Direktlänk till inlägg 29 oktober 2007

- 071029 (igen)

Av lina - 29 oktober 2007 22:12

måndag. Jag ville bara berätta för er att jag har världens bästa pojkvän, världens finaste! Han har precis sagt det finaste orden någon sagt till mig, jag är så himmla lycklig nu! Du ska veta att jag älskar dig lika mycket och är precis lika stolt som du, gosnos. Just nu vill jag bara att det ska vara slut på veckan så han kommer hem igen och jag får sova på hans axel, pussa hans mjuka läppar och bara vara nära honom.. Min min min andreas lundqvist <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

sandra

30 oktober 2007 15:51

grattis :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se