Alla inlägg under augusti 2007

-

Av lina - 5 augusti 2007 11:51

jag är fast. FAN.

ANNONS
Av lina - 4 augusti 2007 12:56

haha yeas jag är vaken, klockan är 1, är så trött så jag tror jag bryter ihop. Men vaknade av att pappa ringde. Så blir det när man har hemtelefonen på rummet. Nu hör vell alla att jag är vaken, drar igång med musiken och sjunger med för full hals. herregud om jag är trött nu, hur fan ska det då bli om 2 veckor då skolan börjar igen?! HERREGUD! Får gåshud av att tänka på när klockan slår 6 och ska gå ut där i dimman vid e4an för att hoppa på bussen och åka till stan.. Fast, aja ska först på det där jävla uppropet. Och se vad man hamnar med för lustikurrar det här året? blä, får lite ångest över att jag missat ett helt år. Vet i alla fall att jag ska gå med någon jävla kille, som för övrigt är skit lycklig att han ska få gå med mig? hahaha, kul att man är populär bland killarna iaf. Brukar ju vara så, men tjejerna, haha dom brukar hata mig. SOM VANLIGT. hahaha, min död kommer bli att något argt ex eller flickvän hugger halsen av mig. Det är vad jag känner på mig iaf.


Jaja shit same, jag drömde as mystiska saker inatt =S Dom ska vi inte gå närmare på.. Just nu är det ju kanon väder ute, hurra. nu ska jag försöka piggna till och käka frukost. Är as sugen på kaffe.. haha mycket nödvändig information ni fick nu..kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 4 augusti 2007 00:21

Du är den finaste människan som vandrat här på jorden. Vill inget annat än ha dig intill mig. Jag gör allt för dig.

-

tralalala jag är inte trött, tralala, jag ska krypa ner i sängen och roa mig själv =) haha if you know what I mean boys and girls =D Känner att jag ska knappa in några rader först.. För det första så ska jag säga att jag tycker synd om den där stackars hästen, mamma har suttit och berättat för mig. Hoppas för guds skull att lilla dream love iaf hamnar i goda händer.

JAG FÅR DAMP på alla sorgliga låtar jag har på min dator, jag blir fan över känslig och måste börja skriva dikter?! Sån har jag alltid varit, fjantig och känslig. Men vadå? Sån är jag. Måste slå på lite "uh la la la" och komma i stämning =D Fan längtar tills imorgon, ut och träffa lite folk. Har suttit hemma på arslet för det mesta den här veckan, haha, men jag orkar inte något annat käns det som. Prata telefon, sitta vid datorn, se film, kolla i spegeln, kissa, bajsa, äta, bli trackad av the family och umgås med världens bästa lilla syster. Faktiskt så är hon BÄST! Vi är som bästa vänner hon och jag! Vi har EXAKT samma humor, EXAKT samma röst, EXAKT samma temperament, EXAKT samma smak (förutom när det gäller kläder, fast det brukar hon inse och gå lös på allt jag äger). Hon är bäst min syrra. Mins alla stunder vi fjantat oss här hemma, speciellt kvällarna då jag alltid sov på hennes soffa varje natt. Vi kunde ligga och garva ihjäl oss åt att vi hade hicka, och en kväll skrattade jag NON STOP i en hel jävla kvart (ja ida tog tid) och när vi låg och spelade in på telefonen när gisco gav ifrån sig söta läten och vi låtsades interljuva honom. Eller när ida på alla hopptävlingar hon hade barris, skrek som en idiot på banan och FLAXADE med armarna! Hon bara var så lik pappa! Hahaha.. Eller när hon började använda BH, hahaha det är det fulaste.. Hon tvingade mig att prova alla hennes BH som hon lånat av paweena, speciellt den med "dalmatiner prickar" =) När hon var tillsammans med lill jocke eller gångerna då vi lekte "camp moloy" i skogen tillsammans med camilla. Fast roligast var jag när jag var liten, jag var vaken hela nätterna och bakade.. Sen en morgon kommer ida och vill ha oboy, då tar jag fram den största kastrullen vi har (ja tom. jag fick plats i den) och sen häller jag i flera liter mjölk och all oboy jag kan hitta. SEN SÄTTER JAG IDA I ALLT! Sen när hon grinar och ska gå upp så spiller hon ut allt.. haha ni kan tänka er chocken för mamma! Kenneth han knäppte kort, så vi har för evigat stunden =) Haha ida är även helt tokig. Kommer ihåg när jag var ihop med pierre, vi brukade springa runt och fjanta oss med ida. Så en dag spårade hon ut totalt! Hon börjar jaga pierre med en rid piska!! Hon spöar han som fan, och jag står bara o flinar. OCH bara för det så spöar han mig!!? Sen kommer ida med världens största stång och jagar pierre genom hela huset, sen slog hon honom med stången på nyckel benet och hahaha stackarn var helt förskräckt! För ida är farlig hon, hon har jagat mig med kniv, stolar, piskor, vattenpistoler, kvastar, skor.. SPECIELLT DEN DÄR JÄVLA PLAST ÖDLAN HON HADE!! Så fort jag retade henne så tog hon fram den där jäveln och dunkade sönder mig, hahaha den var så hemsk. Kaxa inte med ida säger jag bara, för hon spöar folk än idag. Haha hård som sten, min lill fis. Ja förresten, camilla ja, min livskamrat. Vi har även gjort så jävla konstiga saker tillsammans! Då tänker jag inte på alla gånger vi supit och haft allmänt roligt eller brukar ligga och kolla på bajs filmen. Nej, jag menar tiderna då hon sov på min jätte valross i min fotända, då vi skrattade åt alla i skolkatalogerna och var jätte kära i killar som var 2 år yngre. när vi hade käpphästar (och hon hade den finaste, sherdill hette den faktiskt). När hon jämt följde med mig på alla hopptävlingar och var hästskötare, sprang runt där i regnet. Roligast OCH pinsammast var endå i ånge för några år sen, när hon och ida filmade mig och chiqen. Min största motståndare var lillstrumpa, haha. Chiqen hade vägrat ut sig på samma hinder i alla klasser, nämligen giraff hindret. Sen när jag klarade det hindret hör man ida stöddiga röst på filmen "haha nu vinner lina. Det här är bara en lokal tävling, haha nu ska dom få se" och sen när jag går i mål hör man henne skrika "BRA LINA!! DU ÄR SÅ JÄVLA KUNG! FAN VAD STOLT JAG ÄR ÖVER DIG!!!" varpå alla skrattar som idioter i bakgrunden och jag pekar fuck you mot kameran. Sen i andra klassen då dom står och skriker "KOM IGEN NU LINA OCH BANANEN!!!".. Samma kväll när camilla och jag ska bo på hotell där i ånge så skrattade jag ihjäl mig åt att hon gick likadant som min mamma, hon fattade ingenting och fick gå fram o tbx tusen gånger medans jag låg och skrattade tills jag fick kramp. Sen låg vi där i sängen och hoppade, gjorde knull ljud och retade grannarna =) Nu mera brukar jag och camilla skåla och prata sex ständigt. Snygga magar och stora kukar, hahaha camilla du är fan en dåre som mig =) Fast glömmer aldrig när vi lurade mormor att vi rymt och blivit jagade av en kniv man, haha då hade du slagit huvudet i en sten och jag sprungit för livet. Fast vi ljög, bara för att få se när mormor mimade åt allt vi sa (hon gör jämt det när man pratar allvar). Sen körde vi alltid "onda ögat" på alla konkurrenter på hopptävlingarna. Fulast var i östjämten när vi gick och hittade på att vi hade massa SM hästar, haha skrek och gick ann där så jag vet inte vad. Har film på när jag, camilla och ida är i hassela med familjen o mormor o morfar. Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den, vi hittade nämligen ett spök hus och bad morfar spela in en film. Eller när vi skulle åka pulka, ser man camilla komma i full fart och skriker, sen kommer jag med snowraseln och åker rakt i ett hopp, så flyger jag över camilla =D sen kommer ida, först skrattar hon, sen försvinner hon ur bild rakt ner i skogen. Sen hör man den välbekanta stämman, hahaha grinade för tusen ungar. Fast bäst är filmerna från när jag och camilla är riktigt småa, när jag var emil (ja jag hade "mysse" "bysse") och camilla var lilla ida. På tal om det, jag ville vara kille när jag var liten.. JA det är sant!! En dag hade jag åkt med morfar till hans jobb, när jag hoppat ur bilen hade morfar kollat på mig förvånat och frågat "men lina vad har du i byxorna?!" då svarade jag "en snopp!" fast det faktiskt en pinne.. hahahaha som stog rakt ut! Sen springer vi runt där och morfar filmar medans vi saboterar hela gården. Sen alla gånger vi vart på öland, vi döpte alla djur på bond gården och speciellast var stora bocken bruse =) Sen satt jag och stor bölade på golvet varje gång vi skulle åka hem, trodde nämligen att det bara var jag som tog hand om djuren(A) fulaste djuret var endå "suris". En jädrigt arg anka som bara skrek och jagade oss, trotts det så retade vi upp honom till max och skrek sen som idioter. Haha på tal om max, kommer ihåg när jag och camilla hittade max:s hemliga dagbok. HAHAHAHA. Fast det ska jag inte berätta mer om. Sen var jag dödligt kär i kim på hela lågstadiet.. huuva, sista sidan i min dagbok (som jag och maja hittade för någon helg sen) står det "kim sa nej när jag frågade på honom, han sa att han inte var kär i mig.." och sen hade jag inte skrivit mer =') stackars mig! Hela dagboken bestog av hur många gånger kim flätat mitt hår på lektionerna, suttit brevid mig, kramat mig, hållt min hand eller gången då vi var på klass resa då vi hånglade i kojjan =) hahaha..


Oj, nu blev det lite mer rader än jag tänkte mig.. Men måste skriva mer =) Maja och annie då, dårar! Vi har så fruktansvärt roligt tillsammans!!! Hela min skolvistelse har jag varit med er. kommer speciellt ihåg på dagis då maja och evis samlade skräp och hur stolta dom var när dom hittat en parfym i nått dike! haha dom är så söta. Och sen lekte vi alltid med hästar, jag och maja hade nog mest hästar av alla. som vanligt. Vi byggde stall och hade hopp tävlingar, matade dom med ris och makaroner. Sen kommer jag ihåg hur sur vi blev när lonkan berättade att när hennes syrra flyttat så skulle hon få hennes rum, och då skulle hon bygga stall i hela rummetåt sina hästar =D hahaa.. vi byggde stall med video filmer om någon undrar.. Haha annie och jag gick spec. matte hela högstadiet, vi hade våran perversa lärare ÅKEEH, och han fick snabbt namnet "mannen, myten LEGENDEN!". Sprang runt där och hittade på fula namn åt alla i 6:an och 7:an. Så jävla taskiga var vi =) Elakaste jag gjort var när vi skulle ha bad på jympan, när jennie var i duschen så snodde jag hennes BH. Hängde upp den i korridoren på hennes skåp, och hon hade silikoninlägg i BH:n så då hoppade jag och johan sönder dom så allt silikon rann ut i korridoren. Det första hon sa när hon kom upp var: "det är säker du lina!!" haha nej nej sa självklart jag.. Sen gången då annie och jag låg raklånga i klassrummet och bara as flabbade åt INGENTING. Sen sprang vi på toaletten och rullade in annie i tusen pappersrullar, sen lekte hon toa mumien =) hahaha! Sen när vi varje dag efter skolan smög in i köket och snodde alla cocos bollar o festisar, tog cp hissen ner och åt som grisar. Fast, en dag kom dom på oss.. Då skyllde vi på johan (A). Alla gånger vi blivit jagade utav pär, hahaha han hatade oss. Vi kom jämt för sent och vi pratade JÄMT. Eller gången då vi stack in i det "förbjudna området" och satte oss på taket med salle och emelie =D hahaha.. Eller när jag stog och dansade på bordet med mina gångjärn rakt ut, hahaha fulaste bilden ever som maja knäppte =) En sak jag måste berätta var när vi skulle trä på kondomer på ett provrör när vi hade NO, haha så säger en viss kompis till mig "hurrni det här blir lätt, vem har inte gjrot det här förut?!" sen sätter go ungen på den åt fel håll o allt =) haha men jag älskar dig endå.


Japp, jag spårade ut. Tänkte tillbaka för mkt. Men, som sagt, mina närmaste här livet: ida, camilla, maja och annie. Woho vilka girls! än idag står vi här, och mer dagar ska det bli. gonatt folks!

Av lina - 3 augusti 2007 17:43

Jag känner mig så jävla snygg just nu, jag vet inte varför, jag bara gör det. Har stått för mig själv framför spegeln i säkert en halvtimme och njutit, för när man väl har den här underbara känslan av hur snygg man är, DÅ SKA MAN TA VARA PÅ DEN =) Haha, men skippa det där "lina vem är du? bäst i världen bäst i världen!"... För då kanske du dör av förnedring =)


vad gjorde jag igår då? jag fixade mitt löshår sen gjorde jag inpackning i mitt egna, städade rummet, åt god middag, pratade med maja och när jag duschat så tog jag en påse chips o en cola. Såg cirka 3 filmer, as roliga allihopa. Sen låg jag vaken pga. en liten sak =P Säger bara: stackars!


Imorse vaknade jag först vid halv 10 av att mamma skulle ha med mig på stan, men eftersom jag somnade runt 5 så orkade jag verkligen inte. Vaknade av att alla kom hem igen från stan, tog några bloss med syrran och käkade frukost. Sen har jag pratat i telefon med maja, blidde inget party tonight, vilket jag inte är direkt ledsen över. Jag orkar inte helt enkelt! Imorgon ska vi iaf grilla hemma hos katt-fredde, så det blir nice det får man hoppas =) Vad ska jag göra nu då? Hm, har iaf lyckats sminkat mig och duschat, sen har jag plockat upp lite kläder.. Så, jag ska sitta här tills vi ska starta grillen. Fett nice middag like always, haha jag älskar mat!! Sen vill jag mysa ikväll, yeas. Får vell hoppas på det bästa =) Sugen?! Nerå, finns bara en person jag vill mysa med, you know It.


Dags för lite mer mange schmidt - giftig, KUNG GUNG LÅT.kram från en myre bo

-

Av lina - 3 augusti 2007 00:25

en fin text:
Men jag har tappat hoppet om det ni kallar äkta kärlek.
Jag vet att du söker, ensam i mörkret, sitter och väntar tills känslan går över. Vill men vågar inte ta det första steget för det skrämmer mig, jag vet att du finns där någonstans fast jag inte känner dig. Vill ha någon som värmer mig och någon som älskar mig tillbaks och söker du mig älskling så väntar jag. Tiden har gått och kärleken är ett minne blott jag finner inget hopp men ärligt så vill jag inte minnas nått. Kommer jag hitta någon, jag vill se in i framtiden.


Långa dagar utan nån att krama om, ingen kärlek för jag saknar sån. Har aldrig hittat den rätta vägen, för jag saknar det ni kalla äkta kärlek.


Är ensam nu men det kan hända att vinden vänder, jag har väntat med ängsla men det verkar som om inget händer. Är och förblir ensam, väntar på att vindarna ska vända. För den erfarenhet av kärlek som jag har är inge vidare, har gett bort mitt hjärta två gånger men båda gångerna fick jag knivar i de. Jag säger emot för jag vill ha nån, jag vill ha nån att krama om att dela min glädje, att dela min sorg med. Men står ensam kvar efter att alla begett sig hem, samma sak igen, förblir utan hjärtevän. Ensam hem till min kudde och säng, allt går om igen, samma känsla varje dag.


Finns det nån där ute som är lika ensam som jag är? Jag hoppas och ber att kärlekens vindar vänder snart.


Tröstar mig med skrivandet, mitt liv går vidare. Jag vet att du finns där någonstans, bara det att jag inte känner dig.

Av lina - 2 augusti 2007 20:06

HAHA fredde påminde mig nyss om en jävligt clear sak jag uttalade mig om i helgen..


Jag, annie och fredde satt och skämtade med varandra om att dom skulle sova under husvagnen. Då börjar jag och ska dra ett jädra skämt (tyckte jag):


"Ja men då lär ni ligga och sexa er där under så det ekar i hela avgas systemet på husvagnen!" - Lina "fimpen" Tallberger


hahahahahahahahahahahahaha.. FY FAN VAD CLEAR JAG ÄR! Någon som hört talas som en husvagn med avgas system?=) JAG Ä'R EN DJÄVUL PÅ SKÄMT JAG!

Av lina - 2 augusti 2007 14:56

Jag mins inte riktigt vad jag gjort sen sist jag bloggade, men jag vet iaf att i förr går kväll så satt jag och snackade med lite folk på msn, umgicks med ida. Vi åkte på statoil och hyrde "linas kvällsbok". Jag såg även den på bio med Jora, fast jag tyckte vi kunde se den igen. Haha egentligen suger filmen, men vi skrattade ihjäl oss. Sen på natten bestämde jag och en person att han skulle sova hos mig. Så han åkte till mig vid typ halv 2 =O Men vi kände oss så ensamma så vi tänkte, då kan vi vara ensamma tillsammans =) Sen när han kom hit så fick vi smyga i mörkret, för han är så himla rädd för min pappa! Haha sällan?! Men när vi misslyckades med att kissa på toaletten så gick vi upp och la oss i min säng istället, vi låg vaken ett bra tag och pratade om allt möjligt. Han om sina problem och jag om mina =) Stackarn är så deprimerad så det är inte klokt. Hm vi somnade kanske runt 4 på morgonen.


När klockan slog 7 vaknade vi, då hade han försovit sig =P Vi sa hejdå så somnade jag om igen, haha men jag hörde hur fågeln skällde på honom på nedervåningen =) sen när jag vaknade igen så fikade jag och väntade på ida. När hon kom så flummade vi mest runt. Sen sätter jag mig vid datorn och ska ta det lugnt, då är det en tjej som addar mig. Frågar snällt vem det var och fick en chock när hon sa vem hon var. Sen satt jag där och fick typ RÅ DAMP!!!!!!! Jag skrek som en galning för hon retade upp mig till max, kallade mig för tjock och att jag härmade hennes kläder =S Det värsta av allt var när hon skrev det där om "du kommer aldrig få honom för du är så jävla ful!" Då ville jag bara berätta. Men gjorde inte det, jag ropade ditt ida istället som satt på sitt rum. Då började jag hoppa runt och skrika o dra i henne för jag var så JÄVLA ARG! Sen skrev den där tjejen att hon skulle dra och se tv?! Men då började jag undra, för jag vet att hon inte ens är hemma. Men sket i det utan avreagerade mig med att skrika för ida. Då skrattar ida och säger "hurru lina jag kan inte hålla mig, DET VAR JAG SOM GJORDE EN FEJK MSN!" och fyyyyy fan jag trodde jag skulle döda ida, jag hoppade upp i luften och slet runt allt i rummet =D hahahaha. FAAAN IDA! Sen när jag lugnat ner mig såg vi tv ett tag innan vi drog upp och spelade ett kung spel =) Haha vi satt och skrek som idioter för oss själva åt det där spelet =) Sen såg vi på typ 3 filmer tills klockan var runt 4, då somnade jag till den 4:e filmen.


Vaknade för en stund sen, ska ner och fika strax. Tänkte bara lägga upp lite fler bilder från yran, som jag glömde lägga in i förra inlägget. Idag ska jag fixa med mitt löshår och shit, har inte orkat sen jag kom hem i söndags.

Du är så jävla fin, jag skulle göra allt för dig! Jag lovar och svär..

- - - -


Haha, andreas har somnat och jag sjunger typ opera..


okänd, björk och jag =) Sällan mina poser..


haha, jag från min bästa sida =)


Katt-fredde och annie med hennes mäster telefon =)


Jag håller på att drunkna i ölen =)


Haha, var tvungen att lägga ut den här bilden på andreas =D

-

Av lina - 1 augusti 2007 16:53

Jag tycker om dig.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se