Alla inlägg under september 2007

-

Av lina - 1 september 2007 15:41

Som jag tycker om dig! Du får min halvtaskiga vardag att lysa upp, min frusna kropp att tina till liv och dina kyssar gör mig berusad. Jag vet att jag inte borde säga det, men jag är kär.

- - -
Fin låten

ANNONS
Av lina - 1 september 2007 14:03

Ja igår käkade jag lite kyckling med ris som sagt, sen gjorde jag mig klar. Runt klockan 8 hämtade katt-fredde & annie upp mig, vi åkte direkt hem till malin. Där hade vi en trevligt förfest, snackade en massa och sen körde vi "brännvins-spelet" fast vi hade inget brännvin, men endå =P Det var as fult! Speciellt när jag skulle "ta mig en jäkel" och sedan göra så många situps, haha jag skrattade ihjäl mig. Maja fick springa runt tvättställningen, jag fick be en bön i 5 minuter, malin fick härma djuret annie osv. så vi sänkte en hel del om jag säger så. Sen vart alla så giriga på ciggen, haha snacka om lodisaktiga vi var.


Efter det vart jag mest tärd och ville hem, tänkte sätta mig och umgås med mamma. Så börjar jag gå med maja  och katarina, så då pallar jag inget mer utan stannar nästa bil som kommer, det visade sig att det var prim =D Vart så glad och han skjusade hem mig för en tjuga. Väl hemma satt jag och snackade mamma medans jag väntade =) Sen fick vi sällskap. Sen kan jag inte säga så mkt mer, men vi drack iaf vin och råkade förstöra ljuset =( haha! sen vart det gonatt någon gång där? även att vi glömde göra toast =P hahaha


Imorse vaknade vi vid halv 12 tror jag, har segat på bara. käkade myyyyycket frukost nyss, =D var as hungrig.. har inte ätit ordentligt fan. Sen nu ska vi snart ut i stallet, carina ska badas. Sen ikväll vill jag gå på bio, fast vet inte om jag hittar någon att gå med? Maja kommer snart förbi hos mig, ska snacka med henne då =D haha!

Kram från en myre bo

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se