Direktlänk till inlägg 28 september 2007

dagens citat

Av lina - 28 september 2007 17:14

Jag sitter i bilen med maja, annie och fredde. Sen blåser jag en jätte stor bubbla så det fastnar tuggummi runt hela min mun. Då säger maja:"ÅH LINA! Nu kan du sätta fast fimparna där så du inte tappar bort dom!!"
- maja tallbergerhaha jao jag tycker det var en smart idé =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

A.s

30 september 2007 14:29

kan inte du knäppa kort på din garderob och lägga ut? du har ju så mycket kläder så då måste du ju ha en stor garderob oxå

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lina - 20 januari 2008 16:23

NUMERA BLOGGAR JAG HÄR: HTTP://WWW.LINATALLBERGER.WEBBLOGG.SE kram kram ...

Av lina - 20 januari 2008 12:30

Bye bye bloggagratis =D

Av lina - 18 januari 2008 15:39

Vaknade imorse, kunde inte kliva upp utan låg kvar och tittade i taket i över en timme. Hade fruktansvärt svårt att somna inatt, låg och grät hela tiden utan att riktigt fatta varför. När jag klev upp grät jag igen, hela tiden. När jag pratat med mam...

Av lina - 17 januari 2008 23:01

Jag håller på att bryta ihop innom mig, på riktigt. Någonting händer med min kropp och det finns ingen gnista alls, det är som att man blivit lämnad sist kvar på jorden. Alla ansikten ser inte något i dig endå, alla bara går där och skrattar för dom ...

Av lina - 17 januari 2008 21:06

5 saker du ser fram emot:- min och andreas lägenhet vi ska köpa - min 18 års dag - körkortet plus bilen - sommarlov - alla festligheter jag och girlsen ska besöka med vanen   5 saker du har på dig just nu: - syrrans mjukisar - bh - andreas peak tröja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se