Alla inlägg under augusti 2007

Av lina - 16 augusti 2007 15:28

Det är runt 300 stycken människor som läser min blogg varje dag, och jag har inte den blekaste aning om vilka ni är! Eller jo, några vet jag ju i alla fall. Men KOMMENTERA och berätta vem DU är =D så jävla nyfiken, även om du hatar eller älskar mig kan du vell göra mig den tjänsten? =) annars blir jag hårt besviken på er =P

ANNONS
Av lina - 16 augusti 2007 13:50

Jao jag hade det vell trevligt inatt =) Badade på dyket även, inte så jävla kallt men endå. Kom hem nu och är grinig för att jag glömde gå på stan, jag hoppas för gud att ingen köper MIN väska, haha! Den ska jag bara ha! Sällan jag och maja köper samma saker, men så äre vell vi har ju samma kungliga smak med samma blod i våra ådror =D


Fan vad jag är sugen på att göra något jätte jätte roligt, typ festa! Fan imorgon är det ju fredag, får se vad vi hittar på för nå roligt då?! Lär sluta i katastrof bara för att jag är sugen på något roligt!! Och en sak till, har det gått bra för mig att sluta röka tror ni? huuva. Testar idag igen, då jävlar =D Sen får vi se vad som händer ikväll, finns ju lite planer på att åka micran, haha dom är för roliga. Ne nu ska jag försöka städa upp på mitt rum.. Hahaha jag har byggt värsta tonet utav cola flaskor brevid data skärmen, sen på kvällarna när det kommer flugor så vill jag inte att dom ska äta av mina color så jag har lagt fullt med böcker och papper över alla burkar =S hahahahahahaha! Jag äger =D


yeah me like you weeeeeeeery much!


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 16 augusti 2007 00:26

Ja vart ska jag börja? Kan börja med att säga att jag hade det trevligt igår natt iaf. Och så går vi vidare till dagen som gått, jag vaknade runt halv 4 på eftermiddagen (A) haha sick girl. Var endå hårt trött, men vaknade till liv. Sen har jag ätit wok, sett tv och passat felicia och hennes datanördspelande =P Efter det frågade jacke o ida om jag ville med på dyket rocken, sure tänkte jag och bytte om. Farsan skjusade oss, fast först stannade vi och inhandlade cigg och då stötte jag på katt-fredde inklusive höna-pöna annie =) Sen släppte han av oss på dyket, först skulle polisen checka jackes väska. Haha så säger hon "jag sticker ner handen och kollar" jacke svarar att det var lugnt, han visste att han hade 3 öl i väskan. Fast sen säger hon "ja det var bara frukt här, tack" haha helt dum polis säger jag bara, men jacke blev nöjd =) Sen drog vi ner till det där jävla hellan.. Ida skulle träffa sina polare och jacke dricka öl. Jag stog mest och snackade med isabelle, sen kom snuten dit också (alla sprang som dårar). Själv kände jag mig som snällast i världen och bara skrattade. När det var avklarat gick jacke, jag och ida för att kolla på några band. Jag tröttnade ganska snabbt..

Vid kvart över 9 säger mamma att hon inte kan hämta mig, hårt onöjd börjar jag vandra mot kvissle för att ta bussen. Medans jag går där ser jag en liten vit bil fara omkring och vända o fara, sen när jag kom fram till bron sticker en kille ut huvudet och säger "hurru bruden, det ser lite jobbigt ut att gå, ska du åka?" Fan vad nöjd jag blev, hoppade självklart in i bilen. Då visade det sig vara Dalles kompisar, trevlans det. Så kom vi fram till att vi skulle åka en sväng till stan istället. Vi åkte runt där, stefan var ju jätte mogen =) haha stack ut huvudet och skrek "KLÄ AV ER TJEJER" så fort vi mötte nå brudar. haha.. sen åkte vi och käkade på mc donalds, dom vart även as rädd när dom såg att dalle var där. Haha som om han skulle bry sig om vad jag gjorde NU?! =P Sen drog vi hem till deras kompis benny och drack kaffe, spelade tv spel o rökte lite då.. Fan, jag hade bestämt mig för att sluta idag =( Sen hoppade vi in i bilen och körde runt lite i stan innan vi bestämde oss för att kvälla. Först ville ju stefan att vi skulle sova hos honom, fast det ville ju inte jag =P Så dom skjusade hem mig och nu sitter jag här. Jao det vart en rolig kväll till slut, haha. Jag fattar inte varför jag har så lätt för att lära känna nya människor?! Dom ser mig och sen är vi polare, haha sickt. Men nice!


Nu ska jag inte göra allt för mycket, slå på en film kanske. Fast ingen romantisk.. haha då slutar det illa! Sen ska jag bara säga att jag tycker om en viss person hyfsat mycket.. Kan inte sluta tänka på den personen heller! Daaaaamn..


Och så en snygg bild på en nöjd stefan och en sur lina:

Av lina - 14 augusti 2007 23:22

Yeas har suttit och kikat på en film, tittade på en film om en tjej som var dotter till USAs president & skulle börja på collage. Sen vart hon kär i korridorvakten, han vart kär i henne och han hjälpte henne att rymma och vara fri. Jag grinade mig genom filmen kan jag lova, haha jag är så jävla blödig. Men sen visade det sig att han egentligen var hennes livvakt, och då grinade jag ennu mer när man såg hur ledsen hon vart. Haha jag bara grinade och grinade för det var så sorligt. Sen ballade hon ur totalt och stog på något bord på en av festerna och horade sig, då såg han så förtvivlad ut och allt. Även att det slutade med att hon åkte tillbaka till collage utan honom, och han stog där och tittade på när hon åkte därifrån.. Ååååh jag hatar kärleksfilmer =P Damn vad jag grinade. Är helt svullen runt ögongen, HAHAHAHAHAHAHA. Yeas jag är kär i det där med kärlek =D


Nja satt nyss ute i mörkret på balkongen och lyssnade på skön musik (även om mina högtalare ballat ur hyfsat sen min fest...) och det var så jävla härligt. Sen mitt i allt kommer en viss person, haha gud då började jag skratta för mig själv, det var så sjukt. Jag såg ut som jag vart med om 69 världskrig och dött 999 gånger =) Romantiskt va?


nu ska jag sluta flumma, ska sitta här i jackes stora tröja och nörda ett tag. Min ipren tablett som jag fick av maja idag har slutat verka, nu börjar det smärta i magen igen. HATA MENS. hahahaha


kram från en myre bo

Av lina - 14 augusti 2007 20:50

Ja förut fick jag höra av hur många som helst att jag var lik lindsay lohan, men det var när jag hade mer rödtonat hår. Nu för tiden säger dom att jag liknar emma andersson, woho hon är så snygg så jag kan inte annat än tacka & niga.


Av lina - 14 augusti 2007 18:26

Ja jag vaknade vid 10 imorse, hyfsat trött men det gick inte att sova för jag hade en jävla mensverk kan jag bara LOVA. Satan i gatan, även att det bara fanns en enda verktablett kvar! Vid 1-2 hade jag gjort mig klar iaf och fick pengar samt skjus utav pappa till bommen, hoppade på bussen med maja. Sen åkte vi in till stan, gick runt och jag köpte en jätte fin kjol =) Sen gick vi på toaletten innan vi käkade. Sen satt vi ute och snackade osv. sen besökte vi resten av lilla sundsvalls butiker, hittade en hel del snygga saker som jag vart kåt i! Runt 4 hämtade hellsen upp oss vid fisktorget. Han tycker jag och maja är lata som inte har jobbat på hela sommaren =( haha men kanske är sant. Fast nu har ju iaf jag och maja värsta planen =D


Aja när matte skjusat hem mig så satte jag mig vid datorn osv. nu har jag nyss druckit min andra cola, måste ut och blåssa lite nu känner jag. För övrigt ska jag sluta röka IMORGON, det har jag bestämt =D fast, inte på fest då förstås. följer mattes förslag som var bra, feströkning och jag lever längre =D haha. Jao nu har jag inte så mkt mer att skriva folks, HEJDÅ.


kram från en myre bo

Av lina - 14 augusti 2007 03:17

SKULLE DU HELLRE...
1. Pierca näsan eller tungan?
- TUNGAN! Det är grymt snyggt.

2. Vara seriös eller rolig? - Rolig (det är jag jämt)
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Röd
4. Brinna upp eller drunkna? - Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Mina älskade föräldrar.

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon? - Ja det gör jag
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Höst
4. Vänster eller höger? - vänster
5. Soligt eller regn? - Soligt, regnet kan gå och torka ut

6. Vaniljglass eller chokladglass? - vanilj

OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu? - 03:18
2. Fullständigt namn? - Lina Margareta Tallberger
3. Vart vill du bo? - Njurunda såklart
4. Hur många barn vill du ha? - max 2

5. Vill du gifta dig? - Ja med den rätta
6. Rullar du spagettin eller skär? - Rullar
7. Har du ätit sushi? - Nopp
8. Favoritglass? - Mjukglass med choklad strössel
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? - 4 olika tror jag =D
10. Humör? - Pigg

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1. Pussat någon? - Ja
2. Sjungit? Ja välldigt mycket
3. Blivit kramad? - Japp
4. Känt dig fånig? - Haha yeas
5. Saknat någon? - Nej
6. Dansat galet? - Haha ja som fan

7. Klippt håret? - Toppade luggen
8. Gråtit? - Ja, när jag fick cykla med fitt cykeln

9. Ljugit? - Ja en vit lögn
10. Blivit kysst? - Kanske det kanske

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Haha japp det har jag blivit allt för många gånger
2. Har du hund? - Nej men hade honom i 15 år

3. Tycker du att du är attraktiv? - Självfallet, vem gör inte det? =D
4. Sover du helst själv eller med någon? - Jag sover helst med någon.

5. Tror du på spöken? - Ja som fan..

Av lina - 13 augusti 2007 23:13

Yeah ennu en dag har gått. Vad har jag gjort idag? Blev väckt tidigt som satan imorse, det är vad jag kan säga. Hårt jobbig dag tycker jag att det varit. På kvälls kanten så bestämde maja och jag oss för att sola i bommen även.. Ja men självklart att jag hade skjus dit.. INTE. Fick sånt jävulskt utbrott ute på gården, stog och skrek som en idiot och drog fram cykel jäveln som har stått där i 5 år nu. När jag vänder mig om ser jag att en vättskrämd tjej med hund står och stirrar på mig, ok jag vart röd i ansiktet men skrek endå högt som satan "OCH ALLA BARA GLOOOOR SÅ MYCKET!!!" haha stackarn. Jag hoppade upp på cykeln och körde som en idiot, för övrigt så var det PUNKA på BÅDA däcken. Hade sån jävulsk damp. Hade nyss ätit tacos också, så när jag kämpade där med den där cykel jäveln så fick jag kramp också. Satan vad ont det gjorde! Den lät som satan ocskå, så varje gång jag mötta någon hoppade jag av och vände bort ansiktet =D haa. När jag äntligen kom till solariumet så kutade jag in på tolaletten för jag höll på att kissa på mig. När jag sitter där känner jag hur det forsar svett i pannan på mig, har seriöst aldrig svettats så jävla mycket i mitt liv =P Stog och tvättade ansiket hur många gånger som helst. Sen satte jag mig utanför i gräset, då kom maja och hellsen. Vi satt och snackade en del innan jag och maja la oss och solade. När jag var klar hade maja redan stuckit, fast fick skjus hem utav hellsen. Tur var vell det, annars hade jag vell ramlat ihop i något dike.. Helvete vad jag drack när jag kom hem =) Jaja, vill man vara fin får man lida pin.


Har inte gjort allt för mycket ikväll, fått en del roliga sms av en viss person, hahaha! Sen har jag försökt ladda upp bilderna på datorn, men tro på fan att inte usb kabeln passar, JAG VILL HA MIN KABEL NU TACK!! Åh vad sur jag är över det.. Sen så hare inte hänt så mycket, skrattade halvt ihjäl mig när jag såg några fula filmer på youtube. Kul att jag hade så snygg stil =) Jao sen vare inget mer här. HEJDÅ


kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se