Alla inlägg under augusti 2007

Av lina - 20 augusti 2007 23:26

Ja, jag har inte allt för mkt för mig nu så då kan jag vell roa er med ett litet inlägg då om eftermiddagen som gått. Pappa och mamma var snälla och köpte min skinn jacka, var så glad när den passade perfekt och jag älskar den redan =) Sen käkade jag stuvade makaroner och korv, yeah älskar det. sen kvälls fodrade jag med mamma, bar ut tunga hinkar med vatten och efter det åkte jag iväg med mamma till bommen för att sola en stunds solarium. Vart vell brunare såklart, men skrattade en aning åt det pratande solariumet.. haha =) Sen satte jag mig och såg på extreme home makeover, satan i gatan vad sorligt det var. Bölade en skvätt och sen satte jag mig vid datorn ett tag. Har efter det kikat på "hårig och stolt", herregud visst dom tjejerna får vell vara håriga då men jag tackar nog nej till det och fortsätter raka på, mellan och under. Har lyckats ganska bra med min rökning, har endast rökt en gång idag. Tänkte ta en så fort jag är klar här, och ja det går vell framåt då. haha jag suger om jag ska vara ärlig..


Sen har jag suttit och funderat lite. Jag är en trogen läsare av isabelles blogg, jag varken känner eller har träffat tjejen men hon är så jävla grym. Hon är precis som jag, säger som hon tycker, gör som hon tycker är rätt och är precis lika rakt fram. Jag är inte ett dugg blyg, vilket inte alltid kan vara en fördel. Tycker jag att någon av mina vänner gör fel så säger jag det, tycker jag dom inte är värd att umgås med så säger jag inte alltid det men jag slutar att umgås med dom. You know, jag kommer aldrig slicka röv för att bli omtyckt, då är jag hellre hatad. Jag har sagt hejdå till en hel drös människor i min omgivning, och dom flesta saknar jag innerst inne. Men jag vet att även om det nu gått en tid och jag kanske har svårt att ogilla dom, så ska jag titt som tätt påminna mig om deras brister och fel som faktiskt gjorde att jag sa hejdå. Det kan vara svårt men också så jävla skönt, ett sätt att sätta respekt och ett sätt att vinna ärlighet och rättvisa. Alla förtjänar en andra chans, endel tre och sen finns det dom som gör bort alla sina chanser på en enda gång. Fast när jag är för ärlig så kan jag vara jävligt elak.. Det är en nackdel med mig och mitt beteende. är jag inte kär i min partner längre så säger jag det, har gjort det på fel sätt många gånger. Hatar mig själv för hur fruktansvärt illa jag betett mig mot en viss person som verkligen stog upp för mig och som än idag gärna suttit här brevid mig. Men jag var inte kär, var nog aldrig det, och sen vart jag det - i någon helt annan. Tidpungten, orden.. Och mitt tillstånd just den natten, jag var stupid. Den personen förtjänade ärligheten men inte på det sättet. Man ska alltid tala sanning, men man behöver inte alltid säga allt som är sant.. Ibland är jag för ärlig, det är något jag gärna skulle ändra på.


Ja ett av mina största problem här i livet är också lögn & sanning. Har haft så stora problem med det som endel kanske vet, som följt joras och mina bloggar. huva.. Men det är något jag jobbat på hårt och ni förstår inte hur svårt det är för mig, och det har sina anldeningar (men dom skriver jag inte ner här). Så rak på sak ska jag inte vara just nu =) Skitsnack, lögner och svek.. Satan vad jag hatar det! Förut var jag iaf en jävel på skitsnack, men nu försöker jag tänka att hur mkt jag än hatar den personen så har säkert han/hon något jag inte ser, som alla andra ser och gillar. Lika bra att inte ens titta åt personen man hatar, bara låta den vara en utomstående del i livet som man inte ska bry sig om eller veta om. Alla kommer till en viss pungt i livet då dom måste förändras, tänka och förstå sina dåliga sidor. Sen måste man jobba på det, kämpa och bättra sig. Alla hatar vi att se oss från våra dåliga sidor, men allt är inte så jävla roligt jämt. Alla kan allt om man vill. Tänk hur bra du kommer känna dig sen också, och så många fler som kommer gilla dig. För övrigt är jag ingen älskad person här i världen, jag har dom jag har och dom har mig - och dom vet hur kung jag är på mina sätt. För en riktig kompis det kan jag minsann vara, jag är alltid glad och lägger sällan last av deprissioner på andra. När någon är ledsen ska man alltid finnas där och muntra upp, jag hatar när folk är nere i min närhet. Jag lyckas ofta få dom på bra humör och känna sig "bäst i världen-bäst i världen" =) Tycker jag iaf själv.. Sen dom andra som hatar mig, fine, hate me! Ni fattar inte själva vad ni går miste om =D haha, det handlar om självförtroende boys and girls. Sånt har jag jävligt gott om med på lager! Även om jag kanske känner mig en aning sliten och ful en söndag morgon, så är jag fortfarande jag och lika jävla bra. Snygg är jag inte alltid, men oftast. OPS, kanske ni har svårt att tänka er så? Det hade jag en gång i tiden också, woho vad jag har blivit mobbad. Men det skiter vell jag i, ensam är start - och tvärt om. Ta mig för den jag är, för det gör jag, eller så kan ni ta nästa buss till någon annans place =)


Ingenting är omöjligt, det är bara lite svårare att göra det omöjliga möjligt.

ANNONS
Av lina - 20 augusti 2007 13:58

Ja, jag fick en chock nyss. Läste något jag absolut inte ville läsa, något som högg i hjärtat och fick mig vingelkantig. även om jag egentligen inte känner någonting längre, så är det så jävla hemskt. nu förstår jag hur du kände dig, och nu förstår jag hur det kommer kännas för dig innom kort. eller du kanske inte ens orkar bry dig? damn vad jag mår konstigt nu, det käns som jag ska svimma. jag vet att jag inte ska bry mig, men jag gör det endå. för jag........ HELVETE! jag sitter och bölar nu också, jävla skit =S Nu forsar det tårar, jävlar vilken svag människa jag är. guuud.. hur kan jag?! usch.


Ja nu får jag skita i tårarna och slå in några intressanta rader om gårdagen. Ja när jag hämtat igen mig från natten så ringde ida, sen skjusade mamma mig ner till björkön hem till jacke. Sen såg vi på en jätte bra film innan vi drog ut med båten. Fy fan vad rädd jag var, och sen när vi kom ut på havet så hoppade vi i vågorna!! Jag grinade seriöst, var så fruktansvärt rädd =P hahahaha och fort gick det. Sen drack vi några öl där på båten och det var jätte fint på vattnet med solnedgången o allt =) Sen åkte vi till borga, där satt jimmy och väntade på oss. Sen kom en till av jackes kompisar, så gjorde vi en brasa och började dricka lite mer öl. Sen grillade vi korv, mina vart för det mesta niggah men dom var goda endå. Sen vart alla lite dragna, haha vilket var jävligt skönt. Och när det vart mörkt var det as mysigt att sitta där! Sen runt 12 så skulle vi åka till jimmy. Först kör jacke om oss, men då kör vi om ennu snabbare och sen drar vi upp propellen så det bara forsar vatten över jacke och ida =D Ja sen gjorde jag något roligt, jag körde båten själv =D Jag var såå duktig, även om jag svängde lite för fort ibland, var faktiskt inte alls rädd (a).


Ja sen åkte vi tillbaka i jackes båt, då satt jag o ida och sjöng till dansbandslåtar. Så jävla kung! Haha världens jävla danser gjorde vi också, skrattade ihjäl mig. Sen klättrade vi även upp på båten och satte oss längst fram på taket, då gasade jacke på som satan =P det var lite smått läskigt. Ja sen la vi oss och såg på en film som vi alla somnade till.


Idag har vi vart ute och lekt med stella i vattnet, hon är så himmla söt (det är jackes hund) och sen har vi inte gjort så mycket mer. Pappa kom och hämtade mig för en stund sen, jag ska snart åka till bommen och hämta ut min skinn jacka som jag beställt. Hoppas för gud att den passar, annars kommer jag grina mer! =) haha.


hejdå folks. PS you'r so nice booooy! <3


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 19 augusti 2007 13:18

Ja vart ska jag börja.. Igår åkte iaf jag och maja in till stan, först tog vi fel på buss tiderna iaf. väl på stan satte vi oss och käkade, då kom vi på att stan stängde fyra (den var 7 minuter i 4) så maja fick springa in och köpa min väska som jag lagt undan. men då insåg vi att dom stängde klockan 5.. haha! Sen gick vi mest runt, jag köpte en kjol och sen satte vi oss på bussen hem igen. Väl i bommen hämtade mamma mig, åkte hem och då vart det middag med jacke och ida. mycket mat.. haha! Först skulle jag och maja med till björkön o åka båt, men det blidde inte så. Men maja kom hem till mig och vi gjorde oss klara osv. sen satt vi mest och töntade oss, =P Sen bestämde vi oss för att åka på grillfest, men ångrade oss för vi fick besök. Haha skrattade så jag fick kramp när murtsson hade på sig mitt tiger randiga linne med urringning och allt, hahahaha han såg så jävla bög ut! sen vart maja less och drog hem, jag sprang med klackskor inne och vrickade foten i trappen.. fick även ett brännmärke på knät. Sen skulle jag i min godan ro lägga mig och sova, men då ringer annie. då är hon o fredde på väg att hämta mig, springer ut och hoppar in i bilen. vi drack vin och hade oss, sen vart chaffisen lite små sur på mig när jag spillde vin på golvet =P Katt-fredde var även dragen, och annie var näst intill fullast i njurunda =D haha! Sen skulle vi se film men ångrade oss snabbt och åkte på fest i essvik, på essviks vallen. Mysko att åka där, har inte varit på essvik på 5 år, då vi flyttade därifrån. Det var vell lite folk där man kände, sen ringde vi dit några fler prickar. Jao vet inte riktigt jag, men alla störde mina kisspauser och så vidare.. haha!


Sen drog vi igen efter någon timme, då skulle jag hem tänkte jag så dom släppte av mig. Sen ringer annie och vill att jag ska komma för katt-fredde sovde som vanligt, haha fick höra genom telefonluren hur han flåsade och stönade i sömnen =D Sen ringer annie och sägar att hon, fredde o murtsson är utanför mig. Hoppar in i bilen och sen bar det iväg igen runt halv 3 =P Haha.. Annie och jag drack mer vin och dansade, haha. Sen åkte vi och käkade på max. Hämtade upp folket, olle fick ligga i bagaget, där somnade han =P haha! Sen vart det mest "uh la la" och annat. Släppte av en efter en hemma i njurunda, sen plockade vi upp några som tydligen kände min pappa. haha det var lite sjukt det. Sen åkte vi vidare och sen får ni inte veta mer.


Imorse åkte jag snygg bil, haha =) förlåt murtsson men jag kan ikke påstå att din bil är snyggast i njurunda =) haha! sen har jag ätit lite lunch, tagit en rök och nu sitter jag här. för övrigt så ska jag sluta blåssa idag, hurra tänker jag.. eller så inte! jao.. kan avsluta det hela med att säga hur mycket jag tycker om dig!!


kram från en myre bo

Av lina - 18 augusti 2007 13:11

Nu är jag vaken igen, tror jag i alla fall. Ja igår kväll var det alltså festning inplanerat? Tror du man lyckas? Huuva startade upp några öl sen åkte jag med björklund, då bjöd han på nå sprit han hade med sig. sen mötte vi upp hellsen, fredde, maja och annie. Drog och yrade runt i bilarna, jag vart DJ och jao.. det kändes smått tärt =) Sen åkte vi och hämtae upp olle också, drog därefter in till mc donalds. Gick även redan då ut och satte mig i gräset, kändes hårt jobbigt att jag mådde illa.. Snackade i telefon med någon gjorde jag också, dont remember. Sen åkte vi vidare, haha då var det kört så jag bad dom stanna och sen promenerade jag ut i buskarna.. När olle för 4e gången frågat om jag mår bra så var jag född på nytt och hoppade in i bilen. Haha som tur var så tyckte dom jag var duktig som kunde hantera det hela, haha =D Sen släppte dom av mig hemma vid 12-1 eller vad fan klockan var.


Haha då var ulf, pappa och mamma lite på lyset. För övrigt så skulle jag försöka fixa skjus åt ulf, haha vi ringde och sa värsta "ja men han är sveriges 3:e bästa travkusk han är känd!!" haha men slutade med taxi. Sen satt jag ute och snackade med mamma ett bra tag, trevligt det. Sen har jag för mig att jag blev bjuden på grillfest ikväll utav stefan. huhu! Ne där efter slutade det med att jag tog en kvällscigg och kollade på en söt fågel som åt bär. hahaha jag är tråkig jag.. Nja nu ska jag äta frukost och piggna till, måste in till stan o shoppa lite! go eftermiddag.


kram från en myre bo

Av lina - 18 augusti 2007 04:31

nee nu ska jag göra en hårt bra sak: JAG SKA STORM DECKA I MIN SÄNG. Vet ni? Det är decka med stort D. Och en till sak, egentligen tänkte jag skriva värsta inlägget om natten.. Men efter denna kvälls rök konstaterade jag att jag får ta det imorgon...


på återseende folks....... haha sällan "folks" kan inte sluta skratta, vi har ju självklart kommit på det där klatchiga uttrycket jag, maja och annie för en massa härrans år sen. jaja hejdå innan jag spårar ur totalt och krashar i tangentbordet....

...

Av lina - 17 augusti 2007 21:37

http://www.lunarstorm.se/lna/galleri/1079 - förlåt men jag saknar er så det gör ont ibland.. Tiden med er var det bästa som hänt i mitt liv! Men, jag var en idiot och nu finns ni inte längre =( Buhu.. Våran låt är det i alla fall som spelas i bakgrunden!


nu kommer östberg o hämtar mig, trala fest fest.

-

Av lina - 17 augusti 2007 16:39

Av lina - 17 augusti 2007 16:21

okej jag kom inte på någon vettig rubrik så tog det jag hörde =) haha.. Ja igår fick jag fingrarna ur arslet och städade hela mitt rum. Satan i gatan vad mycket det var! Huuva, när jag var klar så kändes det otroligt skönt. Helt plötsligt fick jag plats i mitt eget rum, förut låg det ett ton med kläder ÖVERALLT.. Nu ligger det en jätte hög med tvätt utanför dörren istället (a)


Sen kom pappa hem med mat från pizza playa, damn vad gott med spagetti & köttfärsås =) Sen gjorde jag mig klar o väntade på grabbarna, huhu. Sen var vi ute och åkte runt i stan o drack öl, det var ju trevligt. sen åkte vi hem och fortsatte där, fast våra ölspel gick inge vidare.. haha! Sen hade vi damp med digitalkameran också, huuva vilka fula bilder! Men ska vell dela med mig av något fult också, men inte idag =)


Imorse vaknade jag vid halv 9, drack tretton liter vatten men det kändes som tungan sög upp allt och torkade ut igen =S Efter det försökte jag sova igen, men misslyckades hårt. Eller ja, en halvtimme sov jag iaf. Vid 11 gick vi ut och dunkade lite i saaben, haha! Sen hoppade jag på bussen och åkte in till stan för att möta maja. Kom även en halvtimme för sent, starkt där lina =P Sen käkade jag två cheesburgare på mc donalds o maja på subway. Kikade runt, la undan lite och blåssade lite. Sen kom hellsen o hämtade upp oss efter sitt jobb, dödstrött som jag var höll jag på att somna i bilen. Nu är jag home again och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska vi ha roligt tjejer! För övrigt växlade jag 40 småmynt på åhlens mot att jag fick dela vinkartong. hahaha mongolid jag är..


Ja det går seriöst inte en enda minut utan att jag tänker på en viss person, haa.. det är ganska sjukt det?! Jag brukar inte vara såhär, åh herregud. Ska vi säga såhär, jag är såld (inte på rea).


kram från en myre bo

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se