Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

- 071030 (igen)

Av lina - 30 oktober 2007 18:14

tisdag. så nu var man hemma efter en dag på stan! Tog 12:20 bussen med lilla maja från bommen, på väg in till stan var vi lika högljudda som vanligt.. Haha undrar vad folk tänker när dom hör våra ord och uttryck, samt läten?! Ni skulle bli chockade, för vi låter inte fagert =) Mer som några elaka och fula monster.. Haha "gorgaah" är favorit uttrycket, men man måste kunna uttala det rätt också ska ni veta. Ja i alla fall, drog runt där samt käkade lunch på subway. Vi letade som galningar efter ett rosa grogg glas, men kunde inte finna det! Så vi får ta majas rosa vinglas istället. Vi ska nämligen klä ut oss till prinssesor på halloween, haha fortsättning följer.. Ja sen köpte vi oss lite småsaker också innan vi skulle ta fem över 3 bussen till bommen, för att kunna hinna med kvart i 4 bussen hem sen. Tro på fan att just långsjön bussen inte kommer! Så efter att vi frusit halft ihjäl där fick vi ta stads bussen igen och åka till svartvik för att gå till pappas butik, där kom katarina och hämtade oss. Drog först till maja en sväng sen åkte jag hem, har käkat lax och pressad potatis med mamma, felicia, jacke och ida. Jag älskar lax! Sen har jag tagit någon rök med syrran och snackat lite.. Sen har jag inte gjort så mycket mer, ligger i sängen nu och ska ringa min gosnos andreas snart.


Ikväll ska jag äta chips och se tv med ida och jacke, ska  bli mys det. Något mer har jag inte planerat. Nu ska jag dra på mig andreas nya mysiga peak tröja, som jag fått lånat när han är borta =) Då kan jag lukta på den så mycket jag vill, det luktar han! Sen ska jag ha på mig hans pappas mjukis byxor också, haha, fast dom är mer som hans och mina nu! Jaa jag saknar honom, haha.. Nej nu spårar jag ur, ska dra nu! hörs sen kanske.. Bjuder på 3 klatchiga bilder här nedanför.


ha en fin kväll

kram från linis


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se