Alla inlägg under oktober 2007

Av lina - 18 oktober 2007 14:18

torsdag. OJ nu är det redan torsdag, Ja men fredagen kommer gå fort endå =) Hoppas på skoj! Nu har jag gjort en jävla massa video bloggar, det blev nämligen fullt i minnet hela tiden så fick göra flera olika.. Men hoppas det inte gör någonting. Nu får ni i alla fall kika på min bil, mitt hus och mig. Haha fan vad generöst utav mig! Haha mitt rum är stökigt som sagt, tar på mig det själv.. även om jag skyller bort det i filmen! Aja, Enjoy.


ANNONS
Av lina - 17 oktober 2007 22:12

onsdag. har legat och haft ett litet god natt samtal med världens finaste kille, gud vad jag saknar honom! Men snart är han hemma igen, wiho då blir jag glad. <3 Nej nu ska jag ta min tredje cigarett för idag (IM THE BEST PÅ ATT INTE RÖKA) sen ska jag sova och längta tills det blir morgon igen. Livet käns så bra just nu, så jävla bra! Snart är det fredag som sagt (har tjatat om det tusen gånger men endå) och jävlar vad vi ska ha roligt i helgen tjejer. GE MIG SOMMAR, så vi kan köpa våran tuffa van och åka runt hela sverige på festivaler =D Fasen nu längtar jag verkligen framåt. Aja inga långa inlägg här inte, imorgon ska jag lägga in en liten video blogg också =) Haha dock lite mer intressant, lite mer intressant än en mattebok och en nyklippt lugg!


sov gott och vakna fort

kram från linis

ANNONS
Av lina - 17 oktober 2007 16:48

onsdag. ja jag är redan tillbaka, nu har jag fixat den första videon. Jävligt ointressant och tråkig, men jag gjorde den mest för att ha någonting att starta med. så here we go, skratta inte föör mkt men lite är helt ok =)

Av lina - 17 oktober 2007 14:16

onsdag. ja så var den här dagen förstörd, GAH! vaknade vid 7 imorse, gick ner och gjorde fika sen sätter jag mig vid datorn och somnar. ja jag somnade. vaknade vid halv 10 av att mamma ringer och frågar varför jag inte är i skolan, jag får panik. Ringer och frågar jonas om han kan skjusa mig vilket han kunde, om en timme sa han. Jag skulle vara duktig och ringa till skolan för att meddela varför jag skulle komma så sent, får snacka med någon tant som säger att min klass är ledig idag?! jag får något jävla utbrott och ringer jonas o säger att jag är ledig. sen går det inte lång tid innan min mentor ringer och frågar varför jag inte är i skolan, då säger jag "amen jag är ju ledig" då skrattar han. så jag ringer den där jävla tanten igen som DÅ kollar efter MIN klass och ber så HEMSKT mycket om urstäkt... ÅH! Då kunde självklart inte jonas skjusa mig sen för han var påväg till timrå. BRA.. Nu missade jag alltså hela skoldagen pga. min sömn och en störig tant =S


Näe vad dålig dag, det som är så fint väder ute och allt! Får ta och rycka upp mig, är även snart klar med min matte så det är posetivt. hungrig är jag också =P maaaaat är en del av mitt liv! haha.. Håller för tillfället på att skratta åt annies stora mästerliga förslag: "lina testa slå henne?" "eller berätta vad alla tycker om henne" "hur tjock och ful hon är" =D haha ja det kanske bara är jag som har den uppfattningen av henne, men endå. annie fattar poängen, men det lär aldrig hända för jag känner mig liten bara jag står brevid pappa. shit same, jag orkar inte bry mig om sånna småsaker för jag är så glad endå =) My life is like wooooooaah right now, snilleblixt! Nu ska jag lätta på trycket, annars sprängs min urinblåsa. vi hörs senare..


ha en skön onsdag

kram från linis

Av lina - 16 oktober 2007 23:25

tisdag. jaha vad har lilla linus fördrivit kvällen med? jo jag har babblat telefon med andreas, druckit kaffe och sett på "where is your car dude" med mamma. Tittat när mamma städat och rivit ut typ hela badrummet (ok bara badkaret men endå) samt legat här i rummet och bara njutigt. Det är skönt att inte göra någonting, jag är på sånt myshumör även men har ingen att mysa med just nu =( buhuu! Sen en underlig sak, någon som ringt och gett ett påstående om att jag var gravid?! vem du nu är, så har du inte med det att göra och jag talar nog om sånt själv. tack så mycket! =P NEJ jag är INTE gravid, så missuppfatta ingenting nu.


För övrigt så är det onsdag om en halvtimme, då är det bara 2 dagar till fredag! =D Haha ja jag går och räknar ner för jag vill ha helg, träffa gosen och ha roligt SAMT SOVA. Oh ja på omröstningen ser jag att dom flesta vill att jag ska videoblogga, fan vad nice! Ska försöka starta med det imorgon då, om jag känner mig motiverad. Nu ska jag spela spindelharpan och sen sluta igen mina ögon, för jag är trött! På återseende..


godnatski

kram från linis

Av lina - 16 oktober 2007 18:31

tisdag. så har denna tisdag snart paserat, snart fredag, fan vad bra! Eller okej inte så jävla snart, men nästan. Igår kväll hade jag jätte svårt att somna, tusen tankar snurrade i min hjärna och det slutade med tårar. Jag mådde så fruktansvärt dåligt och kände verkligen att jag ville slippa livet, men somnade i alla fall till slut. Imorse klev jag upp vid halv 7 om jag inte mins fel, gjorde mig klar och tog 8 bussen till stan. Träffade katja på bussen också, så pratade på en hel del och bussresan gick fort. Väl i skolan hade jag ett prov i småföretagande, gick ju bra tycker då jag =) Sen hade jag lunch, gick med tjejerna på subway och åt en halva (fruktansvärt mumsigt) sen vandrade vi tillbaka och hade företagsekonomi innan vi slutade vid halv 4. Jag satte mig och väntade på bussen och blev akut kissnödig, men höll mig ända till bommen. Väntade och väntade men ingen mamma kom.. Höll på att avlida! Sen träffade jag therese, hon bjöd på en cigarett. Huh det var en underlig cigg det som man rullade själv.. tobak fulla käften!=) sen hämtade mamma upp mig men då skulle vi på ica och handla, så fick hålla mig ennu längre. När vi äntligen kom hem slängde jag mig in på toa, haha intressant dag? Sen har jag suttit och snackat med syrran, vicky och emma och efter det käkat middag.


Nu försöker jag fokusera på att skriva klart novellen till svenskan, men det går inte så bra för mamma ska ha hjälp hela tiden! =( Näe jag får göra det ikväll när jag är i lugn och ro, annars funkar inte min fantasi som den ska. Kan ju tala om att jag varit och klippt mig en lugg nu, vart jätte fint tycker jag själv =) Ska lägga upp bilder men tydligen så syns inte bilderna jag lägger upp?! Får ta och kika lite närmare på den saken... Nu ska jag i alla fall ringa andreas! Vi hörs senare förmodar jag.


ha en fortsatt soft tisdag kväll

kram från linis

Av lina - 15 oktober 2007 21:32

måndag. Ja då har det gått ett antal timmar igen sen jag bloggade, vad har hänt dom timmarna då? jo jag har varit ute och promenerat, kände mig jäklans hälsosam och efter det käkade jag en sallad samt såg disney chanel (du är inte ensam annie!). Sen har jag hjälpt mamma med att bära ut gammalt från övervåningen, städat samt bärt ner ute möblerna till garaget osv. var ganska svettigt och tungt ska jag erkänna.. efter det har jag sett lite tv, pratat i telefonen och kikat in bloggar. Just nu sitter jag i handuk runt min midja samt knopp, har nämligen precis klivit ur duschen. Nu närmast ska jag uppfylla lite önskningar på min modeblogg fast först ska jag byta om och lägga mig under täcket.. eller det blir nog en cigarett innan!


min nya omröstning då, "ska jag börja video blogga?" det är hämtad inspiration från min absoluta favorit girl, michaela! Ni kan kika in på hennes blogg och förstå vad jag menar =) Så rösta på vad du tycker skulle vara klatchigast. Eller jag kanske ska blogga med både film och text? Ja i alla fall något nytt skulle göra det hela lite roligare.. Måste locka fler läsare så jag kanske uppnår 400 unika besökare per dag, hoppas hoppas. Nej nu jävlar drar jag ut för mycket på detta skit prat! ELLER FÖRST, fick en kommentar om att bilderna jag lägger ut i bloggen inte syns, är det fler som inte ser bilderna?! kommentera gärna isf. så jag vet. Vi hörs imorgon.


sov gott vart i världen du än befinner dig

kram från linis


Av lina - 15 oktober 2007 16:17

måndag. ja så var det måndag igen, även om jag trodde det var tisdag när jag vaknade. Blev väckt exakt 05:15 utav att andreas ringer och ska kika om jag är på språng eller om jag som vanligt ligger och gnäller. Jag var pigg när han ringde så det var bara uppskattat =) fast har haft problem hela natten med toalettbesök, har varit spyfärdig ständigt samt drömt mardrömmar och skakat i hela kroppen. Men det värsta av allt var nog kallsvettningarna jag hade varje gång jag slog upp ögona, hm jag ska vara ärlig och säga att jag har en aning om vad som är på gång i min kropp. Är ganska orolig men har bokat tid nu tillsammans om en vecka, så då ska vi kika efter lite. För övrigt så försökte jag sova så länge som möjligt men låg mest och gömde mig under täcket och önskade mig ett nytt liv för jag mådde så dåligt. Sen har jag piggnat till, käkat makaroner samt städat på altan för fåglarna har blivit helt hysteriska nu! Varje gång man inte fyller på mat så är dom inne på altan och river ut fimpar samt jord, fan vad irreterande så nu får dom inge mer mat av mig i alla fall =p klockan har tickat iväg hyfsat, jag har också varit ute i stallet för att mocka och ta in carina.


fick även ett telefonsamtal utav polisen som ville förhöra mig genom telefonen, hm var tydligen anmäld för mobil stöld utav camilla loo. gick bra tycker jag och uppgav min fakta osv. men undvek att anklaga någon (det är enklast så annars blir det en jäkla massa förhör i framtiden). Så efter det sitter jag här och ska äta lite middag snart. Efter det måste jag ut och promenera eftersom det är så jävla fint väder! Idag ska jag klippa lugg, uuh jag vågar inte egentligen men är sugen på något nytt så jag menar why not?! =) Aja det var allt för tillfället, återkommer vell senare ikväll om det händer något spännande (förmodligen inte)


ha nu en fin måndag i höst solen

kram från linis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se