Alla inlägg under augusti 2007

Av lina - 26 augusti 2007 21:32

Man dansar där uppe klarvaket i huset fast klocka är tolv
Då slår det mig plötsligt att
- mitt tak är en annans golv.

ANNONS
Av lina - 26 augusti 2007 15:58

...som vill följa med dig hem. Men alla bara tittar, alla ger dig blickar - du får klara dig själv. Varför vill ingen ha ditt sällskap, jo för du är ful ful ful så jävla ful ful =D haha king låt det där, toppen - du är ful.


Ja igår så sprang jag runt i t-shirt och trasiga shorts även när maja kom. Jag, ida och jacke var ju barnvakt. Sen grillade vi korv, fast felicia dissade min korv och ville enbart äta brödet. Haha chyst där då.. Sen när ida gick och la felicia vid halv 8 så kvällsfodrade jag och maja hästarna. Sen gick jag upp och bytte om, sminkade mig och sånt där shit. Sen satt vi ute och drack öl, det slutade med att ida vart jätte full.. Så fruktansvärt pinsamt! Hon satt och pratade på om allt. Sen kom annie & katt-fredde förbi, annie drack vin och fredde stackarn körde. Sen satt vi mest ute och hade trevligt tills ida ballade ur totalt.. Fy fan vad förbannad jag vart innom mig!! Slutade med att vi stog och skrek som galningar och tjafsade om något som hon fan inte har med att göra ens!! Sen slet jag av peruken på henne, då vågade inte fredde kolla =P hahahaha.. yeah, annie filmade ju även allt. Sen råkade jag nämna något känsligt för ida och då klämde hon min fot i dörren.. fuckade jävla idiot.. Sen gjorde vi oss klara och sen hoppade vi in i bilen med fredde. Vi dunkade musik som fan, hahaa sjöng jävligt bra gjorde vi också =D Sen träffade vi robin, åkte med honom ner till juniskärs café. Efter det drog vi in till stan.


Ballade ur innombords för jag kunde inte sluta tänka på allt ida stått och skrikigt, hon förstörde min kväll totalt genom det. Jag blev både ledsen och arg.. Ledsen för att jag aldrig lyckas, och arg för att jag är så lättlurad. Sen åkte vi på mc donalds åt mig o fredde, sen max åt annie och maja. Sen kollade vi runt lite innan vi åkte tillbaka till njurunda, efter lite tärt snack.. Sen väl hemma vid 2 tiden ropade ida på mig, var hyfsat irreterad på henne. hon försökte säga förlåt och shit.. egentligen borde jag förlåta henne för hon är min syster, men det hon sa var så jävla jävla jävla hårt.. För ingen vet mer än hon hur jävla dåligt jag mår. sen sitter hon och skriker ut allt inför mina vänner också.. usch.


sen pratade jag i telefon ett tag med en full S, ja dom skulle ut och gasa på fyllan i bara kallingar. Tackade nej till en åktur, jag somnade istället in i min godan ro.. Vaknade vid 3 tiden idag, har haft jobbiga mardrömmar och svettats och i drömmen tappade jag alla tänder, svalde blod, annie & maja dog och efter det frågar en vampyr vilken min favoritlåt är...? Sen drömde jag självklart det jag brukar drömma.. men det skriver jag inte ner här.


Ja imorgon börjar skolan, tärt. Men det är bara upprop, får vell hoppas det går snabbt då. Hoppas det inte är allt för kallt imorgon bitti!! Jag lär inte kunna somna i tid inatt känner jag, har för mkt saker i skallen just nu..


kram från en myre bo

ANNONS
Av lina - 25 augusti 2007 22:58

hej jag heter annie o jag gillar makarena //annie


hahahaha, nu ska vi på galej

Av lina - 25 augusti 2007 17:48

Jag inatt:

Av lina - 25 augusti 2007 12:36

Ja i torsdags så käkade jag först go middag med familjen innan jag bytte om och gick ut i stallet. Red en vända i skogen på carina, jätte mysigt och skönt. Sen när jag kvällsfodrat hästarna gick jag in och bytte om, sen tog jag en promenad på en halvtimme till solariumet. La mig och stekte i 20 minuter innan jag köpte en läsk och vandrade hem igen. Väl hemma hoppade jag in i duschen, sen smörjde jag in mig med min favorit lotion =) Efter det tog jag på mig mjukisar och satte mig vid tv:n vid 9 för att se det sista avsnittet på filmen. Jag åt även morötter =D Efter filmen tog jag en rök och fixade med mitt löshår som jag tvättade tidigare, smörjde in det med oljorna och sen testade jag en ögonkräm jag fått av mamma. Jätte nice! Därefter hoppade jag i säng. Så skönt!


Igår morse ställde jag klockan på 10 men vaknade av att maja sms:ade mig vid 12 istället.. haha! Jag snackade i telefon med henne ett tag innan jag gick ut i stallet, mockade och red en sväng på carina. Hon har så dålig kondition nu! =/ Sen tog jag en kaffe innan jag duschade och fixade mig inför kvällen. Vid 3 skjusade mamma mig till bussen, jag åkte in till stan såklart. Höll på att svettas ihjäl, men jaja jag älskar skinn jackan så kan inte ta av mig den! Sen mötte jag stefan utanför systemet, vi gick runt på stan. Jag hittade fina kläder och annat sen kollade vi på skjortor till honom (men hittade inget). Sen käkade vi lite, rökte och umgicks =) Så fint väder även! Efter det tog vi bussen hem till honom, vi satt mest och kollade på bilder samt lyssnade på 38 låtar i sträck. Men vi har alltid så roligt tillsammans tycker jag, så tiden bara flyger fram =) Sen bjöd hans pappa oss på öl och sen kom han syster ronja (för övrigt skit gullig tjej). Han fyllde år igår så då kom hon och gav han presenter =) Sen fick vi skjus av henne och hennes kompis elin till tunadal. För övrigt tyckte dom om mina kläder =D Sen visade det sig att vi visste vilka vi var, så det var ju trevligt. När dom släppt av mig och stefan i tunadal så mötte vi magnus, jag betalade honom för ölen och sen satte vi oss till ro. Lyssnade på musik, körde styrdans och knäppte fula kort =) Efter ett tag började dom i njurunda sakna mig, det gjorde jag med =D Så jag och stefan tog buss till navet, där väntade vi på palten som skulle skjusa oss. Sen träffade vi lite folk där och fulade oss. När palten och jens kom så åkte vi runt lite, köpte mat på mc donalds och sen skjusade dom oss till åmon. Vi mötte maja, katt-fredde, matte, oscar och annie. Jagade katter o fulade oss, sen när alla var inne så träffade jag och maja ett gäng små pojkar =D haha vi började försöka bjuda dom på fest, sen sa vi att vi ville ta deras oskulder =D hahahahahaha sen stog vi där och drev med dom tills deras mamma kom till attack =D Då tog vi skateboarden tillbaka, haha dårar.


Sen kom murtsson och pontus md. sin tjej som jag tydligen bråkat med på berga i midsommar. haha pinsamt men roligt! Vi vart sams iaf. haha brukar bli så.. Sen hade vi vell trevligt till katt-fredde inte ville ha oss mer =P haha så murtsson fick skjusa hem oss alla. Jag och stefan stog ett tag utanför mig och rökte innan vi drog in och fulade oss. Visade upp alla mina snygga filmer, hahaha skrattar ihjäl mig.. Sen somnade vi av bara farten, var helt slut! Sen hade tydligen stefan lagt sig på golvet, men det märkte inte jag. Halv 8 imorse så drack jag massa vatten innan jag la mig i syrrans säng istället. För det var 56 grader där inne FFS!! Sen vaknade jag av att mamma står i dörren "lina, stefan vet inte vart du är!" haha så då fick jag kliva upp. Stackarn hade trott jag åkt iväg, haha. Sen snackade vi på med min lillasyrra, rökte och fikade. Sen kom platen o hämtade honom och sen kom jacke o ida.


Har laddat upp massa bilder nu från sommaren, har nämligen fått lånat jackes USB kabel =D Fast ska inte lägga ut bilderna här, maja och jag har nämligen en idé om våran sommarfilm =D så då får ni vänta.. fast ska ladda upp några på bilddagboken.


Ja ikväll ska jag iaf festa =D Fick även massa öl utav stefan, nice det. Ska grilla korv här hemma, mamma och pappa är på trav osv ikväll. Så, det blir mysigt. Sen ska vi försöka hitta en fet fest, FÖR DET HÄR ÄR SISTA HELGEN PÅ SOMMARLOVET! =( Ja men skit samma, nu drar jag.


kram från en myre bo

Av lina - 23 augusti 2007 13:49

Yeah, igår åkte jag med jacke och ida till björkön. Vi hoppade direkt in i båten, tog även med oss jackes söt hund stella (hon älskar att åka båt) och sen skulle jag sätta mig i ringen och paddla ut till båten, men tro på fan att jag åker rakt in i vassen.. Fy fan vad rädd jag blev. Sen var jag tvungen att hoppa av och simma mot båten istället, men då är det FULLT av ÄCKLIGT sjögräs och annat ='( faaan vad jag skrek, jag hatar nämligen det! Jag sjunk enda ner till magen i det där äckliga slemmiga!! Jag började såklart grina och fick klättra upp på båten i ren jävla panik. sen åkte vi ut till borga. Vi satt där och badade lite, solade osv. Sen kom simon, haha han var inte direkt nyktrast i stan. sen kopplade vi på ringen bakom båten och sen fick simon åka först. haha det såg så jävla roligt ut och rädd var han =D Sen var det min tur, denna gång utan sjögräs =) Jag skrattade så jag fick kramp, sen blev jag även livrädd. Ida och jacke åkte i 20 knop rakt ut på vågorna med mig där bak =/ FAN vad jag hoppade i vågorna på den där jävla ringen, jag började grina ennu en gång =D haha men roligt var det också, även om jag var livrädd. Sen åkte ida, och fy fan vad jag skrattade, jag skrattade ständigt. Såg så fruktansvärt roligt ut! HAHAHAHAHA. Hon flög som en liten mygga där på ringen!


När vi var klara hoppade vi in i båten och åkte tillbaka hem till jacke, käkade lite och gjorde oss klara. Sen tog vi båten ut till brämön vid 5 tiden, gick hyfsat snabbt.. När vi kom fram var redan simon, jimmy, maja, emelie, elof och deras kompis där. Vi satt och drack öl i godan ro, as fint väder och jätte mysigt. Sen tände vi elden och grillade korv, gott det. Sen fortsatte vi dricka och sånt innan vi hoppade in i simons båt och åkte ut till löran för att dricka öl där på restaurangen. Där låg det 2 stycken skjutna sälar =( Jag tyckte det var så hemskt!! Där mötte vi även grahn, sen satt vi där på ute serveringen ett tag. Hemskt pinsamt vart det när jimmy vägrade visa legg efter ett tag, haha då stack vi för vi skämdes över hur mkt han skrek o gromade =P Vi åkte tillbaka till ön, sen satt jag, simon och jimmy kvar i båten och drack mer öl samt bröt arm. Sjävklart var jag stark som satan, men inte fick jag ner någon för det =P Sen gick vi upp och gjorde en brasa, satt och drack mer o snackade.


När det vart riktigt mörkt kom jag, maja och emelie på att vi skulle bada. Maja hon badade topless, haha =P Sen ramlade vi även i vattnet, kallt o jävligt! Sen klädde vi på oss. Sen fick jag, jimmy o simon för oss att hämta bensin hos jimmy. Men väl ute på havet så tappade jag jimmys keps och sen villade vi bort oss och sen vart motorn övervarm. haha! Satt där ett tag sen drog vi tillbaka. Sen skulle grahn hem också, så då skjusade jag, elof och simon hem honom. Fast efter det vart det mest att jag o simon kollade på stjärnorna och snackade. Sen fortsatte vi med att grilla mer korv och dricka upp det sista av ölen. Sen bestämde alla sig för att kvälla, jag och simon skulle sova i hans båt. Men självklart hade han inget tak elr vad fan det heter med till båten. Och efter någon timme när vi skulle sova så anfölls vi av tusen mygg!! Fast, sket i det och somnade till slut. Vid 4 vaknade jag, har aldrig varit så törstig i hela mitt liv. Jag och simon fick snika vatten utav elof innan han gick tillbaka o sov igen. jag flummade runt och kissade o höll på innan jag också gick tillbaka o sov. Fast vaknade vid halv 6, så då klev alla upp och gjorde en brasa. Tärt var det, var så röksugen o törstig att jag höll på att dö! Sen efter ett tag så gick jag o simon för att sova igen, då sov vi till 10. Då var det varmt och skönt i båten, hade nämligen frysit ihjäl natten till ära..


När vi klev upp insåg vi att simons strumpor, byxor och bad byxor låg under vatten ytan =P Syrran fick plocka upp dom och sen såg vi hur blodigt det var i båten, haha simon hade skärt upp tån. Han ramlade nämligen över hela sten röset natten innan, och drog med mig i fallet.. aj aj aj.. Sen när vi lyckats hoppa in i båtarna igen så la jag mig och solade i båten medans vi körde. Sen fick simon soppa torsk, haha stackarn. Vi fick åka hem till jimmy och hämta mer bensin och sen fick elof bogsera honom. Jag och ida la oss längst fram på båten och solade hela vägen hem. As skönt! Sen hemma hos jacke så åt vi frukost o sen kom pappa o hämtade mig.


Har precis rökt och satt mig här. Ska ut och rida snart tänkte jag! Fan, jag har blivit jätte brun! Fast, jag ser ut som en sliten afrikan.. as torr över benen!! Måste verkligen duscha o smörja in mig ordentligt.. egentligen skulle vi till borga o övernatta där ikväll, men det skiter vi i. Jag ska sitta hemma och se på andra avsnittet av en jätte hemsk och bra film på 3an som vi följer. Sen ska jag sova så länge, mjukt och skönt inatt! Ska ladda batterierna tills imorgon då jag hoppas att vi får roligt =) Sen på lördag ska vi försöka fixa till en kräftfest, men får se hur det slutar. Jaja, no time for this. ska läsa nya nummret av glamour som kom idag! Bilder kommer vid ett senare tillfälle då jag fått dom av jimmy.


kram från en myre bo

Av lina - 21 augusti 2007 15:46

hej jag heter lina tallberger och jag har shoppat för 28 731 kronor på ett halvår. Ja det är sant.. har sparat alla mina kvitton sen ny år, på alla kläder/skor/accesoarer jag köpt. Räknade ihop nyss.. fy fan jag är helt sjuk.. seriöst, nästan 30 000? Hur ska det sluta om ett halvår till? Återstår att se. herregud, har jag verkligen gjort av med så mycket?! Då kan ni bara tänka er hur mkt jag gjort av med på sprit..

Av lina - 21 augusti 2007 00:59

En liten bild på mig från i torsdags:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se