Alla inlägg under september 2007

Av lina - 5 september 2007 21:24

uuuh, jag blir tokig när jag ser top model. Hatar den där blonda jäveln! Ja hon är fin och en bra modell, men näe hennes personlighet kan vi spola ner i en toalett med ett avlopp utanför jordens yta.. Idag när dom satt och snackade med tyra tänkte jag bara WHAAAAAAT, hur i helvete ska dom andra kunna lita på henne när hon hela tiden snackar skit! För övrigt är min älskling den enda stora modellen, som den där bitchen självklart skulle dömma ut..


ok, endel kanske gillar renee, men jag är IKKE en av dom. Sen när dom tävlade om det dyra armbandet, så säger hon att det skulle rädda hennes familj? omg, vem går med i top model för att rädda sin familj?! Då kan hon vell gå i skolan, skaffa jobb eller vad fan som helst.. huva! Skrattade mig lycklig när hon misslyckades. OCH hennes förklaring på sitt beteende var: "ja men alla jag älskat har svikit mig" AHA, vem har sagt att man måste älska för att vara trevlig?! vill hon bli ensamast på jorden, eller vad är det frågan om? lääär inte bli roligt för henne att gå på gatan när hon kommer hem, jag säger då det..


haha vilken top model nörd jag blivit, förlåt mig.

ANNONS
Av lina - 5 september 2007 21:15

Haha, ja fick en kommentar på förra inlägget om att jag enbart skrev om "kaffe och cigg", men vadå, haha det är det enda vi har för oss på vardagarna! Nej då, inte riktigt =D


Ja mamma var chyst och hämtade mig efter skolan. Sista lektionen var det matte, jag var vell hysad när jag väl kom in på front jävulskapet.. Haha nu ska jag dra upp cigg igen. Joel ville nämligen att jag skulle bjuda på en, haha jag var tyvärr för snål för det! Då höll han på och hitta på smeknamnet "lina snålberger" hahahaha =D Lyckat att min bakgrund på datorn var en bild på mig, syrran och camilla (jag var den enda som rökte på bilden) då säger han "jaha sällan, var du sådär snål då också?!" huuva, är jag snål!? Jag är fan jordens generösaste människa.. nästan i alla fall =)


Ja när mamma och jag kom hem var jag ut i stallet för att mocka och ta in carina, spelade in värsta roliga filmen på henne också. Haha, hon är för söt min tjockis! Efter det hjälpte jag mamma att göra tacos, så fruktansvärt jävla gott!! Sen har jag mest umgåtts med jacke och ida, visat upp min dator =D haha dom vägrar visa sin avund, but you cant hide it, ni vill vara mig =D hahaha..


Yeah, sen har jag precis sett på top model och druckit kaffe (haha förlåt mig) och nu sitter jag här. Ska strax ta mig en dusch, sen tända alla mina fina ljus och lägga mig under täcket, är hyfsat sliten, tror jag gäspat mig genom hela dagen.. Sen väntar jag på att telefonen ska ringa också =)


Imorgon blir det stan, ska köpa mig färgade strumpbyxor med mera.. hårt sugen på det! Har god lust att besöka dom nya butikerna i birsta också, eftersom issa hade en så jädrans snygg ring på sig idag som hon köpt i någon butik där, då måste det finnas mer snygga grejer att spana in =) Ohhhh, snart fredag!


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 5 september 2007 11:14

Mh just nu sitter jag såklart i skolan, första rasten var bi bort och köpte kaffe vilket var gott. vi har för tillfället engelska och först skulle vi berätta om någon annan i klassen på engelska och nu har jag precis skrivit klart min engelska presentation av mig själv. Hm, ja jag tror jag var ganska hajj på det där. haha, kan iaf hoppas. Om ungefär en kvart har vi lunch, fan vad nice, håller på att hungra ihjäl!! Spagetti, woho bättre än korv som det var igår..


Ja ja igår somnade jag runt 11 tiden, hade svårt att sova efter allt kaffe drickande! Imorse vaknade jag vid 6 när mamma ropade att kaffet var klart, sen gick jag ut till bussen vid kvart i 8 och åkte in till stan. Har kommit fram till att det är nice att röka mentol cigaretter, det käns så uppfriskande på något sätt =S haha sjukt men jag tycker det.


Jaja jag bloggar mer ikväll eller senare, nu ska jag dra på mig jackan.


kram från en myre bo

Av lina - 4 september 2007 21:50

Hm, när vi slutade vid halv 4 var jag helt slut i huvudet, blev tokig för att jag aldrig fick någon hjälp!! Tog bussen med katja till njurunda, sen hämtade mamma mig i bommen like always. Efter det så satte jag mig på arslet i köket ett tag, sen åt jag en låda till middag. Pallade inte äta någon kasslergryta, höhö. Sen fick jag min efterlängtade rök, haha fan vad jag känner mig sunkig.. =) Men, thats me, take it or leave it!


Hms, sen har jag skrivit massa konstiga saker som jag antecknat i blocket, ville nämligen hellre ha det på datorn. För övrigt har jag svårt att förstå det mesta, men det kommer vell.


Sen har jag sett top model med mamma och pappa, mamma hade tagit fram marängsvich (eller hur satan det stavas) och det var gotti gott, sen en kopp kaffe. Har druckit för mkt kaffe idag, det käns, huva. En sak till, jag hatar den där Renee på top model!! Jävla bitch, vem i helvete tror hon att hon är.. Ja jag hoppas för allt i världen att inte hon vinner, hon kan gå hem och suga kuk. Blä för henne! Sen efter den timmen har jag tänt mina fina ljus och ligger nu i sängen under täcket, och tänker på dig.. Fan en sak till: Gud vad jag älskar att ha en bärbar dator, hiho. Även att alla får sina datorer gratis! Weei.


Ja ska säga en sista sak innan jag ska nörda vidare en timme till: jag saknar dig. huuva, världens gosigaste och finaste. mysnos..


kram från en myre bo

Av lina - 4 september 2007 14:27

Mh halvtärd sitter jag här på arslet, har suttit FÖR mycket om jag måste erkänna. Igår kväll såg jag top model med mamma, sen vart det telefon innan jag somnade runt 11-tiden. Imorse vaknade jag vid 6, tog en kopp kaffe sen gjorde jag mig klar i godan ro. Denna gång kom jag lagomt till bussen, åkte med katja in till stan. Sen började första lektionen vid halv 9, på lunchen gick vi på stan, då passade jag på att köpa en väska till min dator. Köpte den från gina tricot, den är så bra för den är 4-kantig och rymmer datorn perfa! Snygg är den också, i svart lack och guldfärgade detaljer. Väl på stan blev jag sextrackasserad utav äckliga turkar! "oh yeah, oh yeah, sexy baby" uuuh.. kan dom låta oss vara, jävla äckel jävlar!!!


Sen har jag varit med louise och köpt kaffe, och nu sitter jag här. Sista lektionen är vi inne på som sagt, slutar om en timme.. Är så fruktansvärt röksugen så jag håller på att dö! UUH.. Även att en viss person är lite smått utsatt utav oss övriga, speciellt utav mig och issa (a).


Nej nu ska jag fortsätta söka på massa företags ord, hm, jag är hårt uttråkad.. Bloggar mer ikväll!


kram från en myre bo

-

Av lina - 3 september 2007 17:09

Has no one told you she's not breathing?

Suddenly I know I'm not sleeping
Hello, I'm still here. All that's left of yesterday.

Av lina - 3 september 2007 16:48

Yeas, igår kväll somnade jag runt 9-halv 10. as skönt kan jag lova, innan det såg jag en deckare. Imorse vaknade jag halv 8 = PANIK. Hade seriöst en kvart på mig att göra mig klar på, hade inte tid med att kissa ens. Så när jag står och röker o väntar på  bussen så slänger jag mig ner i diket och kissar så fort jag bara kan, då ser jag bussen komma åkandes så jag springer upp och snubblar självklart över väskan.. hahahaha! 5 minuter senare ringer mamma och skrattar, hon hade nämligen stått och kollat på balkongen.


Väl i stan så hjälpte katja mig till rätt sal sen var det bara att ha svenska. Körde någon prat övning eller vad man ska kalla det. Tog en rök och snackade med lotta, josse, lillis och nina. Sen mer svenska.. Sen på lunchen drog vi och käkade, sen gick vi på mc donalds och tog en glass. Jag och anna tog en cheesburgare också, haha fett nice det =) Sen hade vi småföretagande, eller vad det heter. Efter att man gjort klart frågorna hade man inget att göra dom 2 andra timmarna (vi har två lektioner på en dag, och varje lektion är 3 timmar) så jag gick ut med julia, katja och issa för att ta en rök pause. Efter det gick jag och issa för att köpa kaffe, tro på fan att jag spiller ut hälften över handen och armen.. Det brändes hyfsat!! Sen fick jag papper om min dator som jag ska få och sen fick vi sluta vid kvart i 3 eller något sånt. Jag och katja hoppade på njurunda bussen och sen hämtade mamma mig i bommen.


Har nyss ätit middag, ska snart ut och rida tänkte jag. Om det inte regnar det vill säga.. Ja imorgon börjar jag vid halv 9 lika always, får även min dator då, weeeeei..


kram från en myre bo

Av lina - 2 september 2007 20:41

Ja igår lördag bestämde jag och maja oss för att hänga med stefan & magnus till timrå. Vi tar kvart i 8 bussen till stan, möter sedan dom på navet. Då visar det sig att dom inte har något drickbart över till oss som dom lovade, damn. Men sen lurade dom med oss på dansbussen.. Hm, vi var mest less men stefan var kanon och höll stämningen uppe för en stund. Sen väl i timrå fick vi vandra i en kvart, även genom en skog, för att komma fram. Första killen jag möter säger att jag brukar skriva med honom och sen var det inget mer med det. Vi slog oss ner där bland folket, vi kände oss hårt utanför (inte stefan då, han ramlade in i allt och alla utan problem). Sen tände dom vattenpipan, då vart jag och magnus glada, tror vi inte gjorde annat än suga i oss av den där =)


Efter att stefan spytt, grinat, ramlat över en bänk och slagit mig i huvudet med knytnäven (av ett misstag) så vandrar vi mot bussen. Vi vandrar och vi vandrar, när vi väl kommer dit vi hoppade av så finns det ingen turlista eller busskur där. Vi chansar och sätter oss på trotoaren. Jag garvade som fan åt magnus dåliga kommentarer, "du är ett fingeravtryck" eller "kolla nu kommer det en enögd jävel" =P Efter att macke försökt fixa skjus åt oss, vi försökt köpa en moppe och vi kommit underfun med alla grejer vi har för oss, så kommer bussen. Överlyckliga hoppar vi på! Väl i stan vandrar vi till subway, vräker i oss (mest jag och magnus) sen tar jag och maja njurunda bussen. Vi tänkte gå på någon fest, men ångrade oss snabbt. Vi ställde oss på OK/Q8 och inväntade min mamma, medans råkade vi börja sjunga "lilla hjärtat".. vi spårade ur totalt, stog tillslut och gjorde automatiska ljudeffekter och dansade samma dans.. haha jag hoppas INGEN såg oss! Sen skjusade mamma hem maja, och jag åkte med hem. Satt och umgicks med ida och jacke fram till halv 2 ungefär. Då kom mitt besök! =)


Imorse blev man väckt av andra världskrigets utbrott på nytt. Jag menar självklart idas bransyren till röst och mammas gormande, felicias envisa knackningar på dörren "hej sätt på film" och jacke o idas sexande. Ja, vi hade det inte lätt. Efter många om och men vart det till att umgås med syrran, prata, gosa och allt annat oviktigt. Sen runt 2 tiden åkte vi till IKEA. Jag köpte ett blockljus, ett svart fat till ljuset, röd sand som man her runt ljuset, en hylla för skor samt en marlyn monroe plansh. Ja, det var ju kuligt. Efter bråk om vart vi skulle äta så blev det pizza playa. Jag tog mig en stor kyckling wok, så jädrans gott. Sen vart det hemfärd och inhandling av cancer pinnar. Väl hemma mockade jag åt carina o jacke & ida tog in henne. Efter det brakade helvetet lös i himmlen, det öste ner hagel och regn!! satan i gatan, på 5 minuter var det helt vitt på e4an, gräsmattan och.. ja överallt! Bilarna fick parkera på våran gård för dom bara spann på e4an =S Hm, sen har jag städat som en jävla galning i 2 timmar, jag har monterat, spikat, hängt upp, sorterat, slängt, damsugat, damtorkat, vattnat.. Ja rubbet! Svettigt men roligt när mitt rum vart riktigt fint och rent.


så nu sitter jag här på arslet, jag ska strax ta mig en dusch och sen fixa med lite saker. Ska fan lägga mig snart, är så fruktansvärt trött så det är inte klokt!! Ja, när jag gäspar kommer det tårar. Fast först ska jag invänta ett samtal =) PS bilder från helgen finns på bilddagboken: www.linuslina.bilddagboken.se


kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se