Alla inlägg under september 2007

Av lina - 12 september 2007 00:16

Har fått förfrågningar om vilka bloggar jag läser.

Så nu ska jag länka dom bloggar jag läser dagligen:


Almas blogg: www.almah.tjejsajten.se

Michaelas blogg: www.rar.tjejsajten.se

Emmas blogg: www.dolcevita.tjejsajten.se

Syrrans blogg: www.tallisberger.bloggagratis.se

Skånes blogg: www.blogg.johanlinder.se

Natashas blogg: www.camela.blogg.se

Leylas blogg: www.leylayagci.bloggagratis.se

Henkes blogg: www.violentsaint.bloggagratis.se

Joras blogg: www.jora.bloggagratis.se

Annies blogg: www.luundstedt.bloggagratis.se

Antes blogg: www.persy.bloggagratis.se

Käthes blogg: www.kathe.blogg.se

Annas blogg: www.taanten.bloggagratis.se

Johans blogg: www.johansblogg.net

Idas blogg: www.agapi.bloggagratis.se

Lindas blogg: www.laurin.bloggagratis.se

& sen brukar jag läsa annas blogg: www.annamjohansson.blogg.se


så nu vet ni vart jag snokar dagligen =)

ANNONS
Av lina - 11 september 2007 23:25

Kvällen har bestått av ett nödsamtal från lilla maja,

blää vi får hoppas allt ordnar sig! Lill gosan min.

Sen har jag sett tre avsnitt av top modell & ätit

kyckling sallad. Vart smått irreterad när tv 3 strulade

till allting.. Men det var bra endå, även om jag hejade

på natascha, hon är så otroligt söt och fin.


nu sitter jag och skulle ta fram mina konversationer

med den där lume i min klass, fast då kom jag SJÄLVKLART

på att jag inte hade satt på inställningarna som sparar

konversationerna.. bra? NEJ! Jag känner mig otroligt sur

och frustrerad, jag har nämligen inte gjort någonting ont

mot den människan! Jag är så orolig i kroppen och jag vet

själv att om jag får skit för det här kommer det utvecklas

till hat och ilska, då kommer jag skita i konsekvenserna för

jag vet att om jag blir felbehandlad och orättvist behandlad

- då brinner det toalt innom mig.. Och då skämtar jag inte!


god natt kompisar och ni andra.

ANNONS
Av lina - 11 september 2007 21:21

Jag spyr när jag ser hur OTROLIGT FALSKA endel jävla tjejer kan vara.
ÅH GUD, jag kan inte låta bli att störa mig så fruktansvärt innerligt!

DET ÄR SÅ TÖNTIGT, kan inte du ge upp någon gång? Du är en av
jordens mest smörigaste människor, det är helt otroligt sjukt!


jaja nu ska jag inte störa mig på detta!
Mer top model nu efter en behövande rök!

Av lina - 11 september 2007 18:27

yeah, igår kväll gjorde jag inte så mkt mer än att kika på top model
med mamma och sen var jag ut en sväng också.. Imorse vaknade jag
havl 9, damn! Jag försov mig alltså IGEN och det var tärt.
Fick skjus till bussen utav pappa och sen vandrade jag till skolan.
Jobbade på tills lunch rasten, då drog jag med tjejerna och
käkade fisk =D haha. Sen vart det till att ha sista lektionen på 3
timmar och pratade även med min mentor om det här som lume
(lome?) påstått, hm hoppas verkligen att jag inte får något jävla
skit för det här. Men det är ganska typsikt att jag ska få skit
för något jag inte gjort, så brukar det ofta vara.
Men that's life, inte många som älskar mig inte.


Sen när jag slutade gick jag för att möta linda vid kultur magasinet
vid kvart i 4, efter att jag duktigt nog laddat på mobilen =) Hon hade
med sig haileen och hennes kompis, köpte massa cigg utav henne sen vandrade vi på donken för att käka. Det var roligt som vanligt
att träffa min fisk =) Sen tog jag bussen hem med maja och porr ville.
Skit roligt att träffa ville igen, haha jag skrattade som fan hela
vägen till njurunda. Fan vad man saknar den killen, så jävla roligt
man haft med honom genom åren! Ja sen hämtade
mamma mig i bommen, och jag åkte hem såklart. Har suttit här en
stund och ska snart ta mig lite fika och slå mig ner vid tv:n. vet ni va,
idag är det flera top model på raken och man får veta vem som vinner!!
Yeah jag njuter. Sen ska jag inte göra så mycket mer, slå igen
ögonen i tid iaf. så jag inte försover mig imorgon, då jag faktiskt
ska prata med en viktig person =P


Ja och jag ska säga en sista sak nu:
DU ÄR DEN FINASTE I VÄRLDEN =)
I go crazy when you kiss meeeee! gosis..

Av lina - 10 september 2007 22:39

Jag tycker verkligen ni ska ta er tid och läsa emmas
senaste blogg inlägg på den här adressen: http://dolcevita.tjejsajten.se/blogs/66015/tillsammans-kan-vi-goera-skillnad-.htm


Förstår inte alls vart våran värld är på väg?
Kan inte alla bara inse att det är dags att
förändra, ni personer som gör på det där
förskräckliga sättet, förstår ni inte att ni
förstör världen vi lever i? Hoppas för guds
skull att alla jävlar åker fast, och det är nu!

Av lina - 10 september 2007 14:09

Nu funderar jag starkt på att sluta blogga! Jag är så less nu så jag tror jag dör. För det första så är det folk jag inte vill ska läsa min blogg som läser, jag menar jag vet inte ens vilka det är så vad jag än skriver så är det alltid något. Som tex. när jag skrev om stefan, då var det någon dum jävel som ringde honom och typ fått för sig att han var allmänt odräglig och elak just då, eller när jag skrev om anna att hon luktade illa ur munnen osv för att vi skämtar med henne och hon skämtar tillbaka, då är det någon lume i våran klass som tar åt sig och tror dödligt seriöst att det är hon, och polisanmäler oss. Eller när jag skriver om någon person och jag får ett argt ex/flickvän efter mig, som för några månader sen, eller ja det har vell hänt ett ex. antal gånger.


sen är det störigt att min mamma och pappa läser, uuh jätte störigt som FAN. och att jag inte heller alltid får skriva allt jag gör om dagarna, för endel personer. tärt och bara tråkigt. jag skiter i detta nu tror jag. hejdå

Av lina - 9 september 2007 22:51

vad har jag gjort sen jag skrev sist då? jo en hel del faktiskt.
Ja runt 2 tiden kom fredde och hämtade mig, annie och maja var med såklart. Sen skjusade han oss till birsta city. I bilen så fick jag frågan "lina varför gör du alltid till rösten sådär?" utav fredde, och haha det är fler som frågat det! Endel som inte känner mig tror att jag lespar, bara för att jag ofta gör till rösten när jag snackar (på ett sjukt sätt) och gärna använder "lalala" =) Hm jag skrattade så mycket hela vägen dit så jag fick huvudvärk.


Sen gick jag, maja och annie runt där i olika butiker.
Jag köpte en kjol först som jag älskar! Sen köpte jag en fin klänning, fast ångrade mig och lämnade tillbaka den. Istället köpte jag mig en ring och sen letade vi förbrilt efter mer saker innan vi satte oss och käkade på mc donalds. Haha det var slagsmål om cheesburgarna! Ja vi var där till typ halv 6 då vi vandrade oss till bussen, fick sitta en halvtimme och roa oss, haha ja jag skrattar alltid när jag är med mina älskade puppor maja och annie! Sen tog vi 6 bussen till navet, sen hämtade fredde upp oss i stan. Han skjusade hem mig först och när jag kom hem visade jag upp sakerna för mamma. Efter det har jag ätit kycklingmacka och sett en jätte bra film på tv 4+.


Nu har jag precis städat på rummet och satt på mig ett nattlinne,
dricker cola och dunkar musik från telefonen i syrrans högtalare. det är faktiskt grymt bra ljud! Imorgon blir det skolan. Förresten har jag pengar kvar så imorgon så tänkte jag springa på stan en sväng på lunch rasten också! aja nu var det inget mer för tillfället, vi hörs och ses polare och ovänner.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se