Alla inlägg under augusti 2007

-

Av lina - 13 augusti 2007 13:51

Hur underbar är inte den här låten? Inte bara för att han är så jävla söt alltså =)

ANNONS
Av lina - 12 augusti 2007 18:37

Yeah, måste börja med att säga följande: Är jätte glad att jag hängde med familjen till stockholm/täby i helgen istället, käns så himmla bra =)


Ja på fredag morgon kom mamma in och väckte mig vid 4 på morgonen.. vägrade ta mig ur sängen och ida jagade mig och jacke ur sängarna.. haha! sen hoppade vi in i bilen och drog iväg. Hela vägen upp satt jag, jacke och ida o fjantade oss. haha dom övriga fick damp på oss.. stannade och käkade frukost innan vi åkte vidare. När vi var framme slängde vi in sakerna i rummet, som var jätte fint! Bodde på park hotell. sen tog vi bilen ner till täby galopp bana direkt, det var där det var ponny SM. Vi tittade på dom vi kände i cupen innan jag och ida hälsade på konrad. fan jag fick tårar i ögonen!! Han var så jävla fin, snygg och söt! huuuva.. samma gammla gull ponny som slängt runt med mig och ida här hemma. Sen var det kval 1 i SM, det var uppehåll precis när det började.. men tro på fan att när albin och konrad skulle hoppa så började det ösa ner!! Jag, jacke och ida trängdes under ett paraply o jag försökte filma så gott det gick, blev helt jävla dyng sur vill jag lova!! Dom var så jävla jävla bra, han är inte dålig den hästen! Fast dom gjorde en miss när han hoppade för högt så albin tappade tyglarna och missade ett hinder. Sen drog vi upp till hotellet direkt. När det slutat regna så fixade vi oss och hoppade in i varsin taxi mot grönalund. Där vräkte jacke i sig korv innan alla drog in och pappa köpte åk biljetter åt oss. Mamma o pappa drog till restaurangen medans vi åkte sönder alla karuseller =D haha först åkte vi den där nya, flygande kvasten. Jag och ida grinade för vi var så rädda, satt med benen i luften även!! Sen fick jacke åka själv, hahahaha han såg så jävla rolig ut! sen drog vi till berg o dal banan. haha jacke fick sitta med en liten kille, så frågade han: "äre roligt att åka karusell?" varpå lill killen svarar helt hysteriskt: "JA FY FAN! Har fan åkt den här 10 gånger nu!!!" haha. fan vad jag skrek.. Ida grinade nästan och skrek att jag var en jävla idiot som slitit upp henne =D När vi avklarat den så drog vi till mamma o pappa som skulle försöka vinna ett jätte stort pingy gosedjur åt felicia (hon älskar pingy). Pappa förlorade 3 gånger även om vi köpte typ 6 plattor varje gång. Sen drog dom och käkade medans vi köpte fler åk biljetter och vet ni vem vi träffade då?! KEN RING FÖR FAN =D fan ida vart helt hysterisk när vi såg att det var han. Fast jag skämdes mest =) drog till springande musen. För övrigt träffade vi på stockholms största fjortisar där, höhö.. dom kollade snett som fan, men det var nog mest för att deras turk killar kollade ni oss =D hahaha.. När vi hoppat i vagnen så börjar han som sköter karusellen att flörta med mig och vinka dit sina kompisar, haha fan vad pinsamt det var. Sen åkte vi som fan.. hahaha jacke såg lika nöjd ut på alla bilder, fast jag såg ut som en skrikandes apa och ida höll bara i huvvet hon =D hahaha! Sen drog vi till mamma och pappa som snackade med någon fiskare i vattnet brevid ute serveringen. Vi betällde världens godaste kyckling burgare med chili sås och vitlök med pommes. Jag vräkte i mig innan vi drog med mamma och pappa för att göra fler försök till att vinna en pingy! Slutade med att pappa till slut fick köpa alla plattor där, haha så vann vi. Det gick över tusen spänn på den där jävla pingyn =D fast mamma vart så jävla nöjd, haha. Sen åkte jacke en äcklig jäva karusell.. Ida och jag drog till lustiga huset, hahaha höll på att skratta ihjäl mig för idas kjol blåste upp inför alla =D huuva vad yr i huvudet vi vart av det där lustiga huset, villade bort oss och värsta av allt var när vi gick i det randiga rummet, kändes seriöst som att vi var as packade!! haha jag ramlade omkring där i 10 minuter innan vi kom ut! Sen åkte jacke fritt fall och för dom sista biljetterna tänkte vi åka berg o dal banan igen, då åkte pappa med oss =D =D haha fan vad roligt det var. Pappa såg så jävla rädd ut, kunde inte låta bli att skratta! Efter det frågade vi pappa tusen gånger om hur det kändes, han tyckte det var as roligt han! Sen tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Pappa och mamma satt i baren medans vi drog o köpte chips & dipp på statoil. Sen satt vi o drack, jacke hade med sig as god drink mix =) Spelade kort som vanligt, och som vanligt förlorade jag ALLA gånger =( Sen sprang vi runt där på hotellet och hade jätte roligt. Senare vart det värsta draget på hotellet, haha vid 4 stog hotell personalen o skrek åt alla som satt ute och söp o slogs så borden flög! fast slutade med att polisen fick komma! =D jaja sen sov vi.


På lördag morgon ringde mamma o väckte oss, jag och ida käkade frukost medans jacke sov. Det var as nice, som alltid med hotell frukost =) Sen gick vi ner med mamma till SM tävlingarna igen. Hälsade på konrad och dom andra. För övrigt så är albins pappa så jäva snygg, haha han är så jävla nice!! =D Sen käkade vi lunch, köpte öl gjorde vi också, mamma vågade även inte gå någonstans med den. Sen kollade vi på kvalet i mountain horse cup, isabella kom med till finalen! Sen kom jacke o ida ner, vi kollade runt lite och sen vare dags för kval 2 i ponny SM. Fy fan i helvete vad nervösa vi var när det var konrads tur. Mamma drog mig i håret, jag klämde sönder idas hand och alla var med i minsta detalj! Dom var så fruktansvärt jävla duktiga! Konrad hoppade som en studs boll =D När dom gick i mål skrek vi som galningar. Sen när kategori B var klar så vare nån idiot som kom och påstog att konrad rivit 2 hinder!! Fast eftersom ritterna filmas så visade det sig att han inte alls gjort det =) sen drog vi till hotellet. Ida och jag duschade, jag hade blivit as röd på brösten.. det var fan 30+ grader ute! Sen fixade vi oss och vandrade ner till tävlingarna igen för att se kategori D. Fy fan vilka ponnysar säger jag bara! Fast endel borde fan inte få ha häst.. Tänker inte nämna namn, men man beteer sig inte sådär som den personen gjorde! När det var slut gick vi upp till hotellet igen. Sen såg vi film innan vi drog ner till restaurgangen och baren. Jacke låg och sov han, ville inte äta något =S Jag, mamma, ida och pappa beställde varsin entrico med rostade potatisar. Fruktansvärt gott var det. När vi var mätte drog vi en rök innan vi väckte jacke, han drack öl och vi drack lite vi med. Sen drog vi till statoil för att köpa chips. Då kommer det fram massa stockholms killar som var hur mongolida som helst! Vi bjöd dom på en cigg och sen började dom fråga jacke vilket lag han hejjade på. Vi lurade i dom att vi älskade djurgården, haha fulla jävlar. Sen när vi började gå så skrek dom i bakgrunden "HATA DJURGÅRDEN!!" då vänder jacke om och går mot dom, sen knuffar han ena killen och frågar va fan han säger. Alla blev as rädda för oss, hahahaha! Jacke var så jävla roligt: "aah jag ger dig en varning grabben, passa dig annars mosar jag dig!!!" hahaha fan vilken respect. När jag ska gå in och handla en dricka så stöter jag på en kille som typ säger "wooow!!" och sen hämtar han alla sina kompisar som står o kollar in mig. Fy fan vad jag skämdes, låtsades att jag inte såg utan sprang ut! haha. Såg även min älsklings bil där utanför, fy fan vilken skönhet! Sen spelade vi kort och denna dag vann jag ALLA gånger =D huhu. nöjd! Sen såg vi en äcklig film och efter det sprang jacke på toaletten o spydde stackarn. haha han envisades med att han bara ätit för mkt dipp, men vi sa att han var för full =D hahaha. Ja sen somnade vi till någon film vid halv 3.


Imorse vaknade jag vid 8 av att mamma ringde, fast ingen ville äta frukost med mig.. Så fick äta själv!! Sen hoppade vi in i bilarna och drog ner till tävlingarna igen. Idag var det alltså Finalen i svenska mästerskapen OCH KONRAD VAR MED =D fy fan vad underbart. Vi var på tårna hela tiden. Drack kaffe och drack massa cola, var hur varmt som helst denna dag också. Sen tog jag och syrran en promenad och snackade med konrads ägare =) Sen vandrade vi bort och kollade på alla terräng hinder, satan vilka grotäska jävlar!! Sen startade konrad först av alla!! Banan var hur svår som helst, maxad och grejer. Fy fan vad vi var med! I varje språng hoppade vi på läktaren och jag höll i ida så hårt jag bara kunde! Han rev ett hinder och red förbi ett, men fy fan vad han hoppade! Speciellt i 3-kombinationen, jävlar vilken häst =) Vi jublade som satan när han gick i mål. Sen följde vi hela kategori B, det blev två stycken till omhoppning om guldet. Fy fan vilken stämning det var, jag fick fan gås hud. Alla var med i minsta detalj när dom små tjejerna kämpade! Och jävlar vad vi jublade och skrek när guldet var klart. =) Sen hoppade vi in i bilarna och åkte hem. Stannade o käkade först också, gottigott. Sen satt vi och sjöng till gammla låtar i bilen.


Jag kom hem för typ 1 timme sen, har packat upp osv. ska ta en dusch nu och hälsa på felicia som bott hos mormor o morfar sen i torsdags =) Hoppas hon gillar sin dyra pingy =D haha. Imorgon ska jag på stan med maja, mysigt. Ska lägga upp bilder, men jag har inte fått tillbaka min USB-kabel.. Är hyfsat irreterad!kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 10 augusti 2007 00:19

fuck yeah.. Ska sova snart men tänkte blogga lite först. Idag åkte jag in till stan med mamma, ida och felicia för att käka på max. När vi ätit klart så åkte vi hem till mormor, pratade och drack kaffe. Sen lämnade vi av felicia där och sen skjusade mamma mig hem till linda. Jag gjorde mig klar sen tog vi bussen till stan för att möta jennie och dom andra. Vi träffade fotografen, som för övrigt var jävlig snygg =D Sen åkte vi på fest hos jennie med dom. Fast linda och jag satt helt nyktra och pratade bara med fotografen. Vi kom fram till massa olika teman på fotograferingen och det slutade med att vi fick massa kom ihåg listor och att vi ska använda ketchup & senap, vara nakna och i underkläder. Herregud linda vart vettskrämd hon! Mig spelar det ingen roll, så länge man slipper visa allt man har på kroppen. Han är inte direkt någon porr fotograf. jao tydligen en av dom största i stockholm är han också! nice nice.


Sen vid 10 skulle jag och linda ta bussen, men när vi kommer till stan inser vi att jag glömt mobilen där! Fan så vi fick hoppa på bussen och åka tillbaka för att hämta den, sen bussen til stan IGEN. Väl i stan skildes vi åt och jag hoppade på njurunda bussen. Jacke åkte samma buss som mig så det var inte så lång tråkigt. I bommen hämtade mamma och ida mig o jacke, så har vi suttit på idas rum och snackat lite o fikat. Nu ska jag bara packa det sista innan jag måste sova. Imorgon sticker vi! Så jag kommer inte blogga på ett tag om vi säger så. Mycket i mitt liv just nu, och denna dag var ett rent helvete för mig!! Allt gick emot mig HELA tiden. blä..


Är lite deppad för jag saknar en viss person.. jag känner mig hyfsat dissad. hatar sånt! Men men, bara att ta nya tag, life is to short to be afraid (som en viss tobias tatuerat in på bröstet) =D Fan vad roligt det ska bli i helgen!


kram från en myre bo

Av lina - 9 augusti 2007 15:33

jao, slänger in några rader igen. Har hunnit solat, varit med ida, pratat i telefon med annie och med linda. Nu ska jag vänta tills mamma duschat klart så vi kan åka till stan, vi ska lämna felicia hos mormor och sen ska vi på mc donalds för lite middag =D haha.. Efter det ska jag hem och byta om, tänkte att jag skulle dra med halv 6 bussen hem till larry. Fast, kanske vore bäst om jag åka direkt nu när jag endå ska till stan?! Fast, jag orkar inte byta om inför fotograferingen än. Fast, kan ju alltid ta med mig smink och ombyte =D Där var jag smart! Får la göra det och se hur pass sent vi blir klara.. Blä, det var fett längesen jag vart fotograferad, jag kommer få nervsammanbrott! kommer se tjock ut och ääh. Jaja kul kul endå.


För övrigt är jag less på mammas tjat och tjat, varför ska hon vara så tjurig? Jag vill jag vill jag vill. Förresten så ska vi se om vi åker till gävle imorgon, katt-fredde är lite trött av sig som ni kanske vet. Eller så blir det på lördag! Men vi får la se hur det hela slutar.. Dålig planering utav oss!!


kram från en myre bo

Av lina - 9 augusti 2007 12:59

#420 kilander k19 - 7 aug kl 16:54 [privat inlägg]

fan lina va du är snygg;D fins nog inte många i sundsvall som slår dej

---

var tvungen att publicera det, hårt nöjd =) Tack!

Av lina - 9 augusti 2007 12:51

Som vanligt är det en ny dag, nya äventyr.. haha sure!


Gör inget speciellt, vaknade upp flera gånger inatt för jag drömde jävligt underliga drömmar.. Senast var klockan halv 5 när jag gick ner och var tvungen att dricka vatten och mjölk, jag var så törstig så jag trodde jag skulle torka ut! Sen somnade jag om igen och vaknade alldeles för sent.. fan! Fast fick ju inte direkt mkt plats.. Sen käkade jag en macka och satte mig i solen. Är på allmänt dåligt humör, herregud håller vell på att få mens eller något sånt roligt.. uuh! Eller så har jag vaknat på fel sida.


Snackade med maja i telefon och nu väntar jag på min brocoli soppa. Gottigott. Ska lägga mig i solen snart och vänta på att linda ska ringa.. Ska fixa lite viktiga saker också idag.  Men det lär vell skita sig!! Då dör jag.. Eller iaf lite.


Mina kläder har jag iaf lyckats slängt i tvätten, starkt av mig. Något mer har vell inte hunnit hänt dom senaste timmarna. Blä, trött som ett as. orka livet när man är trött. Eller som en viss daniel alltid säger "även orka palla the life" =) haha.. kanske lite time for "bäst i världen-bäst i världen" men det lär inte funka!


damn you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kram från en myre bo

Av lina - 8 augusti 2007 23:24

yeas, förlåt mitt ordspråk men jag är på dåligt humör. haha sällan..


jao det var en trevlig kväll detta =) Först fixade jag mig innan jag åkte till bommen, tänkte käka på bommengrillen.. men det slutade med att jag fick stå i kö i 35 jävla minuter innan jag fick slänga i mig hamburgaren och äta stripsen på bussen =S Sen väl på navet fick jag adrenalinkick när jag träffade linda, go bruden! Vi gick och handlade på ica innan jag laddade på telefonen och hon köpte en korv. sen såg jag joras bil stå parkerad där, jobbigt, så sen såg jag honom komma springa där i bad brallor =) haha mkt intressant, men, jag tyckte det. Sen hoppade vi på bussen till granloholm för att dra på förfest, fett varmt!! Visade upp bilder på en viss person för linda, fast hon fastnade för den andra killen endå =) haha! Väl i granloholm så mötte jennie oss, sen gick vi till deras lägenhet. Där var det trevligt folk. Sen var jag bara tvungen att visa linda en viss tjej som jag inte gillar speciellt mkt, hon höll på att dö =) hahahahaha! mjaa sen fortsatte vi och skulle köra nått spel.. Det slutade med att vi kom fram till att deras kill kompis från stockholm ska fotografera oss imorgon =D woho, as nice! Linda och jag kommer vara såå snygga.


Efter ett tag tog vi bussen hem till larry, vi kikade när han mekade med fÅÅÅÅrden sin. Sen satte vi oss i tv rummet och gottade oss, snackade shit och sånt. Sen hoppade vi in i bilen och gasade till macken, skaffade lite bra grejjer innan vi åkte till raggarträffen. Jag höll för övrigt på att blåsa bort i farten! Väl där så ringde vi dit dalle, fast precis när han kom så var vi tvungna att dra för larrys bil lär förjävligt, även om han fixat den =S Så vi bytte till volvon innan vi drog på mc donalds. Käkade som fan och snackade på. Sen skjusade larry hem mig, vart fett irreterad när jag såg att ida gjort om på min dator.. Så nu är jag på dåligt humör. Ska ut och ta några bloss, måste sova, ska upp tidigt imorgon och shoppa med linda. sen blire fotografering och annat trevligt. näe fan.. ska bara säga det att linda har tur hon (som alla andra utom jag) att få en så snygg kille =D dom är så söta tillsammans!! Fan, jag känner mig hyfsat ensam... =( HOR skit.


mjaa.. utspåring på ingång.. JAG ÄR BESVIKEN SOM FAN! Jag fattar inte hur jag kunde tro på dig.. Jag hoppas det var såhär du ville att jag ville känna mig, som en IDIOT! Om inte, så var det synd, då fick varken du eller jag ut något utav det här.


aja nu ska jag dra ut, och vänta på en annan idiot som ska komma snart. blä orkar inte. kommer dampa som fan, som på gammla tider "älskling". fan, jag pallar inte dig eller dig.


kram från en myre bo

Av lina - 8 augusti 2007 15:11

yeas jag är som rubriken säger "brun" =) Det tar sig må jag säga, även om jag blir hyfsat uttråkad av att ligga still länge.


Mja jag ska hoppa in i duschen strax tänkte jag, sen ska jag göra mig klar för att ta bussen till stan. Ska möta linda på navet så ska vi åka till lars direkt, sen ska vi på raggarträff. Vi ska åka med honom i hans bil =) Blir vell nice, men nicigast är att jag ska få träffa linda! Lill fisken vettni. sen när kvällen är slut får jag vell se vad som händer inatt, en viss person ska nämligen sova hos mig.. även om jag försökte säga nej, så kunde jag inte, för jag är för svag =( Blä, men kompisar kan vi vell vara. Men inget mer! Dessutom har jag inga känslor kvar för dig på det sättet, absolut inte. Jag måste erkänna att jag har känslor för en helt annan person, dessvärre. Så vad du vill få ut av att träffa mig återstår vell att se, men förvänta dig inte att jag ska få återfall =) Så lätt är jag inte, haa..


Satt och snackade med mamma nyss, och hon säger att maja inte ska med till gävle =O SVIKARE DU ÄR MÄSI! Om annie också ballar ur så drar jag vell till stockholm då, men det får hon inte nu när vi ska tvätta oss med våtservetter och bo i tält =) Haha vi har licksom avancerat hårt! Ajaa, not time for this shit. Hörs vell..


JAG TYCKER JU OM DIG. JAG SAKNAR JU DIG. JAG VILL JU VARA MED DIG. 


kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se