Alla inlägg under september 2007

Av lina - 9 september 2007 18:43

Nu när jag kom hem så hade ida skrivit detta på ett textdokument på min dator:


NÄR JAG KLOMMER HEM IMROGON SKA MITT RUM VARA RENT EFTER DIN JÄVLA NEDSLAGNING OCH ALLT JAG HADE GJORT FINT DIN IDIOPT //// ARGA HÄLSNINGAR IDA


hahaha, ida tallberger har inte det bästa humöret =)

ANNONS
Av lina - 9 september 2007 12:40

Ja igår gjorde jag chips&dipp och satte mig för att se film med felicia, det var jätte gosist =) Senare ringde maja också, så hon kom förbi. Vi satt för det mesta och glodde tv samtidigt som vi kollade runt på datorn. Tog några rök pauser och sen när jag lagt felicia runt 8 så satte vi oss i köket och drack te. Vi spelade vänd tia, och alla gånger förlorade jag, SOM VANLIGT.


Sen löste vi korsord och hade oss, slutade med att maja satt vid stationära datorn och jag låg i sängen med min bärbara. Sen följde jag det spännande fisk spelet, som maja spelade. =D haha visst låter det som vi hade roligt?! Ja en sak till, någon ringde och sjukade sig till min mobil, från privat nummer. Typ krafsade på dörrar o höll på, så vi vart hyfsad skrajja! När maja åkte hem runt 1 tiden så satte jag mig på mitt rum, tyckte jag hörde spöken hela tiden ja =/ haha! Ja senare fick jag besök, något mer behöver ni inte veta =)


Ja när vi vaknade imorse var jag inte ett dugg trött =) Har mest halsvovit, rökt och pratat. Nu har jag precis käkat frukost och ska sitta här en stund. Skulle kanske jobba idag med pappa, får se hur det utvecklar sig. Ikväll vill jag mysa.. sådeså!


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 8 september 2007 17:23

Jaha igår i skolan var det vell som vanligt, fast jag var jätte jätte trött när jag klev upp på morgonen, som vanligt. Fast joel är så ohyfsad att han tafsar på mig, fan vad sur jag blev så jag jagade han genom hela skolan =P Vart helt andfådd även! Ja när jag kom hem från skolan så åt jag brocolisoppa till middag och sen vart det sökande efter party, fast vi lyckades inte så bra.


Fick i alla fall skjus hem till freddes mamma utav pappa, där var annie och maja också. Vi lodade mest runt och groggade, fredde var stolt som en tupp över sin nya dator =P haha! Senare vart vi bjuden till malin på fest där det tydligen var jätte mycket folk. Vi fixade till oss så kom Acke och hämtade oss, först åkte vi bort på statoil och då upptäckte jag att maja, annie och fredde halvt ruinerat mig på cigaretter!! Haha dom jävlarna.. Sen släppte han av oss hos malin. Hm, var hyfsat med folk där. Kände inte igen så många, förutom murtsson och oscar. Fast satt och hade lite häst snack med en av tjejerna där, sen vart det bara att jag snackade med alla. =) Nja efter ett tag började jag med mitt "para ihop", jag var så över romantisk och kämpade som fan =D hahahaha, jag lyckades även, i alla fall nästan. Ja det var roligt där, och sen snackade jag med en kille där som vart hos mig flera gånger i sitt liv, haha snackade om mitt hus och sånt trevligt. "du är så jävla fin du" "ehm jasså.." "hm.. jäkla dissare, du är iaf fin på ditt sätt!!" hahahaha.. Ja sen vet jag inte vad vi höll på med, men kuligt var det.


När klockan vart någon timme efter tolv så kom Acke och hämtade mig, maja och murtsson. Väl hos murtsson så ångrade vi oss och drog in till max istället =) Jag var tyvärr den enda som käkade på max, jag fick bjuda maja på subway istället, haha! Sen åkte vi tillbaka till njurunda, runt halv 4 var jag hemma. Jag somnade direkt, så fruktansvärt härligt.


Imorse var jag vaken tidigt, käkade frukost innan jag åkte med pappa för att jobba. Jag fick packa ihop kartonger, damsuga, städa och massa sånt. Sen när vi var klara där så åkte jag med mamma till ica, jag sprang in och handlade lite gotta innan vi åkte till bommengrillen. Köpte oss massa hamburgare och åkte hem för att äta, gotti gott. Sen har jag inte gjort så mycket mer, jag har städat och suttit vid datorn. Nu ska precis mamma och pappa hoppa in i taxin, dom ska åka på middag i gnarp hos deras kompisar. Jag ska sitta hemma och passa felicia när hon sover, maja skulle nog komma förbi och äta chips med mig =) Är gränslöst trött..!


HM en sak till, jag orkar inte med det här längre.. Jag tänker sluta bry mig för det är som en jävla regelbok allting!! Jag mår bara dåligt, jag orkar inte helt enkelt.. =(

Av lina - 8 september 2007 14:07

haha, nu är det så att personen jag skriver om är ANNA =) Det får inte bli några missförstånd, vi menar inget illa vi skojar bara och anna är ju våran kompis så det är lugnt =) haha, ta inte illa vid er.. eller ja, om någon nu kanske tagit åt sig så är det bara onödigt eftersom vi inte menar någon =D haha.. hej o hå, bloggar senare!

Av lina - 6 september 2007 21:50

Ja jag har dåligt samvete för jag känner mig så elak mot personen jag skrev lite om i förra inlägget! Haha förlåt men jag är för snäll för sånt här känner jag.. GUD jag vill inte att någon ska må dåligt, nu får det vara nog =S haha..

Av lina - 6 september 2007 21:35

Ja dagen man gått och längtat efter hela veckan är snart hääär, fredag!! woho, fan vad skönt att äntligen ska få sova.. baaa, jag försov mig till 7 imorse, men missade inte bussen. Idag var det riktigt onödigt i skolan, vi satt licksom och gjorde ingenting för det mesta. Fast lite arbete blev det i alla fall! Världens längsta lunch rast hade vi också, då gick jag med tjejerna på mc donalds, fett nice (vadå jag tycker ju inte om fiskgratäng?). På vägen tillbaka till skolan köpte vi oss kaffe.


ja efter skolan gick jag på stan för att möta camilla, katja, leyla, ida, elita (vet inte om jag ska kalla henne det eller ida) och tina.. Jao stack och drack kaffe samt åt sallad på coffe house, så skönt att träffa camilla igen! Har saknat min kåtis =) hihi. Sen gick vi en sväng innan jag mötte mamma utanför lindex. Jag och mamma gick i alla butiker som fans, TYP, och tillslut orkade jag inte bära mer. Köpte lite grejjer och sen åkte vi hem runt 6 tiden.


Väl hemma så duschade jag felicia och sen gjorde mamma kycklingmackor åt mig o henne, så såg vi på top modell. Efter det har jag beställt lite kläder som jag ska ha, jag ska nämligen få lite pengar =D jobba jobba.. waoo, var på pappas lokal idag och kollade på hans innemöbler. skit fina saker.. Sen så ska jag jobba där på lördag, vika kartonger och sånt shit, men vad gör man inte för lite extra money?=) Just nu sitter jag på arslet och ska vänta och vänta.. hohi =D


Ja men nu vill ni ju att jag ska bli bättre på modebloggen också, hm okej sure! men jag kan inte lova att jag har tillräkligt med ork, men I will try =) så, imorgon blir det skola vid halv 9 sen får vi se vad som händer på kvällen. hoppas på något roligt!! är så uttråkad..


Yeas you are my number one, gosnos!

-

Av lina - 6 september 2007 18:47

modebloggen har adressen: www.linasgarderober.tjejsajten.se


Av lina - 5 september 2007 21:29

haha dagens citat blir lätt det ida sa när hon stog med en stor filt med häst mönster över sig och sa dödligt seriöst:


"whos the girl in the häst filt, can it be me?!?!"
Ida Tallberger


sen dansade hon runt där, haha jag älskar det, bara älskar det. MUUUH.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se