Alla inlägg under augusti 2007

Av lina - 8 augusti 2007 12:39

Ja igår kväll grillade vi, käkade och sen spårade jag och ida ur totalt! Men roligt var det. Spelade in filmer med våra egna danser till "jag är inte gay" och "hon måste va en hora" =) hahaha jag har sagt det förut o jag säger det igen: vi är lika varandra in i minsta detalj. Ja sen ställde vi oss upp på stolarna och stog och sjöng till mange och glassigt. HAHA självklart så åker en viss person förbi då, jag och ida kunde bara inte sluta =D Så han vart helt till sig =O Jao sen så såg vi vell film, fläskade i oss chips. Efter det fick vi gö massa jobb innan vi äntligen fick slappna av. Senare på kvällen promenerade vi till bommen för att möta jacke. Det var ju fullt med moppe gäng överallt.. Fick DAMP, eftersom jag fick gömma mig i luvan 24/7!


Sen träffade vi jacke och vandrade hela vägen tillbaka. när vi kom hem igen så satt vi ute på balkongen med tända ljus och spelade kort samt listen to the music. Som vanligt så vann jacke ALLA gånger, och jag kom sist alla gånger =P hahaha jag suger. Sen satt vi vid datorn och skrattade åt en viss person =) Nä när klockan vart efter 12 så skulle dom sexa sig.. Så då fick jag inte vara med dom mer!! Chyst då. Vaknade även mitt i natten av att ida stog med cigg och frågade om jag ville göra sällskap, haha fuck nooo..


Ja ida har sån jävla tur som träffat jacke, den killen är verkligen kung! Varför har jag aldrig sån tur att jag träffar en mogen jävel?! Ja iaf. hoppas ni aldrig gör slut, det skulle bli så sorgligt då =(

Aja, imorse hade jag lovat att väcka jacke vid 9 sen somnade jag om igen. Vaknade upp för nån timme sen, har käkat pannkakor och städat balkongen med ida. Nu är det time for some smoke! Fan, orkade inte åka in till stan igår, MÅSTE göra det imorgon. Måste köpa ny klänning så man blir extra snygg you know ^^


Dagens citat: Jag frågar felicia "tycker du jag är fin?" då svarar hon: "Ja jätte fin, jag älskar dig lina!" åååh, jag blev alldeles till mig. GULL UNGE!

 ---
Jag saknar dig


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 7 augusti 2007 15:54

Japp jag och ida har världens plan nu =D Pappa kommer hem med solstolar och bord åt oss och dom ska vi ha på VÅRAN balkong =D sen har vi fixat sterion nu och det kommer bli så perfekt =) hurra! nu ska vi fixa det, hejdå!

---uppdatering igen---
Ja satan det vart hyfsat nice på balkongen! Drog ut bord, blommor, ask koppar, ljus och annat nice. Jao ikväll ska vi inviga balkongen, höhö jacke ska vara med han å. För er som inte fattar så ska vi grilla, dricka och hare bra. Sen när natten kommer lär vi testa anden i glaset igen, hoppas vi får kontakt med farfar igen. Det är fan det mest underliga jag vart med om i mitt liv, när vi fick kontakt med farfar på ridlägret det vill säga. Och ingen fuskade, för ingen kände till farfar. Damn, eller så misslyckas vi helt. Men det gör inget, för vi har chips med dipp och en kung film på lager. vi hörs senare! Ps jag ser ut som en liten flicka med alla mina fräknar jag fått, får jämt det när jag solar mycket =)

ANNONS

-

Av lina - 7 augusti 2007 15:37

Jag skulle uppskatta om ni som kommenterade kunde skriva era namn, det är bara så mycket lättare. För det är så himmla bökigt för mig att söka via ip-adressen =) Ni ska inte tro att ni är anonyma bara för att ni inte skriver erat namn, smartisar =D

Av lina - 7 augusti 2007 13:27

Jao, det är så att jag legat ute och solat mig. Men jag blir så störd på alla traktorer som håller på att bygga, dra, gräva...... Dom lever satan! Är även less på låtarna jag har på mobilen, så, jag ska lägga in nya nu tänkte jag =D


Faktum är att jag är smått tveksam till helgen, jag vet inte om jag vill åka till stockholm eller till gävle cityfest. Morsan tror även att jag ska ha fest hemma som sist, haha no way mamsen =) Men okej varför ska jag åka till stockholm? Joo för där ska kungliga kung konrad kvala sm och kanske tom. gå med till sm final!! Vi ska bo på hotell, kolla på dom vi känner under alla tävlingar och umgås. Varför ska jag åka till gävle? Höö, har inte ens några bra altenativ. Haha jo, för att mina vänner vill det. MEN hur tärt är det inte att sova i tält? Jag hatar att tälta för det luktar så konstigt =P DET LUKTAR TÄLT. Och sen kanske det kommer spindlar och myror, då kommer inte jag kunna sova =S HATAR SMÅKRYP! hms, men men det skulle säkert bli roligt endå.. Får vell tränga in mig hos några okända i smyg =D haha nerå.. så vågad är jag inte. Vi får la se vad jag väljer, har inte direkt gott om pengar heller =S Förmodligen väljer jag stockholm.


nu ska jag ladda in låtar. cya!

Av lina - 7 augusti 2007 00:25

hipp hipp hurra nu är det en halvtimme sen det var en ny dag ^^ haaaa nödvändig jag är..


Men, jag fick nyss ett samtal.. Ett samtal från en.. ehm vad ska vi kallade det? En föredetta speciell person. Damn, jag vill inte träffa dig - även om jag vill. shit, varför ringde du?! Jaaaaag vill inte, men endå vill jag. Gud, vad ska jag göra? Brukar titta på gammla filmer, eller ja gammla o gammla, men endå för mig är det gammalt. jaja till sak: JAG KOMMER KNAPPT IHÅG DIN RÖST. Vill inte komma ihåg den heller, samtidigt som det pirrade till i magen när jag såg att det var du som ringde. Jag har lovat mig själv att inte gräva vidare i det gammla, ingenting blir bättre av det och jag vet att allt blivit för fel mellan oss för att dra upp det igen. Förlåt, men jag tackar nej. Ha ett bra liv, fortsätt att inte tänka på mig, för jag tänker inte tänka mer på dig nu. Så, stark jag är! =D Nu vart jag stolt över mig själv. Låt mig va, för idag är en sån dag som är FETT BRA. hejdå för alltid nu "vännen" =) Var beredd på att om du ringer igen kommer jag trycka bort dig. Och skika inte sms, för jag kommer bara radera dom. En gång otrogen, alltid otrogen.


Jaja, fuck yeah jag är inte ett dugg trött heller! Jag är hårt pigg! Sitter och diggar soft music on my media player =) Haha jag är så jävla skön tycker jag själv.. Ikväll har jag umgåtts med mamma, suttit ute och druckit vin. haha eller ja hon drack vin, jag fick dricka cola. Min mamma är bäst hon, faktiskt.


Kan jag få bli trött nu?! Det funkar inte för mig att räkna får.. haha ja just, maja var så jävla rolig i lördags: "lina jag är ledsen det där med bäst i världen funkar inte för mig!!" och då svarar jag: "haha men maja testa igen det ska funka!!" hahaha och så kommer seriösa svaret "AH OKEJ! Brb då, ska testa igen nu!" men guud =) hon är så skön maja. För övrigt så saknar jag go linda, damn så länge sen jag träffade bruden nu! Och paulina saknar jag, OCH CAMILLA SAKNAR JAG! fan, nu har hon gått o skaffat kille och då ligger hon hellre o knullar än dricker kaffe med mig =D haha svikare! men aja, hade jag haft en kille hade vell jag gjort detsamma.. Det var ju inte så länge sen satt.. Jag brukar ju vara väst på sånt =) som mitt på min födelsedags fest drar jag in honom på toaletten och kör hårt, haha sen hör man alla utanför "vad fan är det som låter?! hör ni hur det bankar i väggen!!" sen såg man handtaget "upp o ner" =) Eller när stackars emma var med mig och jora, sen hamnade vi som vanligt under täcket och när vi var klara var hon borta, haha hade tom. lämnat dörren öppen =P Pinsammast var endå när jag och jora låg i vardagsrums soffan och sen kommer mamma o pappa hem och ser allt!! Men ne ennu värre var att det var porrfilm på =) haha jag är fan gränslös.. får ta o skärpa mig =) hihi


ajaaa, orka skriva mer. jag spårar endå ut! cya imorgon tjockisar och smalisar o allt annat jävla folk..

äh

Av lina - 6 augusti 2007 19:11

Det enda jag gör är att gå runt o hoppas på att du ska ringa.
---
shit same, ska ta en rök nu tänkte jag. Hela dagen sen jag kom hem har bestått av att ligga ute på en solstol sen på balkongen. Har blivit brunare iaf. Sen har jag lagat middag åt mig själv (ida dissade min middag). Tänkte som vanligt ta lite bilder, men näe då har jag ju självfallet lånat ut USB kabeln. damn it! och nu åker tina o ida, trala alone again. fan vad jag SVETTAS!! nu är jag alltså på dåligt humör. Är less, irreterad, orolig, besviken.. ÅÅH, jag blir tokig! Fan för dig.


Jo förresten, ska nog jogga en runda ikväll. Förmodligen lär jag inte orka hela vägen, men då kan jag ju alltid promenera halva.. eller hela =) höhö, jag är inte så jävla aktiv jag eller!


kram från en myre bo

Av lina - 6 augusti 2007 12:32

Igår när jag kom hem och hade bloggat så somnade jag i sängen, sov någon timme sen vart det grillning. Så jävla gott! Sen såg jag tv och pratade i telefon. Avslutade kvällen med en film som var as bra och sen sov jag sten hårt och skönt. haha!


Imorse ringde maja och väckte mig vid 10, klädde på mig, tog en macka och vandrade bort till hellsen. Det var så jävla varmt, men jag gick så fort så det tog bara 5 minuter. Sen satt vi och snackade om allt möjligt, rökte och sen slog vi på barnkanalen. När mumindalen var slut så gick jag hem, nu sitter jag här och svalkar mig med lite cola =D haha sällan. Ska snart ner och käka lunch, sen får jag se vad som händer ikväll. är slö som ett as i alla fall! Imorgon vill jag på stan och shoppa, var fan snart 3 veckor sen sist.. Vill äta på donken också, var så jävla längesen =P


Glöm inte att besöka min nya mode blogg: www.linasgarderober.tjejsajten.se! Den är fett nice. Tack och hej leverpastej.kram från en myre bo

Av lina - 5 augusti 2007 12:03

ah exakt, har lite o göra så då kan jag lika gärna blogga om natten som gått. En... eller näe det var inget =S


Igår var iaf mammas kompisar här och åt surströmming, stank fitta =) Haha sen satt jag och visade upp killar för mamma och anette, haha då tyckte mamma att lunta var sötast iaf =D joo men du är ju det gubben! Jao sen fick jag damp efter att maja och annie inte hämtade mig, fast sen kom skjusen iaf. stackars kille som blev utsatt för pappas och anettes sällskap =D hahaha... Ja vi åkte iaf och satte oss på puben i bommen, annie och katt fredde satt o käkade, sen bjöd fredde mig på öl =) sen när jag fått mitt självförtroende på topp (!) efter att olle som vanligt ska kommentera min outfit haha, så gick vi hem till robert. satt och fjantade på, var hårt nöjd för att han hade låten giftig, haha satt och sjöng där men sen förstörde annie freden med att sätta på alla hamsterpaj filmer, hahaha "schhhhh!!!! kan alla uppmärksamma?!" annie, give up =) haha. ja sen packade vi in oss i bilarna och drog ner till juniskärs café. Det var inte så svårt att komma in där, sen gick jag och maja på cigg jakt. Vi lyckades till slut, efter att vi stött på allt för många gubbar och tanter utan cigg =D haha. Sen träffade vi vell massa folk där som vi kände, satt med murtsson, oscar och mattes mamma ett tag innan jag blev uppbjuden till dans. hahaa, sällan jag och björklund ska dansa. men jag dansade inte, jag flög. hahahaha.. ingen ville hjälpa mig heller!! sen vart annie as förbannad, haha jag träffade nämligen måddan! hennes morsa det vill säga. Vi tog grupp bilder o allt, haha. sen räcker det, vad jag gjorde resten av natten får ni tänka ut själva. höhöhö.. =)


Imorse kom iaf katt-fredde o annie och hämtade oss, vi drog hem till murtsson o hämtade honom innan alla drog till kronans för att käka. sen kom maja o matte också, haha matte stackarn som var lite sne igår natt =) fast är stolt över att det inte var jag som bölade inatt iaf! Sen när vi käkat oss mätta fick jag skjus hem, och nu sitter jag här. Tralala.. dricker coca coooola, det är fett bra det! come on come on love is all over me.. nee jag ska alltid hålla på o spåra ur.


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, egentligen hatar jag detta. Men endå inte. För du är så jävla jävla jävla fin fin fin fin fin fin.kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se