jag börjar bli stressad. För övrigt vill jag bara säga några ord till DIG: nej du kan inte göra mig svartsjuk. Den dagen jag blir svartsjuk på en människa som dig heter jag kjell och det växer skägg ur ögonen på mig =) så, do you understand? sluta fjanta dig som om du vore 10 år yngre än vad du redan är.


ha en hård och brutal lördag kväll nu

kram från linis

Av lina - 12 oktober 2007 17:20

lina tallberger says: men hon är blyg..

Bjoern says: jaha! jag trodde hon föraktade mig så det var därför hon aldrig sa nåt ;P

haha vem fan använder "föraktade" som uttryck?! Rolig du björn =)

Av lina - 12 oktober 2007 15:42

Fredag. Tid för lite mer bloggnig idag då! Jaha då har man pluggat och sovit klart, känner mig pigg men äcklig i håret för det var så varmt när jag sov. Skulle sitta fint med en dusch! Jag har precis snackat i telefon med linda, hon är as stressad den puppan och allt verkar vara kaos =) Men hon ska vara chyst att låna mig pengar ikväll och systemet är fixat. Något mer vet jag inte, förutom att jag är hungrig som ett djur men ingen har kommit hem ennu så jag får vell äta hundra mackor och hoppas på det bästa. Mitt rum är redan stökigt igen, haha måste städa också. DAMN jag är skakis i hela kroppen, vet inte riktigt varför heller.. Jag är stressad i hela kroppen käns det som och gråtfärdig, vet inte om det är för att jag är gringig eftersom cigaretterna är slut och alla är så stressade inför kvällen eller om det är för en helt annan sak.. Äsh det är nog för båda sakerna! Just nu vill jag gömma mig under täcket igen och försöka sova mig bättre fast det kan jag inte.


Guud det käns som jag ska skriva något mer men jag vet inte vad, händerna skakar och jag känner mig illamående. Fan för det här, jag hatar verkligen den här känslan.. Varför ska jag vara så jävla feg och rädd hela tiden för? Aja that's life. Förstår inte varför det ska vara samma sak varje gång, SAMMA JÄVLA SAK! Jag har ALDRIG betett mig på ett liknande vis för att försöka förstöra för andra, det som varit har varit och jag skulle känna mig ensam om jag höll på sådär.


Har precis vart ute på altan och gett mer mat åt små pippisarna, dom är så sööta! När jag kommer flyger dom och sätter sig på en rad och tittar när jag lägger i mer mat åt dom, hihi små gullisarna! <3 Nu ska jag duscha, så vi hörs.


ha en fin fredag kväll nu

kram från linis

Av lina - 12 oktober 2007 09:09

Fredag. Hurra dagen jag väntat på är här! Ja vad bra att det äntligen är helg. Igår åkte jag i alla fall på ikea med andreas, sork och micke. Det var ganska jobbigt i längden eftersom sork har hyfsat med beslutsångest =P Han var så rolig när han blev helt röd i ansiktet när dom sa att han aldrig bytt sängkläder, HAHA stackarn.. Ja runt 6 var vi klara där, då tog jag en korv och sen hoppade vi in i bilen igen. Jag höll på att somna på vägen hem, var så trött och det var mörkt ute. en viss person satt ju och drömde sig bort till en annan värld, han trodde nämligen att snön som föll från skyn igår skulle lägga sig så han kunde åka skoter?! haha, dream on baby =) Ja när han skjusat hem mig så åt jag en fet kebabtallrik med mamma, ida, felicia och jacke. Sen vart det till att surra och umgås med ida och jacke, har inte träffat dom på ett bra tag!


Runt 9 tiden kom min gosnos till mig, vi åkte direkt på statoil för att hyra film. Jag valde en rysare som hette "them" och det gillade inte han =D haha. Sen la vi oss under täcket och såg filmen, jag var ganska skraj hela filmen. Helt sick var den, för den var verklighetesbaserad. uuh, vad finns det för psykmänniskor här i världen!? Ja sen när den var slut så vart det en kvällsrök och dricka oboy innan jag la mig på hans bröst och somnade. Det är såå mysigt! Imorse kommer jag inte alls ihåg att mamma kom in och väckte mig, mysko! Fast andreas han jagade inte upp mig idag, idag hade han ett bättre sätt att väcka mig på ;) Nu ska jag plugga lite sen ta en tupplur, eller kanske ska sova först och sen plugga? shit same, ikväll vill i alla fall linda att jag ska med på någon fest i ljusta men jag är inte så sugen. stannar hellre i njurunda faktiskt, roligare! men man vet aldrig.


ha en fin fredag & hälsa morsan

kram från linis


Av lina - 11 oktober 2007 15:15

Torsdag. Jäklar vad veckan går snabbt, det är fan underbart. Det är helg imorgon och då blir det roligt hoppas jag på, fast det som inte är så bra med att veckan gått fort är att på söndag åker gosnosen och jobbar.. Det är inte roligt! =( Ja i alla fall så åkte vi och åt på biteline igår, tog en stark men good pizza för jag var så hungrig. Det var ju mysigt! =) Sen åkte vi till statoil och hyrde oss en film, jag fick välja så jag valde en skräckis! Det ångrade jag ganska snabbt när jag låg där och gnydde under täcket (ja jag är en stor jävla fegskit när det gäller sånt). Sen när vi sett den så var vi ganska trötta och slog igen ögonen.


Imorse vaknade vi vid halv 8, jag hoppade upp och gjorde allt för att inte vara grinig mot honom, för det hade jag lovat att försöka =) Haha, varje morgon ligger han och tjatar som en galning för att jag ska kliva upp, men jag blir lika sur hela tiden och ber han dra igen käften =) men imorse var jag helt ok, förutom att vi missade 8 bussen så jag fick ta 20 över istället. På skolan hade vi prov i försäljnings service, det gick bra tycker jag. Sen hade vi lite uppgifter att göra i det ämnet innan jag och tjejerna gick för att käka lunch. När det var avklarat så satt jag en stund i klassrummet innan jag fick sluta. Då upptäcker jag att min dator laddare är lost and gone, satan i gatan tänkte jag och fick panik. Joel sa att någon varit där och snott den och jag var nära att börja grina, men då efter 10 minuter när jag fått lida så skrattar joel och säger att han drev med mig.. din jävel! Gick till navet för att möta upp stefan som hade lust att gå på stan en stund med lilla mig =) Som vanligt drog jag med honom in i alla butiker som fanns, han är faktiskt den enda killen jag känner som tycker om att gå på stan med mig och det är kung! =) Jag köpte den där mössan med halsduk på indiska, fast stefan dömde ut den.. Men sen tyckte han att jag var fin i den när jag väl satt på mig den =D Sen drog jag med honom på alla butiker för att leta en söt tröja, jag hittade en jätte fin i rosa med siden detaljer och u-ringning.. DÅ när den visade så mycket byst så godkände han den haha "lina nu blir nog din kille glad! köp den, gör honom en tjänst" haha dåre. Sen tog vi lite rök pauser och snackade på, bra för dig gubben att du var frisk, var lite orolig =( Sen tog jag bussen hem, då kom jag på att mamma skulle jobba länge idag och pappa var självklart på jobbet. Kunde inte se mig själv vandra där i 20 minuter med frusna händer så var tvungna att bära dator, påsar och en cigarett.. Men min sötnos är alltid lika snäll så han kom och hämtade mig i bommen, taack! Nu har jag ätit flingor och ska snart ska jag läsa lite ur nya cosmopolitan som låg på köksbänken när jag klev innanför dörren. GÖTT!


Sen ska jag plugga lite också, har ju två prov imorgon och en redovisning, yeah go lina go lina. Men ska åka på IKEA med andreas och sorken först, I think. Ska förmodligen på hockey ikväll också, hmm det här blir tight. Men en sak är säker, vi hörs snart igen =) Och självklart så bjuppar jag på en cool bild på mig själv här nere.. varse!


ha en bra torsdags kväll

kram från linisAv lina - 10 oktober 2007 14:32

Onsdag. Ja nu har det gått några timmar sen jag bloggade sist idag och jag tycker själv jag varit riktigt effektiv! Efter en dusch så har jag plockat ner massa disk (hm det är en viss person som gärna dricker mängder med dricka), plockat upp snusar (!), dammat av mattorna, damsugat, bäddat nytt i sängen, skurat, tagit upp nytvättade kläder, vikt allting på nytt i garderoben (någon envisas med att DRA ut allting i ren paink) samt damsugat hela över och nedervåningen.. Vart helt slut! Nu har jag satt mig på arslet igen och börjar bli fruktansvärt hungrig. På tal om mat, ikväll ska vi äta på biteline jag och min sötnos. Fast kanske ska höra om annie & fredde är på, eller maja? tralala, jag är as sugen på en fet pizza eller en taco buffé.. Kommer bli riktigt sur om någon ändrar planer! En bra sak är att jag hittade min fina borttappade basker när jag städade, den var inte så långt ifrån mig som jag trodde =) haha!


Igår fick jag inte färga håret heller och inte har jag fått några pengar, kan dom bestämma sig för om dom vill köpa sadeln eller inte?! Blir så grinig för jag vill färga håret samt hämta ut mina skor, sen vill jag köpa den där klatchiga halsduken som sitter ihop med en mössa, från indiska, den är as grym. Har suktat efter den länge och när jag såg att michaela hade en sån (www.rar.tjejsajten.se) så bestämde jag mig för att den inte alls var för extrem utan ska bli min =) Jaja shit same, en annan sak som ska bli min, eller våran (min, majas och annies) är en grymt jävla cool party van! Med den ska vi ha så jäklans roligt i sommar. Maja tar ju körkortet i januari, så då börjar det roliga. Den som ligger högst upp på min lista är denna snygging: http://www.blocket.se/vi/13267148.htm?ca=4_s och har grymt ljud (vilket är ett måste) fast det finns en annan som också är hel cool: http://www.blocket.se/vi/13558992.htm?ca=4_s =) Fast maja hon vill att den ska vara vit så vi själva kan lacka om den och göra den frän. Men daah, det tar så lång tid och kostar pengar.


Aja nu ska jag måla naglarna samt klä på mig, jag är välldans ofräsh i dom här mjukisbyxorna som tillhör ett av min systers ex och en blå sliten tröja (!)... Ska bjuda på några få bilder också, eftersom någon eller några verkligen tjatar om att jag ska lägga in någon bild i varje inlägg, så enjoy! För er som inte vet så är jag en aktiv användare på bilddagboken, där finns bilder från alla fester och annat, http://linuslina.bilddagboken.se/ =)


ha en fin onsdag kväll

kram från linis

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se