Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

- 071025 (igen)

Av lina - 25 oktober 2007 10:33

torsdag. sommarens bästa helg, var också sommarens pinsammaste helg. Jag och maja skrattar alltid ihjäl oss när detta kommer på tal:


Jag står ute och dansar med massa folk, sjunger till låten "värdelös". Sen så skulle jag gå in till maja, hittar henne i soffan uppe. Då kliver jag fram till maja, gör en stor snyftning och säger (på vårat språk):

lina - snyft, maja jag är väääährdelööhs (värdelös)

maja - nemehn, lina det är du inte alls det!

Jag sätter mig sorgset ner brevid henne och säger något så sjukt som:

lina - hurru maja *snyft* vet du vad jag brukar göra när jag står framför spegeln?

maja - öehm.. neeh?

lina - då säger jag "lina vem är du? bäst i världen, bäst i världen!!!!" (med en överdrivet överlägsen och mallig röst)

maja blir tyst sen klämmer hon fram ett "jaha.."


HAHAHAHAHAHAHA ni måste uppleva det för att förstå, jag vet inte vad jag fick det där ifrån men 10 minuter senare dansade jag lika glatt igen (efter att jag ramlat i borde så jag blödde näsblod, och matte skulle spöa dom för han trodde någon slagit mig. Och jag hade bett andreas hålla käften och låta mig vara, för jag inte kände honom, hahaha). PS jag brukar inte, har aldrig gjort men kommer, stå framför spegeln och sagt det där. Det funkar, fråga maja!


yeas som vi saknar sommaren, vi hade så kungligt roligt varje dag så det är inte klokt! Vi har klart för oss vilken som var den allra roligaste helgen i alla fall. Guud vad underbart..

 
ANNONS
 
Ingen bild

p

25 oktober 2007 20:09

men hallå hur blev det med videobloggandet?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se