Direktlänk till inlägg 30 september 2007

jävla kukskit

Av lina - 30 september 2007 23:11

Ja då upptäkte man igår att syrran tagit min skinnjacka

med mina 500 spänn i.. illa! fast fick nya pengar av pappa

igår, som jag la i jackan och som nu är BORTA! ÅÅH 1000 kr

åt helvete, blir så jävla sur!!! fast mamma ska lägga ut åt mig

imorgon, jag är glad för det iaf så jag kan få gå och köpa mig

lite kläder..


BLOGGAR IMORGON! nu ska jag lägga mig i sängen och försöka

sova.. bläää för tjuvar, jag hatar dom för det är så äckligt jävla

fult att sno saker!!!!


Jag hjärta dig =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se