Direktlänk till inlägg 10 oktober 2007

- 071010 (igen)

Av lina - 10 oktober 2007 14:32

Onsdag. Ja nu har det gått några timmar sen jag bloggade sist idag och jag tycker själv jag varit riktigt effektiv! Efter en dusch så har jag plockat ner massa disk (hm det är en viss person som gärna dricker mängder med dricka), plockat upp snusar (!), dammat av mattorna, damsugat, bäddat nytt i sängen, skurat, tagit upp nytvättade kläder, vikt allting på nytt i garderoben (någon envisas med att DRA ut allting i ren paink) samt damsugat hela över och nedervåningen.. Vart helt slut! Nu har jag satt mig på arslet igen och börjar bli fruktansvärt hungrig. På tal om mat, ikväll ska vi äta på biteline jag och min sötnos. Fast kanske ska höra om annie & fredde är på, eller maja? tralala, jag är as sugen på en fet pizza eller en taco buffé.. Kommer bli riktigt sur om någon ändrar planer! En bra sak är att jag hittade min fina borttappade basker när jag städade, den var inte så långt ifrån mig som jag trodde =) haha!


Igår fick jag inte färga håret heller och inte har jag fått några pengar, kan dom bestämma sig för om dom vill köpa sadeln eller inte?! Blir så grinig för jag vill färga håret samt hämta ut mina skor, sen vill jag köpa den där klatchiga halsduken som sitter ihop med en mössa, från indiska, den är as grym. Har suktat efter den länge och när jag såg att michaela hade en sån (www.rar.tjejsajten.se) så bestämde jag mig för att den inte alls var för extrem utan ska bli min =) Jaja shit same, en annan sak som ska bli min, eller våran (min, majas och annies) är en grymt jävla cool party van! Med den ska vi ha så jäklans roligt i sommar. Maja tar ju körkortet i januari, så då börjar det roliga. Den som ligger högst upp på min lista är denna snygging: http://www.blocket.se/vi/13267148.htm?ca=4_s och har grymt ljud (vilket är ett måste) fast det finns en annan som också är hel cool: http://www.blocket.se/vi/13558992.htm?ca=4_s =) Fast maja hon vill att den ska vara vit så vi själva kan lacka om den och göra den frän. Men daah, det tar så lång tid och kostar pengar.


Aja nu ska jag måla naglarna samt klä på mig, jag är välldans ofräsh i dom här mjukisbyxorna som tillhör ett av min systers ex och en blå sliten tröja (!)... Ska bjuda på några få bilder också, eftersom någon eller några verkligen tjatar om att jag ska lägga in någon bild i varje inlägg, så enjoy! För er som inte vet så är jag en aktiv användare på bilddagboken, där finns bilder från alla fester och annat, http://linuslina.bilddagboken.se/ =)


ha en fin onsdag kväll

kram från linis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se